sen yarın mı gıdecektın doktora canım ya uuttum ?5 haftaya sonrasına Doğum için mi hazırlıklı ol dedi ? Aaayy çok heyecanlı :)
Amin kuzum cumlemizi insallah Rabbim kimseyi bekletmesin herkese hayirli saglikli gebelikler evlatlar nasip etsin insallahAllahım sağlıkla kavuştursun bebelerine :) çok güzel heyecanlar bunlar
Yumurta gelistirici canim benim tedavide yumurta takibi yapilirken ve catlatma ignesinden sonra folikasit baslayana kadar kullandirmisti dr.um..fiyati oyle asagi yukari bende 35 e aliyordumBu inofolic combi yi 10 gun önce 32 TL ye aldım bugün 38 olmuş bu nasıl iş ya bunu sürekli mi kullanıcam acaba ovu. Sonrası devam ediliyor mu doktor da bişey demedi
Leylosum tedaviyemi basladin hayirli olsun kuzum bebisin gelsin insallah sagliklaDoktor yine doğuma gitmiş.. Bekliyorum offf offf...
canım bu eklem kas ağrılarına magnezyum eksikliğinden doktor magnezyum verdi fln diyenler var bi doktoruna danış istersbende normald yürüme delisi biriyim biri beni tutmasa 10 km yurürüm her gun şimdi evin içinde zor yürüyorum minicik yürüsem ayaklarımın agrsından duramıyorum 1 kere 20 dk yurudum dıye butun gece uyuyamadım agrıdan.
canım benım dogumunda geldı . allah yardımcın olsun kolay olsun zorun inşallah
Aynencanım bu eklem kas ağrılarına magnezyum eksikliğinden doktor magnezyum verdi fln diyenler var bi doktoruna danış isters
Yaa ben hic ihlamur icmedim bitkisel icmeyin diyorlarya ilik suya biraz limon sik birazda bal koy yumusatiyor.bogazlarin cok kotuyse aktarlarda taze zencefil satiliyo seker gibi emiliyo minicik bir parca hergun emdim oda bire bir ama fazlasi yasak ona gore canimsonunda hastalık eşimden bana geçti öff nasıl geçicek ya bu ıhlamuru günde kaç fincan içebiliyoruz
:) ahh ahh bu adamlarla napcaz bilmem tansiyonum gebelikten beri 12 8 ddn 10 5 e düştü nedense limonda çok tğketemiyorum daha çok düşmesin diye seni bulmuşken bişey daha sorayım ya bu sağlık ocağıdaki aşı 16. haftada mı yapılıyoduYaa ben hic ihlamur icmedim bitkisel icmeyin diyorlarya ilik suya biraz limon sik birazda bal koy yumusatiyor.bogazlarin cok kotuyse aktarlarda taze zencefil satiliyo seker gibi emiliyo minicik bir parca hergun emdim oda bire bir ama fazlasi yasak ona gore canimgecmis olsun ayaklarini ve sirtini sicak tut
Sağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..Naptın Leyla abla
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldüLeylosum tedaviyemi basladin hayirli olsun kuzum bebisin gelsin insallah saglikla
Sağol canım bu ay aşılama yapacaz
Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah bekleyişin son bulurSağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldü
Bu gece saat 2:00 de çatlama iğnesi olucam. Çarşamba günü de aşılama olacak saat 14:00de.dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl!?
canım doguma dogru yaklaştın sen de . tam bılmıyorum ama dönmeye başlamıs mı bebegın
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim... Sen tekrar tedavi düşünüyormusun yoksa akışına mı bıraktın canım?Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah bekleyişin son bulur
sonunda hastalık eşimden bana geçti öff nasıl geçicek ya bu ıhlamuru günde kaç fincan içebiliyoruz
:) ahh ahh bu adamlarla napcaz bilmem tansiyonum gebelikten beri 12 8 ddn 10 5 e düştü nedense limonda çok tğketemiyorum daha çok düşmesin diye seni bulmuşken bişey daha sorayım ya bu sağlık ocağıdaki aşı 16. haftada mı yapılıyodu
Oh ablacim cok sevindim insallah bebiş olsunlar o yumurtalar.Sağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldü
Bu gece saat 2:00 de çatlama iğnesi olucam. Çarşamba günü de aşılama olacak saat 14:00de.dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl!?
Amin gülüm inşallah kuzum. Tek sıkıntı aşılama olurken eşim yanımda olmayacak yalnız olucam. Eşimin önemli bir toplantısı var kurum müdürü olarak katılmak zorunda. Ama işlem bittiğinde yanımda olucak inşallah.. Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmesin. Duâ eden dilleriniz dert görmesin inşallah pınarcım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?Gecmis olsun canim ben de ilk haftalarda baya faranjit grip oldum gunde 1-2 ihlamur ictim daha fazla icmedim. Ihlamurda sorun yok dedi benim doktor abartmadigin surece. Hatta kahvaltida cay yerine 1 fincan ihlamur icebilirsin dedi. Zencefili de abartmadan kullanabilirsin. Asi bana 20. Haftaya 10 mayisa randevu verdiler.
Oh ablacim cok sevindim insallah bebiş olsunlar o yumurtalar.
bide randevu mu oluyomuş ben gidip vurulcaz zannetmiştmGecmis olsun canim ben de ilk haftalarda baya faranjit grip oldum gunde 1-2 ihlamur ictim daha fazla icmedim. Ihlamurda sorun yok dedi benim doktor abartmadigin surece. Hatta kahvaltida cay yerine 1 fincan ihlamur icebilirsin dedi. Zencefili de abartmadan kullanabilirsin. Asi bana 20. Haftaya 10 mayisa randevu verdiler.
Oh ablacim cok sevindim insallah bebiş olsunlar o yumurtalar.
Kim ben mi melissa mı ? :)sen yarın mı gıdecektın doktora canım ya uuttum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?