Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım laboquik yaptım ama.. Şaşkınım valla..

Yok gibi ama testi sökmedim. Split test var birde akşam onunla yapacam.. Bebek yoksa şuana kadar adet gelmesi lazımdı ya..deli olacam valla..
Olma cnm ben dün sabah ezanında uyandım dedim dandik bir gebelik testi vardı onu yaptım baktım yok meğer 20 dakika yazıyormuş sonradan fark ettim sabah kalktığımda atayım şunu şuradan moralim bozulmasın dedim Aaaa bir baktım silik çizgi olmuş şok şok sonra direk kan verdim artık dedim nolcaksa olsun ilk sizlere yazdım sonucu..

Canım
Tamam canım laboquik yaptım ama.. Şaşkınım valla..

Yok gibi ama testi sökmedim. Split test var birde akşam onunla yapacam.. Bebek yoksa şuana kadar adet gelmesi lazımdı ya..deli olacam valla..
Canım bence kan ver yarın .Bu kadar belirti adet gecikmesi bence psikolojik olmaz .

Hadi inşallah canım bana arastirmadaki hoca ayrintilida net öğrenirsin zaten ıki seçeneğin var demişti :) ozeldeki doktorum da 13+ larda baktı ama şimdi yanılma payimiz olabileceği için 16 da net söylerim dedi 16+ larda artık ben de anladım bacak arası bomboştu çok tatlıydı yaa yakinlastirdi erkek olması için burda bi çıkıntı arıyorum ama yok %100 demiyorum ama bence kız notumu da öyle alıyorum dedi bide benim doktorumun kızının adı da elif doğumda göbeğini kestiği kız çocuklarına göbek adı elif olsun diyormuş :)))

Benim idrar testlerine hiç güvenim kalmadı canım bekle bakalım bir iki gün daha kan ver sonra
Canim senin de bugun biraz yukselmis evde testin var mi? Bir daha mi yapsan ki.. sanki kanda 5 e yakin cikmisti diye hatirliyorum.. gec dollenme mümkün olabilir mi ki...

Ya bu ay burda birisi yine acilisi yapacak..
Veson kushi umutlandiriyor, bir de Tgbptn sen de mi tekrarlasan kii:)

Testim kalmadı carsıda bulursam acık alıcam gelmezse yarın kan testi yaptıracagım

Bugün yarın kan veririm heralde regl gelmezse canım. Göğüs ağrım da geçti akıntı da ama gelen giden yok iğne geciktirdi belkide

Yaa ponciiiikkk, bana kendini begenmis demeseler ben de elif koycam da istee bizde dun baktik ultrasonda hanimefendinin sirti donuktu arkasindan bacak arasina bakti da gorunmuyor fazlalik dedi yanilmiyorumdur dedi de dedigin gibi yine de var yanilma payi.. ama kizlar gostermezmis hemen diye duydum ondan da artik kiz isimleri aramaya basladim... siz dusundunuz mu isim?? Aklimda birkac tane olustu da bakalim :)

Inşallah değişmesin ben cinsiyeti öğrendikten sonra havalara uçtum eşim kız istiyodu o da öyle aşık şimdiden yaşadıkları aşkı kıskanıyorum diyebilirim :) isim olarak da eşime begendiremiyorum ki bişey Alya diyorum ben alyans derler diyo aysima hoşuma gidiyor onu direk eletti zaten ama Alya olacak gibi :)

Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Leyla ablacim ya hayırlısı olsun. Adet gelmediği sürece umut vardır . Bekleyelim insallahm moralini bozma olur mu?

Ben de Arya yi beğendim , ylul'de dogacak diye Eylül olabilir diye düşündüm .. bir de Elçin hoşuma gidiyor.. eşime hic soylemedim daha:)) benim eşim erkek odakli gidince şok oldu ilk sonradan kız babası olacam havalarına girdi.. ama ara ara kesin kız mı? Bidaha mi gitsek diyor

Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Hayırlısı olsun Leyla abla. Bi kac gun daha gecsin bakalım. Zaten yeni yeni rahim topluyor kendini. Ben bu dr ile güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum. .

Zaten umudum olmadığı için rahatım canım ff de yarına test günü demiş bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bak umutsuzluğa kapıldığın anda Rabbim mucizesini veriyor... umutsuzluğa kapilmak yok.. her zaman bir umut olmali.. ustune gorenler bile oluyormus, gec dollenme vs olduysa.. insAllah fazla bekletmez... tuhaf bi enerji aliyorum topikten

Ya benim eşimde başta erkek sayikladi sonra baktım koz çocukları videoları izliyor onların dilleri falan hoşuna gitti babalariyla diyalogları başladı kız demeye kızı duyunca da ağzı kulaklarına çıktı o günü hiç unutmuyorum :) Eylül ismi de güzel canım severim ama eylülde doğdu diye Eylül çok klişe olur yaa :)) Asya da çok güzel isim bak bikaç kişi önerdi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…