Allah razı olsun gülüm güzel dileklerin ve duâların için.. Şimdi iğnemi olup yeni eve geldim hastaneden. Kızım uyumuştu onu evde bırakıp 5dk da gidip geldik. Hastane yakın evimize Allah tan... Inşallah bu kadar eziyete değer be gülüm... Elimden geldigince stres yapmamaya çalışacam. Rabbim sonunu güzel eylesin ve kızımın kardeşini yollasın inşallah canım... Sen nasılsın oğluşun nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır sümbülüm...ilk defa eşim yanımda olmadan hastaneye gidip aşılama olucam. Hayırlısı hakkımızda. Yine bu grip beni yakaladı.Hatırlıyormusun öbür gebeliğimde de grip olmuştum. Inşallah buda gebeliğe işarettir.Leyla allah kolayılık versin korkmadan girmeye calıs sürece . olabildiği kadar olumlu düşünmeye calıs . bu surecte gulmek neşelenmek ıcın caba göster . sonun sevınc cıglıkları olsun ınsallah. bebegın yakındadır inşallah . hadı bakalım takıpteyız
bende hamılleıgımın ılk haftaları grıp olmustum. vucut dırencı düşüyor ya normalde heryerde var grıp virüsü ama güçlü degıl bagısıklık düşünce kapıoruz demek ki inşallah senınde sebebın budur.Allah razı olsun gülüm güzel dileklerin ve duâların için.. Şimdi iğnemi olup yeni eve geldim hastaneden. Kızım uyumuştu onu evde bırakıp 5dk da gidip geldik. Hastane yakın evimize Allah tan... Inşallah bu kadar eziyete değer be gülüm... Elimden geldigince stres yapmamaya çalışacam. Rabbim sonunu güzel eylesin ve kızımın kardeşini yollasın inşallah canım... Sen nasılsın oğluşun nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır sümbülüm...ilk defa eşim yanımda olmadan hastaneye gidip aşılama olucam. Hayırlısı hakkımızda. Yine bu grip beni yakaladı.Hatırlıyormusun öbür gebeliğimde de grip olmuştum. Inşallah buda gebeliğe işarettir.
Gecmis olsun canimcnm toparlayamadım hala
Canim ben 17.haftada ilk dozu 23 haftada 2. Dozu yaptirdim.:) ahh ahh bu adamlarla napcaz bilmem tansiyonum gebelikten beri 12 8 ddn 10 5 e düştü nedense limonda çok tğketemiyorum daha çok düşmesin diye seni bulmuşken bişey daha sorayım ya bu sağlık ocağıdaki aşı 16. haftada mı yapılıyodu
Insallah bizde goruruz canim o gunleri masallah sizinkilere :)bu arada bnm teyzemin ikizleri var 6.5 aylık doğdular minnacıklardı şimdi koca adam oldular liseye gidicekler :)Melissa81
Masallah canim Allah gonlune gore versin insallah saglikli sihatli bebisler gelsin insallah tedavinin sonunda..insallah hersey guzel olacak bir hissiyatim gelisti..Sağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldü
Sağol canım bu ay aşılama yapacaz
Bu gece saat 2:00 de çatlama iğnesi olucam. Çarşamba günü de aşılama olacak saat 14:00de.dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl!?
Harikasin valla meraktan catlardim ben rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin birde tepik zamani gelse annesi cok daha heyecanla gececek gunlerin..Evet canım inşallah:) geçen cumartesi 0-3 aylık alışverişini cinsiyetsiz bir şekilde yaptım:) çok ciciler ya. Daha da öğrenmemi gerektiren bir mesele kalmadı ınş. Sağlıcakla hep beraber kucaklariz bebeklerimizi....darısı tüm topige insallah
Gecmis olsun canim bogazini tulbentle sar ilik suya bal limon yap azar azar..birde taze zencefil bogazlara iyi geliyor minicik bir parca..Öksürmekten içim şişti kızlar uyuyamıyorumağlıcam ya
Ilık suya bal limon yapıyorum ama zencefil yok. Icerkende korka korka içiyorum kuzum. Sende uyumamisin kuzum bebisler uyutmuyor mu yoksa?Gecmis olsun canim bogazini tulbentle sar ilik suya bal limon yap azar azar..birde taze zencefil bogazlara iyi geliyor minicik bir parca..
