Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy canim benim ne güzel yazmissin cok teşekkür ederim :) minik yavrularin cok tatli bir süt annesi, cok tatli yeni kardesleri ve melek gibi bir yeni sahibi oldu :) süt anne bulunsun diye nasil dua ettim bi bilsen.. biraz büyüyünce bi tanesini biz almayi düşünüyoruz

izmirde bi profta uzuuun bir tedaviye başladık cnm :)

Olsun napalim ablacim ya sartlar herzaman uymuyor. Benim esim de daha hicbir muayeneye gelemedi. Hici çalışıyor h.sonu da benim doktor calismiyor. Yeterki gelsin bebis zaten sonunda gelecekse asil onemli olan o. Valla biz iyiyiz abla sorunsuz gidiyoruz bakalim şükür allaha. Ogluşum üzmüyor beni simdilik. Allah sizlere de saglikli hamilelik nasip etsin insallah.
bide randevu mu oluyomuş ben gidip vurulcaz zannetmiştm
Valla bana 10 mayis dedi ama o gun gelemezsen baska zaman da olur ama o hafta gel dedi. Ki sana yazinca hatirladim o gune normal doktoruma randevum var ayni saatte. Heralde haftasi belli olsun diyedir verilen randevu

Amin gülüm inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah.. Sana ve tüm hamiş kızlarımıza da sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım..

Ya çokkk heyacanlı ... maşallah 4 yumurta, adet döngünün kaçıncı günündesin?

Evet canım inşallah:) geçen cumartesi 0-3 aylık alışverişini cinsiyetsiz bir şekilde yaptım:) çok ciciler ya. Daha da öğrenmemi gerektiren bir mesele kalmadı ınş. Sağlıcakla hep beraber kucaklariz bebeklerimizi....darısı tüm topige insallah

Leyla abalcim tedavin hayırlı olsun, sonu bebiş olsun inşallah. Hep pozitif dusunmeye çalış. Ve sonuca odaklanmamaya çalış inşallah. Olanda ve olmayanda muhakkak hayır vardır. Rabbim tez vakitten kavuştursun inşallah:)))
Dualarimiz seninle.

sagol leyla abla senin de :) 4 yumdan ikisi saglikli bebis olur insallah :) 3-4 fazla gelir 2 kafi
Canım senin de tedavin hayırlı olsun. Umarım Rabbim bekledigin çektiğn her sıkıntıya karşı salih salih evlatlar verir. Sonrası öncesinden daha iyi olur inşallah. Dualarimiz seninle. Pozitif düşünmeye çalış inşallah:)

Amin gülüm Allah razı olsun kuzum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim... Sen tekrar tedavi düşünüyormusun yoksa akışına mı bıraktın canım?
Kocayla nane mollayız cnm hiç de konuşmak istemiyor. En son konuyu açtığına dgünüydü ve kv ler gelecekti, ben de şimdi konuşacaksak yemeği iptal edeyim demiştim. Annem de bendeydi, Sony'si annem gitti ben negatif sonrasıydı, az toparlandım. Konuşalım dedim bu sefer YÖK şimdi hazır değlilimdedi. Öyle kaldı. Ben de ilgi alakamı kendime verdim canım. Spora gidiyorum...falan. Okul da çok yoğun zaten... ama benim de artıkbu kadar soruna tüp psikolojim kalmadı...

Ya çokkk heyacanlı ... maşallah 4 yumurta, adet döngünün kaçıncı günündesin?
Adetin 10.günüydü bugün canım. Bende heyecanlıyım gülüm. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.. Çatlatma iğnesi için saat 2 yi bekliyoruz eşim kızım ve ben.. Kahve yaptım uyumayalım diye. Doktor 12 12 de gece yarısı yaptır saat 12de öğlen yapalım aşılamayı demişti. Eşimin toplantısı olunca bu saate kaldık.. Ben gidecem herşekilde yalnız dedim ama laf dinlemedi. O daha sabah 4 de iğne yapalım gündüz 16:00 da aşılama yapalım demişti. Bende sabah 4de kızı nasıl kaldırıp götürceksin dedim. Evde yalnız bırakıp gidemem o saatte. En makulu gece yarısı yada saat 2idi. Öyle işte canım ya.. Hayırlısı bakalım..
sagol leyla abla senin de :) 4 yumdan ikisi saglikli bebis olur insallah :) 3-4 fazla gelir 2 kafi
Ben tekede razıyım ablacım ya sağlıklı olsun da hayırlısı ile.
LeYLa_21 canımm hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağol gülüm Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah canım..
Evet cok heyecanli gercekten de umut ne guzel sey insallah ablasini daha fazla bekletmeden geliverir kardesi :)
Amin gülüm inşallah. Sağolasın kuzum..
Inşallah bu sefer umudum yüksek. Akşam gelirken eşimde dedi hiç bir şeyi kafana takma rahat ol iş miş düşünme bişey dedi ama elde olmuyo. Hastane de bile işle ilgili beni aradılar bugün. Ne yapcan işin sonuçta. Sağ yumurtalığımda acayip ağrı var.. Aşılamanın kaçıncı gününde idrarda belli olur acaba canım? Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm..
Hayırlısı canım kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman tedaviye başlayın. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Sana çok duâ ediyorum kuzgunum. Bendeki yerin farklı gülüm. Temiz yürekli bir kızımızsın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım...
Hepinizi çok seviyorum kızlar.. Desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden...

canım bu eklem kas ağrılarına magnezyum eksikliğinden doktor magnezyum verdi fln diyenler var bi doktoruna danış isters
evet canım cok dogru magnezyum ve kalsıyum eksıklıgınden oluyor biliyorum bugun doktordaydım sabaha kan ve ıdrar verecegım ona gore verecek doktor

çok güzel olur inşallah alırsınız . o kadar mazlumlar ki o kadar karsılıksız severler ki saf sevgi var onlarda bir tanısırsan vazgecılmezler zaten onlarsın yapılaamaz . mutluluk onlar

Amin gülüm inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah.. Sana ve tüm hamiş kızlarımıza da sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım..
Leyla allah kolayılık versin korkmadan girmeye calıs sürece . olabildiği kadar olumlu düşünmeye calıs . bu surecte gulmek neşelenmek ıcın caba göster . sonun sevınc cıglıkları olsun ınsallah. bebegın yakındadır inşallah . hadı bakalım takıpteyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…