ben iki ay kullandım dilimin tee dibine atıp hemen su içiyodum dilime değer değmez zehir gibi yapıodu ağzımın içini ekmek hiç aklıma gelmediBazen psikolojik olarak zihnim kabul etmiyordu inceden somun ekmeğin arasına koyuyordum suyla yutuyordum. Son ayda kokusundan bile iğrenmeye başlamıştım.5 gün geçmez olurdu. Doktora söylemiştim bende bişey yapın diye :)
ben de korkuyorum doğumdan aslında ama yınede sezeryan mecbur kalmadıkca yapmaması için özel doktor bakacagım. bana da su gıbı gecsın artık :)
yaran nasıl oldu balım bugün eyüp sultan da özellikle yaran içinde şifa için dua ettimKızlar bizde eşli olarak ısırganotu çayına başladıkrüyamda gördüm biri bana veriyordu ısırganotu yağını bende faydalarını arastırdım kisti eritiyormus forumda yazanlarda var..sperm artırıyomuş belki vesile olurda şu çikolata kistimden kurtulurum inş 7cm oldu cok agrılarım oluyor
Valla kuzum ne iyi ne kötüyaran nasıl oldu balım
Ha tmm hatırladım:))keşke ff i yüklesen ilk sayfaya tablonu eklemeyi çok isterdim:)yükledin ama değerleri mi giremiyorsun yaksa yükleme aşamasında mı kaldı?Yok cnm yükledim ama değerlerimi girmeyi beceremedim pes ettim ya o benim
Ayyyy Allah razı olsun canım benim ya inan cok mutlu oldum Allahım tüm dualarını kabul etsin hayırlısıylayaran nasıl oldu balım bugün eyüp sultan da özellikle yaran içinde şifa için dua ettim
@leydii18iiz Veson @butterfly_gns @passionete @Tugbanusta @8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
yaaa canim masallah, cok tebrikler ya ne güzel :) darisi bizimde basimiza insallah:)@leydii18
iiz Veson @butterfly_gns @passionete @Tugbanusta @8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
Bende hiç açmadım daha kapağını Ayy o kadar kötü mü kokuyorOdun gibi olan hurma çekirdeği tozu biliyosun demi benim eşimde ona odun yediriyosun resmen banq diyodu
Bide hurma poleni var o aynı sperm gibi kokuyor beyaz bi toz çok şaşırmıştım kokusuna
Belki sen almazsın o kokuyu bilemiyorum herkesin koku alma hassasiyeti farklı oluyor bala karıstırınca koku kalmıyor zatenBende hiç açmadım daha kapağını Ayy o kadar kötü mü kokuyor
Bende kestane balı var ama yarım kilo değildir sanırım yine de ona katayım en iyisiBelki sen almazsın o kokuyu bilemiyorum herkesin koku alma hassasiyeti farklı oluyor bala karıstırınca koku kalmıyor zaten
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sağol canım amin inşallah gülüm.. Dualarınız için Allah razı olsun. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah..
Sağol canım. Aslında hemen yapmak istiyorum ama bu kadar belirti fos çıkarsa çok üzülürüm gerçekten. Rabbim kalbimi biliyor.bugün çocuğu biraz parka çıkardık ferahlasın diye. Ben arabada bekledim. O ara ninni türküsü çıktı radyoda. Yine kaybettiğim bebeğim aklıma geldi. Mart 20 de doğacak tı. Arabada hem ağladım hemde Allahıma duâ ettim gidenin yerine evlat yolla Rabbim dedim. Inşallah duam kabul olur ve Hamileyimdir.
