Evet kuzum benim oğlum olcak Rabbim nasip ederse
Ada çayı çok iyi geliyor. Dmleme yap. Limon sık, ılık olunca bal koy. Böyle yudum yudum ilaç gibi boğazda gezdirerek iç. Ovulasyondan önce sınırsız iç. Sonra içermezsin. Ben transferde önce olmuştum böyle tedavi ettim kendimiSağol canım herşey içiyorum ama bu illet mahvetti beni.. Boğazım çok kötü..
Evet canim bir zafinanin net degil ama buyuk ihtimal dendi onun disinda hepimizin erkek
ya bana %80 dedi ama tam net diil canım bidaki randevum 22 nisanda ozaman 16 haftalık olucaz kısmetse ozaman netleşir sanırım
benım oglum olacak
22 nisan bana bıle uzak geldıya bana %80 dedi ama tam net diil canım bidaki randevum 22 nisanda ozaman 16 haftalık olucaz kısmetse ozaman netleşir sanırım
:) valla bi ay arayla çağırıyo canım 25 martta gitmiştim kendi doktoruma bu %80 erkek diyen doktor ikili testi yaptırdığım başka bi doktor kendi doktorum daha hiç yorumda bulunamadı haliyle beklemeye alıştım artık napalım problemimiz olmasında :) ben hala hissetmiyorum bu arada bugün 14+122 nisan bana bıle uzak geldı
onun kızı olucak canım :) bukdr erkeğin arasına bi prenses katıldımissdincer canım cinsiyet hala belli değil mi ?
canımcım ben 14 haftanın ortasında ılk pıt pıtları farkettım sen daha yenı geldın . hem herkes erken hıssetmıyormus zaten ılk bebek ya normal tatlım. bende pıt pıtları tekme sanıyordum kızlar degıl tekme o hıckırık demısler heryerde eger oyleyse bende sımdıye kadar 2-3 kere hareketı farkettım demek ki ve 1 kere gercek tekmeyı gördum bundan bır kac gun önce sonra durdu. bıraz daha bekleyecegız galıba .:) valla bi ay arayla çağırıyo canım 25 martta gitmiştim kendi doktoruma bu %80 erkek diyen doktor ikili testi yaptırdığım başka bi doktor kendi doktorum daha hiç yorumda bulunamadı haliyle beklemeye alıştım artık napalım problemimiz olmasında :) ben hala hissetmiyorum bu arada bugün 14+1
aaa gercekten mi benım nıye haberım yok ben kaçırdım mı :)onun kızı olucak canım :) bukdr erkeğin arasına bi prenses katıldı
Ilk tabloda ölçüme geç tarihte başlamışsın bu nedenle anlasilamiyor cnm. Bazen ateş ölçmede düşüşler tek seferlik de olabiliyor. Olcmedigin tarihler 22 den önceki gibi ise evet diyebiliriz.Kızlar merhaba bir bakar mısınız ateş ölçümlerime ilk defa yaptım bu ay şimdi devam ediyorum ama 22.gun mu olmuş ovu
https://www.fertilityfriend.com/home/6a7b4a
Bide bu sabah oldu mu çalışma tamamdır bu ayı da yorulmadan kapatmış oluyoruz :) sıra spermiyogram icin doktora gitmeye geldi bakalım nasıl çıkacak
Aynen bence de öyle oluyorVeson iki hafta sonra ilişki oldu bende bi yanma bi gıdıklanma gibi his dediğin gibi ara açıldıkça oluyo bence de bunlar keyiftn çok bittese gitsek moduna giriliyo yanmanın acısından
Sağol canım inşallah bir an evvel düzelirim ya.çocuk nezle oldu bana da bulaştı..Ada çayı çok iyi geliyor. Dmleme yap. Limon sık, ılık olunca bal koy. Böyle yudum yudum ilaç gibi boğazda gezdirerek iç. Ovulasyondan önce sınırsız iç. Sonra içermezsin. Ben transferde önce olmuştum böyle tedavi ettim kendimi
Dün belli oldu canım kızım olacak diye çok sevinçliyim :)aaa gercekten mi benım nıye haberım yok ben kaçırdım mı :)
missdincer canım gözün aydın prensesin hoşgeldi diyelim tekrar . allah diğer kzlara da nasıp etsın
senın guzel kızına da teyzesi masallah desin
Canım ben 16+2 de dr A gittim yani dün, bazen hissediyorum sanki dedim. Çok büyük hareketlerini belki hissedebilirsin ama tavsiyem henüz kendini buna odaklama dedi, bu sefer bebeğin hareket etmezse endişelenirsin boş yere dedi. 19. Haftadan sonra takip etmemi önerdi. Tabi insan hissedince çok mutlu oluyor ama hissetmeyince de meraklanıyor acaba neden hissetmiyorum diye.:) valla bi ay arayla çağırıyo canım 25 martta gitmiştim kendi doktoruma bu %80 erkek diyen doktor ikili testi yaptırdığım başka bi doktor kendi doktorum daha hiç yorumda bulunamadı haliyle beklemeye alıştım artık napalım problemimiz olmasında :) ben hala hissetmiyorum bu arada bugün 14+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?