- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Amin inşallah canım darısı başına inşallahSonunda bir prenses haberi aldık çok sevindim canım sağlıcakla gelsin kızımız :)
Amin :) Allah sana da nasip etsin inşallahAyyy gözün aydın, maşallah tamamına erdirsin Allah
Canim kizin oluyormus hayirli ugurlu olsun masallah rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinAmin :) Allah sana da nasip etsin inşallah
gunaydin benim prolaktin degerim yuksekti dostineks diye bi ilac kullandim dustu cok sukur esimde varikosel var 2. asilama icin bahceciye gidecem eger oda olmazsa tup bebege orada devam etmek icin bu islee psikolojik olarakta cok yipratiyorinşallah canım senin sıkıntınne
Cnm hiç iyi Değilim Öksürük mahvetti beni iyileştiydim dün yeniden nüksettibu ay da böyle geçecek umarım Çalışmalara kadar kendimi toplarım
Hayırlısı olsun ya..benimki de yaştan dolayı üç aşılama tutmazsa tüp dedi. Inşallah tüpe gerek kalmaz..
Benimde acayip boğazım ağrıyor. Sabah boğazdan dolayı ateşim tavan yaptı.. :-(
Kizlar baya birikmis yazilar cinsiyetler belli oldumu tedavisi olanlar hayirli olsun yeni arkadaslar hosgelmis..
Benim degerlerde az yuksek ama dr 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi ufaktan bir korku bastirdi icime..
Bugunlerde dizlerim cok agriyor yaslilari daha iyi anliyorum :)
Sağol canım herşey içiyorum ama bu illet mahvetti beni.. Boğazım çok kötü..İkinize de geçmiş olsun. Bence hemen önlemini alın hazır her şeyi içebiliyorken.
Çok sevindim cnm değerlerin daha iyi çıkmasına, inşallah tamamen düşer. O diz sorunu bende de var, şimdi kilo verip sporla güçlendirmeye çalışıyorum
kushii sen kan testini tekrarladınmı keseyimi bekliceksinmissdincer tatlım kızçen geliyor demek Allah sağlık sıhhat versin kuzum.
@gelecekelbetgelecek çizgi var gibiydi canım tekrar yapsaydım bugün daha iyi netleştirdi
insallah hayirli saglikli sekilde.dünyaya getirirsin cnm yavrucaklari:)Kizlar baya birikmis yazilar cinsiyetler belli oldumu tedavisi olanlar hayirli olsun yeni arkadaslar hosgelmis..
Benim degerlerde az yuksek ama dr 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi ufaktan bir korku bastirdi icime..
Bugunlerde dizlerim cok agriyor yaslilari daha iyi anliyorum :)
Ertesi gün baktırdım 125ti. Doktor üstten rahim kalınlığında baktı iyi dedi. Haftaya gel dedi. O zaman görünürmüş anca. Çok heyecanlıyım hep iyi düşünmeye çalışıyorum kimseye soyleyemedim daha.kushii sen kan testini tekrarladınmı keseyimi bekliceksin
Saol canimkolay gelsin hayırlı olsun :)
Cok zor bir surec insallah hersey temiz çıksın rahatlasin artik babacin. Kiyamam canim ya.babamın kemosu bitti ciğeri temiz çıktı ama geçmeyen bi kemik ağrısı var şüphelebiyolar kemik metastazımı yaptı diye kemik sintigrafisi istediler pzt çektircek inşallah temiz çıkar ya adam bi deri bi kemik kaldı geçen hafta enfeksiyon kapmış bi hafta hastanede yattıhiç keyfim yok benimde
Sizin de uzun surdu bu surec canim. Gercekten zor dönemler allah sifa versin.Çok geçmiş olsun canım, Allah babanı size bağışlasın. İnşallah atlama yoktur.
Annem de hala Dr Dr geziyor. Teşhis YÖK ortada, göğüste de ağrı var. En son romatoloğa gittik, başka Dr yönlendirdi. O da akciğerde biriken su ve onu alma işlemi sonrası ağrılar olur, korkmayın dedi ama kadının her günü acı.... Hafta içi göğüs hastalıkları Dr.una ayarlayacağız bir randevu. Bakalım....
Velhasıl anada babada ağrı hastalık falan görmek de evlada nasıl ağır geliyor,... bir şey yapamama duygusu... inşallah hepsi tez zamanda iyileşir.
Amin canim hepimizinki insallah saglikla gelsin.Hayirli ugurlu olsun canim. Seninde oglusun oluyormus tebrik ederim.. saglicakla buyuyup dogsunlar insallah
Test insallah beklemekten degilde bebekten vermistir o cizgiyi. Insallah vardir canim. Iyi haberlerini bekliyoruzaşılamanın 13.günü negatif
Saol canimAminn canım çok sağol sizede hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Ay nihayet kiz haberi geldi bu kadar bocek icine bir cicek lazimdi. Gozun aydin canim sglikla gelsin kuzucuk.Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
Elcanki , zafrina89 , FreeSoull , kızlar çok geçmiş olsun. Allah ailelerinize acil şifalar versin.
passionete hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın canım.
@tsefem28 canım sabırla beklemekten başka çare yok. Umarım bu bekleyişin sonunda hayırlı haberler alırsın
@gelecekelbetgelecek imşallah pozitiftir canım.
missdincer canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini
ben kalp atışına kdr annemlere bile söylemedim :) iyi düşün iyi olsun tatlım mucizene kavuştun sonunda Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o heyecan hiç bitmiyo sanırım keseyi göriyim kalp atışını duyayım aonra özledim büyüdümü acaba şimdi bende nezaman hissedicem başlafı 14+1 oldum bugün :)Ertesi gün baktırdım 125ti. Doktor üstten rahim kalınlığında baktı iyi dedi. Haftaya gel dedi. O zaman görünürmüş anca. Çok heyecanlıyım hep iyi düşünmeye çalışıyorum kimseye soyleyemedim daha.
Ah canım o günleri de görürüm inşallah bir hafta geçmez artıkben kalp atışına kdr annemlere bile söylemedim :) iyi düşün iyi olsun tatlım mucizene kavuştun sonunda Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o heyecan hiç bitmiyo sanırım keseyi göriyim kalp atışını duyayım aonra özledim büyüdümü acaba şimdi bende nezaman hissedicem başlafı 14+1 oldum bugün :)
Allah razi olsun canim ne buyuk sevap bu..Kizlar yeni dogan bakimi ne zormus :)
Dün gece macera yaşadık resmen annesi terk etmis yeni doğmuş 4 yavru bulduk. 3 saatte yakin bekledik anneleri gelmedi. ikisi ölü sandik ikisi miyavliyor meger hepsi yaşıyormuş. Aldik eve güzel kk bayanlari sagolsun ne yapmamız gerektigini anlattilar. Gece 2 saatte bir kalkip besledik kuzucuklari, tuvaletlerino yaptirdik. Keyifleri yerine geldi :)
Hayirli olsun canim kat kat artsin degerin saglikla kucagina almak nasip olsunErtesi gün baktırdım 125ti. Doktor üstten rahim kalınlığında baktı iyi dedi. Haftaya gel dedi. O zaman görünürmüş anca. Çok heyecanlıyım hep iyi düşünmeye çalışıyorum kimseye soyleyemedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?