Masallah canim gozunuz aydinbenım oglum olacak
passionete prensesin olacakmis hayirli olsun cnm :)
Evet canim ikiz birde su karaciger enzimlerin yuzunden cok tedirgin bana birsey olacak diye hep tetikte dr..Allah nasip kismet ederse zamaninda gelsin kuzucuklarim sona dogru yaklasiyoruz Rabbim herkese nasip etsin biraz stres yasadik ama sizler dikkat edin yediklerinize ictiklerinize ve tahlillerinizi ihmal etmeyin5 haftaya sonrasına Doğum için mi hazırlıklı ol dedi ? Aaayy çok heyecanlı :)
Masallah canim sona gelmissin hayirla saglikla gelsin kuzucuk masallah bizede dua etmeyi unutma canim :)Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
evet canım hayırlısı sonuçta ne kızımız var ne oğlumuz ikiside ilk heyecan bizim için senin içinde hayırlı kolay bi doğum diliyorum babamın kemosu bitti ama ağrıları bitmedi gitti şimdi tetkikler yapıolar temizlenmiş mi hastalık diye inşallah hayırlı haberler alırızKuzum hayirlisi olsun bayada yuzde vermis biranda kaybolmaz herhalde pipi :))
Bir yonu varmis onun ultrasondan anlayan biliyormus..
Aman saglikli olsunda sagsaglim kucaginiza almak nasip olsun :)
@BenanAsiye vardi birde sizle ama o ogrenmicem diyordu :))
Hakkinizda hayirlisi kuzum..
Babanin tedavisi bitmis sanirim insallah guzel haberlerini alirsiniz
missdincerin kız canım passi nin erkek bebiş :)passionete prensesin olacakmis hayirli olsun cnm :)
evet cnm hatta uzuuuun bir tedaviye başladık insallah sonu güzel olurInsallah canim etmemmi hic hep aklimda ve duamdasiniz..
Sen burda tedaviye karar verdin degil mi gitmuceksin istanbula..
Insallah rabbim mucizeni tez elden gondersin
Çok sevindim sağlıkla beklediğine, inşallah hayırlı zamanda gelir ve sağlıkla, güzellikle, mutlulukla kucağına alırsın yavrunu. Ben düşünmüyorum canım şu aralar, eşşimle de aramız çok iyi değil. Beklemeye aldım her şeyi. Bebek konuları ilişkimizi çok gerdi ve yıprattı, kendince o da haklı, ben de haklıyım. Biraz sakin kalmak istiyorum. Hayırlısı bakalım...Merhaba canim, dogum icin bi isaret bekliyoruz. Umuyorum saglikla kucagima alirim. Bebegim ne zaman uygun gorurse o zamana gelecek dunyaya. Biraz gerginim ama bol bol dua ediyorum.. hakkimizda hayirlisi.. Sen nasilsin ? tekrar dusunuyor musun ?
aaaa dün yanlışmi okudum yoksa :))) kizim olacakmis yazan kimdi :))) walla kusurabakmayin dun kediciklerle uğraşırken hem uykusuz kaldim hem hasta oldum hem de onlari napcaz diye düşünmekten kafa kalmadi. acaba rüyamda mi öyle gördümKiz onun oglu oluyor prenses nerden cikti :)
dün mesajlari hangi kafayla okudum anlayin yaniiii:))) bende diyorum erkek degilmiydi nasil kiza dönmüş bu doktor nasil anlayamamis :))))missdincerin kız canım passi nin erkek bebiş :)
Hicbirini yapmiyorum desem yeridir. Aslinda haklisin baslasam iyi olacak. Hurma bari yesem yuruyusle. Yuruyus bile yapmiyorum iyice tembellestim. Ama evde hep ayakta geziniyorum.Canım çok azıcık kalmış. Sana bundan sonrası güzel bir bekleyistir ..büyük ihtimal çoğunu yapiyorsundur ama bir kaç şey söylemek istiyorum...arkadaşlarımdan ise yaradığını gördüğüm..kendini çok yormayacak kadar yürüyüş, günde bir doz cinsel ilişki:) (spermdeki bir madde rahim ağzını yumusatip doğumun başlamasına yardımcı oluyormus. Yurt dışındaki doktorlar ve doğum kitapları çok öneriyor bunu ), hurma, bol bol pozitif doğum hikayesi dinleme ve okuma ... Ve en nihayetinde doğum sürprizlere açık..bu sürprizlerin en güzeliyle karşılaşmak için bol bol dua..
Rabbim yardimcin olsun inşallah. Güzel haberlerini bdkliyoruz:):)
Galiba oyle canim, sagliklica kucagima alsam su anda gerisini hic dusunmuyorum canim.Melissa81 Themodernmumma kizlar insallah dogumlariniz cok kolay ve saglikli olur :) bizlere dogumda dua etmeyi hatırlarsanız cok seviniriz.
asıl macera doğumdan sonra basliyor
aaaa dün yanlışmi okudum yoksa :))) kizim olacakmis yazan kimdi :))) walla kusurabakmayin dun kediciklerle uğraşırken hem uykusuz kaldim hem hasta oldum hem de onlari napcaz diye düşünmekten kafa kalmadi. acaba rüyamda mi öyle gördüm
Canim bana gerek kalmadi kizlar duzeltmisler benim oğlusum geliyor. Missdincerin kizi geliyor.passionete prensesin olacakmis hayirli olsun cnm :)
Valla o ara ne guzel pespese geldi haberler. Yine oyle olsa keskeMasallah siz ardarda hamile kaldiniz combo diyorum ben size :))
Hadi gozun aydin canim saglikla sihhatle gelsin oglusun
Allahım sağlıkla kavuştursun bebelerine :) çok güzel heyecanlar bunlarEvet canim ikiz birde su karaciger enzimlerin yuzunden cok tedirgin bana birsey olacak diye hep tetikte dr..Allah nasip kismet ederse zamaninda gelsin kuzucuklarim sona dogru yaklasiyoruz Rabbim herkese nasip etsin biraz stres yasadik ama sizler dikkat edin yediklerinize ictiklerinize ve tahlillerinizi ihmal etmeyin
aaaa dün yanlışmi okudum yoksa :))) kizim olacakmis yazan kimdi :))) walla kusurabakmayin dun kediciklerle uğraşırken hem uykusuz kaldim hem hasta oldum hem de onlari napcaz diye düşünmekten kafa kalmadi. acaba rüyamda mi öyle gördüm
Canim missdincer'in kizi olacak :)
Hahaha ortalık karışmış kızı olacak olan benim :)Canim bana gerek kalmadi kizlar duzeltmisler benim oğlusum geliyor. Missdincerin kizi geliyor.
Valla o ara ne guzel pespese geldi haberler. Yine oyle olsa keske
ahhh cnm sorma ben tüp bebek ilaclarini daha önce raporlu 450ye aldim simdi raporlu 850yeBu inofolic combi yi 10 gun önce 32 TL ye aldım bugün 38 olmuş bu nasıl iş ya bunu sürekli mi kullanıcam acaba ovu. Sonrası devam ediliyor mu doktor da bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?