Malesef canim geceleri nobetteyiz biz genelde 3ten sonra uyanigiz 6 gibi uyuyoruz rapora ciktigimdan beri gece uykum yok sayilir..Ilık suya bal limon yapıyorum ama zencefil yok. Icerkende korka korka içiyorum kuzum. Sende uyumamisin kuzum bebisler uyutmuyor mu yoksa?
Bilindik bir kistin varsa evet biraz yuksek cikiyor hatta 5 e kadar deger goren var diye biliyorum..Kızlar sizlere sorum var adet i hemen hemen beklenen zamanda oldum ama aşırı ağrı ve kanama yla .. kan testi sonucum olarak kistlerden sebep dendi. Beta hcg sonucum 1.20
Sizce geç döllenme vesaire umut varmi
Evet canım ya ben mahvoldum.ilaç kullanmadığım içinde geçmiyor. Boğazım fena. Sana ve paşanada maşallah. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm..bende hamılleıgımın ılk haftaları grıp olmustum. vucut dırencı düşüyor ya normalde heryerde var grıp virüsü ama güçlü degıl bagısıklık düşünce kapıoruz demek ki inşallah senınde sebebın budur.
bebegimi bugun gördüm ama yarın tekrar hastanedeyım vıtamın cın falan kan verecegım sabah. oğlum maşallahı var 220 gram olmuş 20. haftayı meraka bekliyorum ayrıntlı ultrason varmış bir perınatoloğ bulup gıdecegım o zaman daha net göreceğim diye bekliyorum. her şey yolunda yanı canım
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Bakalım süreç nasıl gelişecek. Inşallah Rabbim den izin çıkmıştır. Bakalım bekleyip görecez. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz. Gerisi Rabbimin işi. Hakkımızda daima hayırlısı inşallah. Sende sağlıkla yavrularını kucakla inşallah gülüm..Masallah canim Allah gonlune gore versin insallah saglikli sihatli bebisler gelsin insallah tedavinin sonunda..insallah hersey guzel olacak bir hissiyatim gelisti..
Cok stres yapma ve asilamadan sonra cok yorma kendini canim insallah rabbim daha fazla bekletmesin canim kardeslerini gondersin yavrunun :)
Biz iyiyiz teyzosu ikiz gebeligin herturlu olumsuz getirisini yasiyoruz biraz korkuyoruz biraz seviniyoruz oyle geliyo geciyo gunler buyuyoruz hamdolsun :)
Sağol Gül'ümGecmis olsun canim
ay ben de çok fenayım kushim yaa adamdan bana geçti zencefil bal limon ıhlamur fln banamısın demiyo ne kdr tajriş olduysa boğazım öksürürken bıçakla kesilmiş gibi acıo içten içten çabucak atlatırız inşallahÖksürmekten içim şişti kızlar uyuyamıyorumağlıcam ya
Sağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldü
Sağol canım bu ay aşılama yapacaz
Bu gece saat 2:00 de çatlama iğnesi olucam. Çarşamba günü de aşılama olacak saat 14:00de.dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl!?
cok cok sagol cnm benim:) bizim işimiz dualara kalmis zatenCanım senin de tedavin hayırlı olsun. Umarım Rabbim bekledigin çektiğn her sıkıntıya karşı salih salih evlatlar verir. Sonrası öncesinden daha iyi olur inşallah. Dualarimiz seninle. Pozitif düşünmeye çalış inşallah:)
kiyamam cok gecmis olsun. buludugun odaninin havasinin kuru olmamasina da dikkat et cnm o da rahatlatirÖksürmekten içim şişti kızlar uyuyamıyorumağlıcam ya
ay ben de çok fenayım kushim yaa adamdan bana geçti zencefil bal limon ıhlamur fln banamısın demiyo ne kdr tajriş olduysa boğazım öksürürken bıçakla kesilmiş gibi acıo içten içten çabucak atlatırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?