Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinize tesekkur ederim.insAllah Rabbim butun hastalara icinde babaanneme de safii ismiye sifasini verir.. cok kosusturuyoruz, bakamiyorum buraya hakkinizi helal edin.. etiketleyemedim de tek tek.. cok cok sagolun Allah hepinizin hatrini yapsin insaAllah

Evet kuzum benim oğlum olcak Rabbim nasip ederse

Sağol canım herşey içiyorum ama bu illet mahvetti beni.. Boğazım çok kötü..
Ada çayı çok iyi geliyor. Dmleme yap. Limon sık, ılık olunca bal koy. Böyle yudum yudum ilaç gibi boğazda gezdirerek iç. Ovulasyondan önce sınırsız iç. Sonra içermezsin. Ben transferde önce olmuştum böyle tedavi ettim kendimi

22 nisan bana bıle uzak geldı
:) valla bi ay arayla çağırıyo canım 25 martta gitmiştim kendi doktoruma bu %80 erkek diyen doktor ikili testi yaptırdığım başka bi doktor kendi doktorum daha hiç yorumda bulunamadı haliyle beklemeye alıştım artık napalım problemimiz olmasında :) ben hala hissetmiyorum bu arada bugün 14+1

Reactions: iiz
canımcım ben 14 haftanın ortasında ılk pıt pıtları farkettım sen daha yenı geldın . hem herkes erken hıssetmıyormus zaten ılk bebek ya normal tatlım. bende pıt pıtları tekme sanıyordum kızlar degıl tekme o hıckırık demısler heryerde eger oyleyse bende sımdıye kadar 2-3 kere hareketı farkettım demek ki ve 1 kere gercek tekmeyı gördum bundan bır kac gun önce sonra durdu. bıraz daha bekleyecegız galıba .

olsun canım cınsıyetı gec öğrenırsın bıraz sabırsızlanıyoruz ama saglıklı olsunlarda kuzular önemli değil

onun kızı olucak canım :) bukdr erkeğin arasına bi prenses katıldı
aaa gercekten mi benım nıye haberım yok ben kaçırdım mı :)
missdincer canım gözün aydın prensesin hoşgeldi diyelim tekrar . allah diğer kzlara da nasıp etsın

senın guzel kızına da teyzesi masallah desin

Bide bu sabah oldu mu çalışma tamamdır bu ayı da yorulmadan kapatmış oluyoruz :) sıra spermiyogram icin doktora gitmeye geldi bakalım nasıl çıkacak

Eklentiler

• IMG_20170409_162427.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba bir bakar mısınız ateş ölçümlerime ilk defa yaptım bu ay şimdi devam ediyorum ama 22.gun mu olmuş ovu

https://www.fertilityfriend.com/home/6a7b4a
Ilk tabloda ölçüme geç tarihte başlamışsın bu nedenle anlasilamiyor cnm. Bazen ateş ölçmede düşüşler tek seferlik de olabiliyor. Olcmedigin tarihler 22 den önceki gibi ise evet diyebiliriz.

Bide bu sabah oldu mu çalışma tamamdır bu ayı da yorulmadan kapatmış oluyoruz :) sıra spermiyogram icin doktora gitmeye geldi bakalım nasıl çıkacak

Canim ayni gun ikinci testi yapmissin ya, merak ettim, sivi alimina dikkat edip idrarini tutarak mi yaptin?

Sağol canım inşallah bir an evvel düzelirim ya.çocuk nezle oldu bana da bulaştı..

Canım ben 16+2 de dr A gittim yani dün, bazen hissediyorum sanki dedim. Çok büyük hareketlerini belki hissedebilirsin ama tavsiyem henüz kendini buna odaklama dedi, bu sefer bebeğin hareket etmezse endişelenirsin boş yere dedi. 19. Haftadan sonra takip etmemi önerdi. Tabi insan hissedince çok mutlu oluyor ama hissetmeyince de meraklanıyor acaba neden hissetmiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…