- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Teşekkür ederim canım bakalım seninki ne olacak :)missdincer tatlım kızçen geliyor demek Allah sağlık sıhhat versin kuzum.
@gelecekelbetgelecek çizgi var gibiydi canım tekrar yapsaydım bugün daha iyi netleştirdi
5 haftaya sonrasına Doğum için mi hazırlıklı ol dedi ? Aaayy çok heyecanlı :)Kizlar baya birikmis yazilar cinsiyetler belli oldumu tedavisi olanlar hayirli olsun yeni arkadaslar hosgelmis..
Benim degerlerde az yuksek ama dr 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi ufaktan bir korku bastirdi icime..
Bugunlerde dizlerim cok agriyor yaslilari daha iyi anliyorum :)
Amin canım :) sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaYaaa ne guzel. En cok istedigim seydi kiz evlat.
Hayirli olsun canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun.
ben ztn 18lere kdr hissediceğimi düşünmemiştim kızlar hissediliyo diince heyecan yaptm çok hareketliyim pek dinlenme moduna geçemiyorum geçinde dinliyim kendimi diom ama bişry yok :)Canım ben 16+2 de dr A gittim yani dün, bazen hissediyorum sanki dedim. Çok büyük hareketlerini belki hissedebilirsin ama tavsiyem henüz kendini buna odaklama dedi, bu sefer bebeğin hareket etmezse endişelenirsin boş yere dedi. 19. Haftadan sonra takip etmemi önerdi. Tabi insan hissedince çok mutlu oluyor ama hissetmeyince de meraklanıyor acaba neden hissetmiyorum diye.
Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?Themodernmumma canım nasılsın? Doğum yakın mı yoksa yaptın mı? İyi misin? Ben mi atladım...
Eğer Doğum olmadıysa inşalah sağlıkla al kucağına
Canım inşallah kolay dogum olur bi avazda saglıcakla kucaklamayı nasip etsin RabbimMerhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
Bazen sabah ilk idrarı yapmayı unutuyorum o yüzden ilk idrarla test yapmak zorunda kalıyorum öyle olduğu günler tekrar sıvı alımına dikkat edip 2. Testi yapıyorum.eskiden testlerimi hep aynı saatte yapıyordum son iki aydir o kadar dikkat edemedimCanim ayni gun ikinci testi yapmissin ya, merak ettim, sivi alimina dikkat edip idrarini tutarak mi yaptin?
Baktıramadım. Evet ateşim iyi gidiyor ama iki gündür kahve lekelenme oluyorum. Aldığım testte eşimin bavulunda almanyaya gitti salı günü inşallah bir aksilik olmaz ise kan testi yaptıracağım. Ama lekelenme çok canımı sıktıpapatyamrm canım sen dün kanda baktırdın mı? Geçen aya göre ateşin çok güzel maşallah. Sonu bebiş olur inşallah
Aklimda canim, dua edecegim insallah hepinize. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler.Canım inşallah kolay dogum olur bi avazda saglıcakla kucaklamayı nasip etsin Rabbim
Bizim listeyi yanına al doguma gidince dua et bize olur mu canım
İnşallah lekelenmen adet belirtisi değil de bebişin yerleşme kanamasıdır. Güzel haberler veririsinBaktıramadım. Evet ateşim iyi gidiyor ama iki gündür kahve lekelenme oluyorum. Aldığım testte eşimin bavulunda almanyaya gitti salı günü inşallah bir aksilik olmaz ise kan testi yaptıracağım. Ama lekelenme çok canımı sıktı
Canım çok azıcık kalmış. Sana bundan sonrası güzel bir bekleyistir ..büyük ihtimal çoğunu yapiyorsundur ama bir kaç şey söylemek istiyorum...arkadaşlarımdan ise yaradığını gördüğüm..kendini çok yormayacak kadar yürüyüş, günde bir doz cinsel ilişki:) (spermdeki bir madde rahim ağzını yumusatip doğumun başlamasına yardımcı oluyormus. Yurt dışındaki doktorlar ve doğum kitapları çok öneriyor bunu ), hurma, bol bol pozitif doğum hikayesi dinleme ve okuma ... Ve en nihayetinde doğum sürprizlere açık..bu sürprizlerin en güzeliyle karşılaşmak için bol bol dua..Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
İnşallahh bugün ateş de düştü uyku düzensizliğide var. Sabahın 5 de yanıyorumİnşallah lekelenmen adet belirtisi değil de bebişin yerleşme kanamasıdır. Güzel haberler veririsin
Ayy canim hayirli olsun saglikla gelsin insallah Rabbim kucaklamayida nasip etsin :) babaannenmi rahatsiz rabbim sifalar nasip eylesin canim cok kosusturma dikkat et kendine yormaKizlar hepinize tesekkur ederim.insAllah Rabbim butun hastalara icinde babaanneme de safii ismiye sifasini verir.. cok kosusturuyoruz, bakamiyorum buraya hakkinizi helal edin.. etiketleyemedim de tek tek.. cok cok sagolun Allah hepinizin hatrini yapsin insaAllah
Evet kuzum benim oğlum olcak Rabbim nasip ederse
Insallah canim etmemmi hic hep aklimda ve duamdasiniz..Melissa81 Themodernmumma kizlar insallah dogumlariniz cok kolay ve saglikli olur :) bizlere dogumda dua etmeyi hatırlarsanız cok seviniriz.
asıl macera doğumdan sonra basliyor
Masallah siz ardarda hamile kaldiniz combo diyorum ben size :))Evet canim bir zafinanin net degil ama buyuk ihtimal dendi onun disinda hepimizin erkek
Kuzum hayirlisi olsun bayada yuzde vermis biranda kaybolmaz herhalde pipi :))ya bana %80 dedi ama tam net diil canım bidaki randevum 22 nisanda ozaman 16 haftalık olucaz kısmetse ozaman netleşir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?