Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 haftaya sonrasına Doğum için mi hazırlıklı ol dedi ? Aaayy çok heyecanlı :)
Evet canim ikiz birde su karaciger enzimlerin yuzunden cok tedirgin bana birsey olacak diye hep tetikte dr..Allah nasip kismet ederse zamaninda gelsin kuzucuklarim sona dogru yaklasiyoruz Rabbim herkese nasip etsin biraz stres yasadik ama sizler dikkat edin yediklerinize ictiklerinize ve tahlillerinizi ihmal etmeyin

Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
Masallah canim sona gelmissin hayirla saglikla gelsin kuzucuk masallah bizede dua etmeyi unutma canim :)

evet canım hayırlısı sonuçta ne kızımız var ne oğlumuz ikiside ilk heyecan bizim için senin içinde hayırlı kolay bi doğum diliyorum babamın kemosu bitti ama ağrıları bitmedi gitti şimdi tetkikler yapıolar temizlenmiş mi hastalık diye inşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
Çok sevindim sağlıkla beklediğine, inşallah hayırlı zamanda gelir ve sağlıkla, güzellikle, mutlulukla kucağına alırsın yavrunu. Ben düşünmüyorum canım şu aralar, eşşimle de aramız çok iyi değil. Beklemeye aldım her şeyi. Bebek konuları ilişkimizi çok gerdi ve yıprattı, kendince o da haklı, ben de haklıyım. Biraz sakin kalmak istiyorum. Hayırlısı bakalım...

Kiz onun oglu oluyor prenses nerden cikti :)
aaaa dün yanlışmi okudum yoksa :))) kizim olacakmis yazan kimdi :))) walla kusurabakmayin dun kediciklerle uğraşırken hem uykusuz kaldim hem hasta oldum hem de onlari napcaz diye düşünmekten kafa kalmadi. acaba rüyamda mi öyle gördüm

Dün kediler icin süt anne bulununca evden öyle heyecanla cikmisimki ocağa cay koymustum unutmusum öylece cikmisim. eve gelince hatirladim caydanlikta su kalmamis. Allahtan evde yangin cikmamis Dün gercekten şaşkın gibiydim. kendi bebegim olunca nasil olcam kil bilir :))))

Hicbirini yapmiyorum desem yeridir. Aslinda haklisin baslasam iyi olacak. Hurma bari yesem yuruyusle. Yuruyus bile yapmiyorum iyice tembellestim. Ama evde hep ayakta geziniyorum.

Allahım sağlıkla kavuştursun bebelerine :) çok güzel heyecanlar bunlar

Canim missdincer'in kizi olacak :)

Canim bana gerek kalmadi kizlar duzeltmisler benim oğlusum geliyor. Missdincerin kizi geliyor.

Valla o ara ne guzel pespese geldi haberler. Yine oyle olsa keske
Hahaha ortalık karışmış kızı olacak olan benim :)

Bu inofolic combi yi 10 gun önce 32 TL ye aldım bugün 38 olmuş bu nasıl iş ya bunu sürekli mi kullanıcam acaba ovu. Sonrası devam ediliyor mu doktor da bişey demedi

Bu inofolic combi yi 10 gun önce 32 TL ye aldım bugün 38 olmuş bu nasıl iş ya bunu sürekli mi kullanıcam acaba ovu. Sonrası devam ediliyor mu doktor da bişey demedi
ahhh cnm sorma ben tüp bebek ilaclarini daha önce raporlu 450ye aldim simdi raporlu 850ye aynu ilacar hatta eksik bir iki ilac var. 400 lira katilim payi yaziyor fiste o ne hic anlamadik

aslinda inofoligi düzenli devamli kullanmakta fayda var ama maddi olarak zorlayacaksa ovudan sonra normal folil asit içebilirsin bende doktora sorup öyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…