Günaydın canım, bizimkisi erkekelmol cnm seninki kızdı demi?
iiz @deeploneliness Agave ya se min kızlar sizin cinsiyetler neydi ilk sayfaya ekleyeceğim de Yanlışlık Olmasın
erkek nazarboncugu kız kalp olabilirOlur koyarız cnm .ama kk da kız erkek emoji yok ne koyalım kız erkek bebek diye mi yazayım yanına nasıl yapalım
Kız bebek erkek bebek diye yazdım :))erkek nazarboncugu kız kalp olabilir
Leyla nın test yaptığını ancak rüyamızda görürüz
Yok canım gelmedi acık renk bi lekeydi zaten pembemsi gibiydi sanki anlamadım bndeSenin ateş de ilginç bir şekilde ilerliyor.dün leke geldi demiştin. Devamı geldi mi?
Hahahaha bu saat oldu tik yok yavvv ses yokkLeyla nın test yaptığını ancak rüyamızda görürüz
Teşekkür ederim kuzum darısı başınıza olcak insAllahElcanki kizin olmasina cok sevindim hayirli olsun cnm :) amaaan eşler hep öyle bizde simdi doktorla konustuk eşim şaşkın şaşkın bakiyor ciktik ben hic bisey anlamadim sen o kadar cok seyi nerden biliyosun diyo :)))) kk sagolsun
Günaydın kızlar leylacım nerdesn catladm merakdan@LeYLa_21
Birazdan gelip test yapmaktan vazgeçtim derse hiç şaşırmayın arkadaşlar daha önce yapmışlığı var
Leyla nın test yaptığını ancak rüyamızda görürüz
Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...Hahahaha bu saat oldu tik yok yavvv ses yokk
Evet canım kız Allah ın izniyleelmol cnm seninki kızdı demi?
iiz @deeploneliness Agave ya se min kızlar sizin cinsiyetler neydi ilk sayfaya ekleyeceğim de Yanlışlık Olmasın
Evet bana bir aydir nerdeyse herkes erkek dedi artik kiz olsa şaşarım demeye başlamıştım ki kiiz dedi doktor:)) mutluyumm elhamdulillah darısı basınıza.. azcik unutana kdr gizli gireyim diyorum ay nasil birakcan kk'yimaşallah prensese bilemedik çoğumuz erkek demişti sanki :)
bnm eşimde internete bakıosun kafana takıosun diyo iki gündür bulantm yok diye dertleniyorum erken ztn belki hiç olmıcak nie kendine dert ediyosun diyo
Sagol canim benimm darisi başına hepimiz saglicakla aliriz insAllah.. 12+5 deydim dun..Maşallah hanımefendiye:) kaç hafta kaç günlüktü cnm bugün?
rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inş.
bakalım bizimki napio iki haftaya görücez
Evet senin yolundan ilerliyorum:)))) valla 10 gun sonra kesin olur dedi.. o zmn da 14+ larda olcam Rabbim nasip ederse... hayirlisi neyse o olsun, yanıldığımı düşünmüyorum dedi... evdekiler de hafta ici devlete de git diyorr bilemedim..LeYLa_21 canım çok geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış bana da çok yağlı balık hep dokunur öyle bişey mi yedi acaba somon gibi ? Bu arada tablonun ben de takipcisiyim idrara sık çıkmak en büyük belirtim olmuştur hadi hayırlısı
Elcanki kizcen mi geliyormuş maşallah yine de 16 haftadan sonra emin ol canım
Ayy canimm sana malum olmus.. isim neydi hatirliyor musun??? Darisi başına olsun en kisa zamanda saglikla sihaatle insallahhhLeYLa_21 geçmiş olsun canım
Elcanki ben bu gece rüyamda topikte birinin kızı oluyordu ikili bir isim koyuyorlardı çokta uyumlu güzel isimmiş diyordum demek ki senin haberini okuyacak misim :) Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bu arada bana konudan bildirim gelmiyor 2 gündür biyerede basmadım niye böyle oldu ya
Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Sağol canım sen gizli gizli takip ediyorum.. nedense senin hamile olmani cok istiyorum saglicakla... galiba ilk aylar seninke tablolarimiz benzediğinden:) Rabbim yüzünü güldürsün canim insAllah
Abla silik falan hic gorunmuyor mu?Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Tamam canım laboquik yaptım ama.. Şaşkınım valla..Benim idrar testlerine hiç güvenim kalmadı canım bekle bakalım bir iki gün daha kan ver sonra
Yok gibi ama testi sökmedim. Split test var birde akşam onunla yapacam.. Bebek yoksa şuana kadar adet gelmesi lazımdı ya..deli olacam valla..Abla silik falan hic gorunmuyor mu?
Abla bi tablonda da dpo 19 da geldi diye hatırlıyorum niye otle oluyor ki yaa.. vucut kendini gebelige cok hazir hissettiginden olabilir mi acaba yaa? Laboquik iyilerinden diye biliyorum da ben hep normal eczanede satilanlardan kullanmıştım..Tamam canım laboquik yaptım ama.. Şaşkınım valla..
Yok gibi ama testi sökmedim. Split test var birde akşam onunla yapacam.. Bebek yoksa şuana kadar adet gelmesi lazımdı ya..deli olacam valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?