Ateş düşerse yapmam eğer yüksek çıkarsa yaparım inşallah canım...
canim ya sebep olsun insallah. vesile olsun. haberini buradan verecegin gün yakin olsun insallah.tekrardan gecmis olsunKızlar bizde eşli olarak ısırganotu çayına başladıkrüyamda gördüm biri bana veriyordu ısırganotu yağını bende faydalarını arastırdım kisti eritiyormus forumda yazanlarda var..sperm artırıyomuş belki vesile olurda şu çikolata kistimden kurtulurum inş 7cm oldu cok agrılarım oluyor
Evet cnm migren tuttu min.set almak zorunda kaldım1 satten fazla oldu ancak bitirebildim:) okumayi.bende diger topiklere cok isinamadim... burada hikayelerimizi biliyoruz yasanmisliklar var daha kiymetli sanki...
Veson canimm nasilsin migrenin azmis gene sanirim gecmis olsun..benimde hamilelikle ck bas agrim oluyor.bugün cocuklarla dersim vardi 10 tane anaokulu cocuguyla kafa mafa kalmadi
Canim ya ben sana baska bir sey sormak istiyorum... canim yaa disim sizlamaya basladi yavastan...
Benim arkanin bir önündeki diste problemim vardi bir türlü yapamadilar.sonra hamilelik girmisti gecen sene... sonra bebisten sonra ha bu ay ha öbür ay hamile kalirim diye doktora bir türlü gidemedim. bu arada disin yarisi sallaniyordu doktor cekti. kalan yarisini dolduralim demisti ama ben gitmemistim. en son aralikta tekrar tedaviye basladim bebegin gelecegi yok diye..üc kere gittim doktor her seferinde gecici dolgunun altina baska ilac koydu agrisi tam gecmeden kanal yapamam diye.. 4.kez gidemedim hamile oldugumu ögrendim..dün o gecici dolgu düstü ;( yarim dis yarisi oyuk napacam ben? doktordan da cok korkuorum..ilk bebegimmde bu disten doktora gitmistim bi kac islem yaomislardi hamilelere yapabiliyoruz diye..ama bebegimin kaybi tam o günlere denk geldigi icin ben sonradan cok pisman olmustummm
senin fikrin ne ?napacam ben ? ya agrimaya baslarsa?
Evet cnm migren tuttu min.set almak zorunda kaldım
Cnm kayıplarımızı hep kendimize malediyoruz ama hepimiz de biliyoruz ki Kayıplar bir nimet sağlıksız gebelikti ve gittiler.o Yüzden kendini suçlama sakın.türkiyede misin? Burda kadın doğumdan işlem yapılabilir bir sakınca yoktur Yazısı imza kaşe o kağıtla beraber git röntgen dışında hertürlü işlem yapılır içini rahat tut.hamilelere ayrı iğne Yapılıyor .daha Kötüye giderse daha zor olur ağır antibiyotikler kullanmak zorunda kalırsın falan.ihmal etme.
Amin canım inşallah şu 2 günde bir geçse rahatlasam..Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Ha tmm hatırladım:))keşke ff i yüklesen ilk sayfaya tablonu eklemeyi çok isterdim:)yükledin ama değerleri mi giremiyorsun yaksa yükleme aşamasında mı kaldı?
bnm kontrol 25 martta belirtisiz geçmesini bende çok istiyorum çok dua ediyorum midem bulanmasın diye :) ama birden kaybolunca da tedirgin oldum annemle eşimde kendi kendini üzüosun erken daha hiç bulanmasn daha iyi diyolar bakalım beklicez mecbur Allah a emanet ztn doktora gitsemde yapcak bişi yok sonuçtaValla kuzum ne iyi ne kötücildiyenin verdiği kremler rengini normale cevirdi sanki birazda küçüldü gibi ama acıklık var hala..bi kacgune deneme yapacagız kanama olacak mı yine merak ediyorum kanama olmazsa çok sevincem ya
Pazartesi renkli ultrason cekilcem kist için
Oyle işte zafrinam dua et emi
Senin kontrol ne zaman cnm?belirtilerim azaltı demişsin herkesin hamileliği farklı oluyor canım hiç endişelenme bi arkadasım var belirti namına hiçbir sey yasamamış hiç midesi bulanmamış ona cok ozenirdim ben
İnşallah herşey yolunda keyfini cıkar strese sokma bebişi gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?