Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şey yolunda Leyla ablacım şimdilik ters giden bir durum yok. Yarın disimi cektirecegim onun biraz telaşı var azıcık. Birde hüzün var. Turkuyedeydim şimdi Almanyaya dönüyorum. Gurbet zor ya..annemi arkada bırakmak. Zamanla daha iyi oluruz ınş. Asilamanin kaçıncı günü belli olur bilmiyorum ama döllenme en az 10 gün sürse, 10 günden sonra bakılabilir herhalde. Ama sen orayı dusunmemeye çalış. Dusunmezsen zaman daha hızlı geçer:)) inşallah zaman su gibi akıp geçsin bebisin gelsin:)

Harikasin valla meraktan catlardim ben rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin birde tepik zamani gelse annesi cok daha heyecanla gececek gunlerin..

Yaa o ani merakla bekliyorum.... Su an sadece karnım çıktı ondan anlayabiliyorum birde bel ağrılarım başladı bir şeyler yapmam lazım
Dün annemden bir tüyo öğrendim benim ananem kendi köyünde ebe imiş. Hemde çok mahir bir ebe..neredeyse bütün köyün kadınlarını o dogurtmus. Annem dedi ki , aç karna karnimin doğru yerini avuclarsam hissedebilirmisim bebeği. Ananem tam on ikiden bebeği buluverirmis:)) evime bir varayimda hemen deneyeceğim:)

Aman aman dikkat et isinin ehliymis o zaten cok az kalmis 3 hafta sonra belirgin hissedersin canim ilk baslarda elektrik carpmasi sizi sizi giriyo gibi oluyo o an elini koyarsan bidalga hissediyorsun cok degisik bir duygu gercekten :))
Tatlim kalca bel agrim benimde cok vardi sola yattim hep birde hamile yastigi aldim ilk zamanlar bele kalcaya gobege destegi oluyor

Son düzenleme:
Veson sen çok mu hastasın canım ateşin ne kadar yükselmiş öyle doktora felan gitmedin mi bu ayki planın ne gidicekmisin hist yapan doktoruna

Veson sen çok mu hastasın canım ateşin ne kadar yükselmiş öyle doktora felan gitmedin mi bu ayki planın ne gidicekmisin hist yapan doktoruna
Evet cnm fena kapıldım henüz atlatamadımsoğan suyu içiyorum iki gündür ateş düştü biraz.dr a gitmedim çekiyorum öyle.bitkisel yollarla halletmeye çalışıyorum.

Bebek için git gel yapacak durumda değilim.zaten direk tüp için gideriz hist yapan Dr a.bizim karar vermemiz tarih belirlememiz gerek.

cok gecmis olsun cnm. sogan suyu enfeksiyona iltihaba iyi geliyor insallah sana da şifa olur

Eşim ilk gün ilaç içti onunki geçti hemen ben icemedim kaldı.Sanki boğazım yırtılacak gibi oluyor bazen. Öksürurken tüm organlarım yerinden oynuyor gibi. tutunmada sıkıntı olmasa bari.Inşallah iyilesiriz tez vakitte.
kiyamam cok gecmis olsun. buludugun odaninin havasinin kuru olmamasina da dikkat et cnm o da rahatlatir
Evet olabilir canım ona da dikkat ederim.Sürekli boğazımı ılık suyla ıslatıyorum .
Boğaz spreyini bir sorsanıza dr.a bende sık sık faranjit oluyorum çok iyi geliyor kushi
Bilmiyorum canım sormadım hiç okul çıkışı gideceğim sanırım doktora.

Ablam benim tek olgun yumurta ile normal yolla oldu.
4 olgun yumurta ve asilama ile sansin cok yuksek.
Rabbim daha fazla bekletmesin insallah bu ay mujdeli haberle gel.
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Amin gülüm inşallah kuzum.. Sende üzülme yine gelirsin anneni görmeye..

Geçmiş olsun canım inşallah tüpe gerek kalmadan kavuşursun yavruna çok bekleymez Rabbim inşallah

bide ilk haftalar kasık ağrıları bolca oluyo öksürükte yorudur iice seni

soğan ii gelir bencede geçen ekim annelerinde kulak iltihabı olmuş biri ilaç kullanmamak için kulağına soğan suyu damlatıyodu ii geldi demişti

Veson canım sende genellikle regl döneminde başlayan enfeksiyon, grip gibi rahatsızlıklar mı olmaya başladı? stresten olabilir mi? Benim stresli bir dönemde öksürük başlamıştı 1,5 ay geçmedi 3-4 doktora gittim tahlil falan yaptılar ilaç yazdılar bir işe yaramadı. En son KBB uzmanı bana bağışıklığın çökmüş senin dedi. Strese bağladı sadece vitamin ve beslenme desteğiyle atlattım. Bazen gerginlik vücuttaki bişeyleri tetikleyebiliyor.. Dikkat et kendine çalışan anneler için imkansız ama dinlenmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…