Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim. Inşallah seninde kontrol güzel geçer.. Bu durumu ancak yaşayan bilir canım
Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. Eşim ağladığımı görünce noldu sana dedi. Bişey yok şarkıya duygulandım dedim.. Rabbim inşallah yeniden umutlarımızı yeşertsin. Duanızı eksik etmeyin gülüm..

benim kontrolde 23 Martta bana da geliyor ara ara bugün bulanmadi dün daha cok bulandi..geliyor gidiyor. sayili gün cabuk gecermis biran önce gelirde bebislerimize kavusuruz iinsallah :)

benim kontrolde 23 Martta bana da geliyor ara ara bugün bulanmadi dün daha cok bulandi..geliyor gidiyor. sayili gün cabuk gecermis biran önce gelirde bebislerimize kavusuruz iinsallah :)

Benim ikinci kız da 4. Ay başlamıştı.. söyleyip de çağırma bence çekilir dert değil cnm

Olur koyarız cnm .ama kk da kız erkek emoji yok ne koyalım kız erkek bebek diye mi yazayım yanına nasıl yapalım

Ağzın bal yesin kuzum. Şu cesaretimi toplayıp bir test yapabilsem... Senin olduğunu anladım ecrincim... Inşallah dediğin gibidir ve hamişimdir... Hayırlısı bakalım..
InsaAllah ablam napalim korkunun ecele faydasi yok valla ben kac test harcadim hatta nasilsa hamile degilim dedim adet gunu yaptim cizgileri gorunce inanmadim suya tuttum bi baktik silinmiyo kabak gibo duruyo dedim hah iste bozuk degil bu sefer var bebek ve varmis napalim abla sabrin sonu selamet cok az kaldi bak sumbul ablama diye dye hamile simdi sana da diyorum cokkkk az kaldi belki yarin belki yarindanda yakin .... az kaldi cokkkk azzz

Ne zaman yapacasun test kiz adete ne kadar varrr yavvv sabirsizlikla seni bekliyom

Kiz abla dabah yaptigin zaman kesinlikle benide etiketliyosun sonuc ne olursa olsun arkan saglam biz variz burd aama guzel bi sonucla doneceksin oyle hisseidyorum enden bilmiyorum ama bugun sabahtan beri kac kez girdim buraya hep gozum seni aradi bu kiz kesin hamile deee nerde yazi foto diye bakip durdum mujdemi isterim bana gore bu ay bu belortiler fos cikmicak insaAlalh ama sende stres yaoma ovulasyon testi yaptini farzet veee oyle yap hatta yapmisken bide ovu testi yap bendeki gibi mi cikcak ikinco hamilelimi ovu testinden anladiydim daa malesef tutunamadi benimki

Ne zaman yapacasun test kiz adete ne kadar varrr yavvv sabirsizlikla seni bekliyom

Amin gülüm inşallah. Moral ve desteğin için teşekkür ederim ablacım.. Rabbim utandırmasın inşallah gülüm. Cesaretim olursa ve ateş yüksek çıkarsa yapacam
Eşimde Israr ediyor yap diyor bu sefer ben korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…