Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben iki ay kullandım dilimin tee dibine atıp hemen su içiyodum dilime değer değmez zehir gibi yapıodu ağzımın içini ekmek hiç aklıma gelmedi

ben de korkuyorum doğumdan aslında ama yınede sezeryan mecbur kalmadıkca yapmaması için özel doktor bakacagım. bana da su gıbı gecsın artık :)
iiz nee olur ne olur o şu gibi geçen zamandan bende istiyorum. Ne kadar yavaş geçiyor zaman.
X xDerinMavix maşallah canım 30.haftaya gelmissin. :) harika. Sağlıcakla kucaginada almak nasip olsun inslalah. Ardından da bizler

Kızlar bizde eşli olarak ısırganotu çayına başladık rüyamda gördüm biri bana veriyordu ısırganotu yağını bende faydalarını arastırdım kisti eritiyormus forumda yazanlarda var..sperm artırıyomuş belki vesile olurda şu çikolata kistimden kurtulurum inş 7cm oldu cok agrılarım oluyor

yaran nasıl oldu balım bugün eyüp sultan da özellikle yaran içinde şifa için dua ettim

yaran nasıl oldu balım
Valla kuzum ne iyi ne kötü cildiyenin verdiği kremler rengini normale cevirdi sanki birazda küçüldü gibi ama acıklık var hala..bi kacgune deneme yapacagız kanama olacak mı yine merak ediyorum kanama olmazsa çok sevincem ya
Pazartesi renkli ultrason cekilcem kist için
Oyle işte zafrinam dua et emi
Senin kontrol ne zaman cnm?belirtilerim azaltı demişsin herkesin hamileliği farklı oluyor canım hiç endişelenme bi arkadasım var belirti namına hiçbir sey yasamamış hiç midesi bulanmamış ona cok ozenirdim ben
İnşallah herşey yolunda keyfini cıkar strese sokma bebişi gülüm

yaran nasıl oldu balım bugün eyüp sultan da özellikle yaran içinde şifa için dua ettim
Ayyyy Allah razı olsun canım benim ya inan cok mutlu oldum Allahım tüm dualarını kabul etsin hayırlısıyla

Güzel kalpli arkadasım Benim öpüyorum kocaman

yaaa canim masallah, cok tebrikler ya ne güzel :) darisi bizimde basimiza insallah:)
kizin olacak ne güzel. tekrardan tebrikler

Odun gibi olan hurma çekirdeği tozu biliyosun demi benim eşimde ona odun yediriyosun resmen banq diyodu
Bide hurma poleni var o aynı sperm gibi kokuyor beyaz bi toz çok şaşırmıştım kokusuna
Bende hiç açmadım daha kapağını Ayy o kadar kötü mü kokuyor

LeYLa_21 ablacim... Seni cok iyi anliyorum..bu ayin gecmesini istiyorum hemen..biran önce.. gecen sene 31 martta kontrolde bebisimin kalbinin durdugunu ögrenmistim.. biran önce gelse gecse gitse...
Bu arada gecmis olsun LEyla ablacim kizin rahatsizmis. rabbimm sifa versin tez vakitten

canim ya sebep olsun insallah. vesile olsun. haberini buradan verecegin gün yakin olsun insallah.tekrardan gecmis olsun

1 satten fazla oldu ancak bitirebildim:) okumayi.bende diger topiklere cok isinamadim... burada hikayelerimizi biliyoruz yasanmisliklar var daha kiymetli sanki...

Veson canimm nasilsin migrenin azmis gene sanirim gecmis olsun..benimde hamilelikle ck bas agrim oluyor.bugün cocuklarla dersim vardi 10 tane anaokulu cocuguyla kafa mafa kalmadi

Canim ya ben sana baska bir sey sormak istiyorum... canim yaa disim sizlamaya basladi yavastan...

Benim arkanin bir önündeki diste problemim vardi bir türlü yapamadilar.sonra hamilelik girmisti gecen sene... sonra bebisten sonra ha bu ay ha öbür ay hamile kalirim diye doktora bir türlü gidemedim. bu arada disin yarisi sallaniyordu doktor cekti. kalan yarisini dolduralim demisti ama ben gitmemistim. en son aralikta tekrar tedaviye basladim bebegin gelecegi yok diye..üc kere gittim doktor her seferinde gecici dolgunun altina baska ilac koydu agrisi tam gecmeden kanal yapamam diye.. 4.kez gidemedim hamile oldugumu ögrendim..dün o gecici dolgu düstü ;( yarim dis yarisi oyuk napacam ben? doktordan da cok korkuorum..ilk bebegimmde bu disten doktora gitmistim bi kac islem yaomislardi hamilelere yapabiliyoruz diye..ama bebegimin kaybi tam o günlere denk geldigi icin ben sonradan cok pisman olmustummm

senin fikrin ne ?napacam ben ? ya agrimaya baslarsa?

Evet cnm migren tuttu min.set almak zorunda kaldım

Cnm kayıplarımızı hep kendimize malediyoruz ama hepimiz de biliyoruz ki Kayıplar bir nimet sağlıksız gebelikti ve gittiler.o Yüzden kendini suçlama sakın.türkiyede misin? Burda kadın doğumdan işlem yapılabilir bir sakınca yoktur Yazısı imza kaşe o kağıtla beraber git röntgen dışında hertürlü işlem yapılır içini rahat tut.hamilelere ayrı iğne Yapılıyor .daha Kötüye giderse daha zor olur ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kalırsın falan.ihmal etme.

Yok canim Almanyadayim. yaa haklisin isste ama bu konuyu asamadim
burada da doktorlar dedigin gibi diyor. ilk üc ay riskli diyor bazi doktorlar? .su 3 hafta agrimasa onra gitsem ya hayirlisi
cok zor ya. allah yardimcimiz olsun.

Elcanki senin gibi enejik olur kızın insallah :) benimde hayalim hep kızdı. Bide Veson canım ilk sayfada kız bebiş ve erkek bebiş tablolarının yanına bir simge koysak güzel olmaz mı? Ben kaciriyorum bazen sonradan sormaya da utaniyorum

bnm kontrol 25 martta belirtisiz geçmesini bende çok istiyorum çok dua ediyorum midem bulanmasın diye :) ama birden kaybolunca da tedirgin oldum annemle eşimde kendi kendini üzüosun erken daha hiç bulanmasn daha iyi diyolar bakalım beklicez mecbur Allah a emanet ztn doktora gitsemde yapcak bişi yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…