Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun gülüm güzel dileklerin ve duâların için.. Şimdi iğnemi olup yeni eve geldim hastaneden. Kızım uyumuştu onu evde bırakıp 5dk da gidip geldik. Hastane yakın evimize Allah tan... Inşallah bu kadar eziyete değer be gülüm... Elimden geldigince stres yapmamaya çalışacam. Rabbim sonunu güzel eylesin ve kızımın kardeşini yollasın inşallah canım... Sen nasılsın oğluşun nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır sümbülüm...ilk defa eşim yanımda olmadan hastaneye gidip aşılama olucam. Hayırlısı hakkımızda. Yine bu grip beni yakaladı.Hatırlıyormusun öbür gebeliğimde de grip olmuştum. Inşallah buda gebeliğe işarettir.

bende hamılleıgımın ılk haftaları grıp olmustum. vucut dırencı düşüyor ya normalde heryerde var grıp virüsü ama güçlü degıl bagısıklık düşünce kapıoruz demek ki inşallah senınde sebebın budur.

bebegimi bugun gördüm ama yarın tekrar hastanedeyım vıtamın cın falan kan verecegım sabah. oğlum maşallahı var 220 gram olmuş 20. haftayı meraka bekliyorum ayrıntlı ultrason varmış bir perınatoloğ bulup gıdecegım o zaman daha net göreceğim diye bekliyorum. her şey yolunda yanı canım

Canim ben 17.haftada ilk dozu 23 haftada 2. Dozu yaptirdim.
Aramadimi ebe hemsiren genelde hbr veriyorlar.okadar limondan birsey olmaz yarim limondan daha az sikiyorsun..
Tabiki fazla dusmesinde bosver yuksek olmasindan daha iyidir.benimde 12_8 cikardi gebelikte hep 10-7 geliyor

bu arada bnm teyzemin ikizleri var 6.5 aylık doğdular minnacıklardı şimdi koca adam oldular liseye gidicekler :) Melissa81
Insallah bizde goruruz canim o gunleri masallah sizinkilere :)
Benim anne tarafindada cok ikiz kuzenlerin teyze cocuklarim yani bi anneme denk gelmemis derken benim oldu heyecan yaratti :)) biz daha teki bilmezken cogu konusur olduk rabbimin mucizesi hamdolsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..bir onceki sene esimle aglamis uzulmustuk kayiptan kismet :)

Masallah canim Allah gonlune gore versin insallah saglikli sihatli bebisler gelsin insallah tedavinin sonunda..insallah hersey guzel olacak bir hissiyatim gelisti..
Cok stres yapma ve asilamadan sonra cok yorma kendini canim insallah rabbim daha fazla bekletmesin canim kardeslerini gondersin yavrunun :)
Biz iyiyiz teyzosu ikiz gebeligin herturlu olumsuz getirisini yasiyoruz biraz korkuyoruz biraz seviniyoruz oyle geliyo geciyo gunler buyuyoruz hamdolsun :)

Son düzenleme:
Harikasin valla meraktan catlardim ben rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin birde tepik zamani gelse annesi cok daha heyecanla gececek gunlerin..

Öksürmekten içim şişti kızlar uyuyamıyorum ağlıcam ya

Gecmis olsun canim bogazini tulbentle sar ilik suya bal limon yap azar azar..birde taze zencefil bogazlara iyi geliyor minicik bir parca..
Ilık suya bal limon yapıyorum ama zencefil yok. Icerkende korka korka içiyorum kuzum. Sende uyumamisin kuzum bebisler uyutmuyor mu yoksa?

Kızlar sizlere sorum var adet i hemen hemen beklenen zamanda oldum ama aşırı ağrı ve kanama yla .. kan testi sonucum olarak kistlerden sebep dendi. Beta hcg sonucum 1.20
Sizce geç döllenme vesaire umut varmi

Ilık suya bal limon yapıyorum ama zencefil yok. Icerkende korka korka içiyorum kuzum. Sende uyumamisin kuzum bebisler uyutmuyor mu yoksa?
Malesef canim geceleri nobetteyiz biz genelde 3ten sonra uyanigiz 6 gibi uyuyoruz rapora ciktigimdan beri gece uykum yok sayilir..

Kızlar sizlere sorum var adet i hemen hemen beklenen zamanda oldum ama aşırı ağrı ve kanama yla .. kan testi sonucum olarak kistlerden sebep dendi. Beta hcg sonucum 1.20
Sizce geç döllenme vesaire umut varmi
Bilindik bir kistin varsa evet biraz yuksek cikiyor hatta 5 e kadar deger goren var diye biliyorum..
Insallah Allah saglikla sihatle sanada nasip etsin canim kendinmi deniyorsun tedavimi oluyorsun

Evet canım ya ben mahvoldum.ilaç kullanmadığım içinde geçmiyor. Boğazım fena. Sana ve paşanada maşallah. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Bakalım süreç nasıl gelişecek. Inşallah Rabbim den izin çıkmıştır. Bakalım bekleyip görecez. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz. Gerisi Rabbimin işi. Hakkımızda daima hayırlısı inşallah. Sende sağlıkla yavrularını kucakla inşallah gülüm..

Ablam benim tek olgun yumurta ile normal yolla oldu.
4 olgun yumurta ve asilama ile sansin cok yuksek.
Rabbim daha fazla bekletmesin insallah bu ay mujdeli haberle gel.

cok cok sagol cnm benim:) bizim işimiz dualara kalmis zaten

Boğaz spreyini bir sorsanıza dr.a bende sık sık faranjit oluyorum çok iyi geliyor kushi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…