tantum fln mı diyosun canımBoğaz spreyini bir sorsanıza dr.a bende sık sık faranjit oluyorum çok iyi geliyorkushi
Her şey yolunda Leyla ablacım şimdilik ters giden bir durum yok. Yarın disimi cektirecegim onun biraz telaşı var azıcık. Birde hüzün var. Turkuyedeydim şimdi Almanyaya dönüyorum. Gurbet zor ya..annemi arkada bırakmak. Zamanla daha iyi oluruz ınş. Asilamanin kaçıncı günü belli olur bilmiyorum ama döllenme en az 10 gün sürse, 10 günden sonra bakılabilir herhalde. Ama sen orayı dusunmemeye çalış. Dusunmezsen zaman daha hızlı geçer:)) inşallah zaman su gibi akıp geçsin bebisin gelsin:)Adetin 10.günüydü bugün canım. Bende heyecanlıyım gülüm. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.. Çatlatma iğnesi için saat 2 yi bekliyoruz eşim kızım ve ben.. Kahve yaptım uyumayalım diye. Doktor 12 12 de gece yarısı yaptır saat 12de öğlen yapalım aşılamayı demişti. Eşimin toplantısı olunca bu saate kaldık.. Ben gidecem herşekilde yalnız dedim ama laf dinlemedi. O daha sabah 4 de iğne yapalım gündüz 16:00 da aşılama yapalım demişti. Bende sabah 4de kızı nasıl kaldırıp götürceksin dedim. Evde yalnız bırakıp gidemem o saatte. En makulu gece yarısı yada saat 2idi. Öyle işte canım ya.. Hayırlısı bakalım..
Ben tekede razıyım ablacım yasağlıklı olsun da hayırlısı ile.
Sağol gülüm Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah canım..
Amin gülüm inşallah. Sağolasın kuzum..
Inşallah bu sefer umudum yüksek. Akşam gelirken eşimde dedi hiç bir şeyi kafana takma rahat ol iş miş düşünme bişey dedi ama elde olmuyo. Hastane de bile işle ilgili beni aradılar bugün. Ne yapcan işin sonuçta. Sağ yumurtalığımda acayip ağrı var.. Aşılamanın kaçıncı gününde idrarda belli olur acaba canım? Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm..
Hayırlısı canım kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman tedaviye başlayın. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah. Sana çok duâ ediyorum kuzgunum. Bendeki yerin farklı gülüm. Temiz yürekli bir kızımızsın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım...
Hepinizi çok seviyorum kızlar.. Desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden...
tantum fln mı diyosun canım
Harikasin valla meraktan catlardim ben rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin birde tepik zamani gelse annesi cok daha heyecanla gececek gunlerin..
Aman aman dikkat et isinin ehliymis o zaten cok az kalmis 3 hafta sonra belirgin hissedersin canim ilk baslarda elektrik carpmasi sizi sizi giriyo gibi oluyo o an elini koyarsan bidalga hissediyorsun cok degisik bir duygu gercekten :))Yaa o ani merakla bekliyorum.... Su an sadece karnım çıktı ondan anlayabiliyorum birde bel ağrılarım başladı bir şeyler yapmam lazım
Dün annemden bir tüyo öğrendim benim ananem kendi köyünde ebe imiş. Hemde çok mahir bir ebe..neredeyse bütün köyün kadınlarını o dogurtmus. Annem dedi ki , aç karna karnimin doğru yerini avuclarsam hissedebilirmisim bebeği. Ananem tam on ikiden bebeği buluverirmis:)) evime bir varayimda hemen deneyeceğim:)
Evet cnm fena kapıldım henüz atlatamadımsoğan suyu içiyorum iki gündür ateş düştü biraz.dr a gitmedim çekiyorum öyle.bitkisel yollarla halletmeye çalışıyorum.Veson sen çok mu hastasın canım ateşin ne kadar yükselmiş öyle doktora felan gitmedin mi bu ayki planın ne gidicekmisin hist yapan doktoruna
cok gecmis olsun cnm. sogan suyu enfeksiyona iltihaba iyi geliyor insallah sana da şifa olurEvet cnm fena kapıldım henüz atlatamadımsoğan suyu içiyorum iki gündür ateş düştü biraz.dr a gitmedim çekiyorum öyle.bitkisel yollarla halletmeye çalışıyorum.
Bebek için git gel yapacak durumda değilim.zaten direk tüp için gideriz hist yapan Dr a.bizim karar vermemiz tarih belirlememiz gerek.
Sağol cnm iki kez Yaptım etkisini gördüm gibi.devam edeyim en iyisi.cok gecmis olsun cnm. sogan suyu enfeksiyona iltihaba iyi geliyor insallah sana da şifa olur
Teşekkürler canımBilindik bir kistin varsa evet biraz yuksek cikiyor hatta 5 e kadar deger goren var diye biliyorum..
Insallah Allah saglikla sihatle sanada nasip etsin canim kendinmi deniyorsun tedavimi oluyorsun
Eşim ilk gün ilaç içti onunki geçti hemen ben icemedim kaldı.Sanki boğazım yırtılacak gibi oluyor bazen. Öksürurken tüm organlarım yerinden oynuyor gibi. tutunmada sıkıntı olmasa bari.Inşallah iyilesiriz tez vakitte.ay ben de çok fenayım kushim yaa adamdan bana geçti zencefil bal limon ıhlamur fln banamısın demiyo ne kdr tajriş olduysa boğazım öksürürken bıçakla kesilmiş gibi acıo içten içten çabucak atlatırız inşallah
Evet olabilir canım ona da dikkat ederim.Sürekli boğazımı ılık suyla ıslatıyorum .kiyamam cok gecmis olsun. buludugun odaninin havasinin kuru olmamasina da dikkat et cnm o da rahatlatir
Bilmiyorum canım sormadım hiç okul çıkışı gideceğim sanırım doktora.Boğaz spreyini bir sorsanıza dr.a bende sık sık faranjit oluyorum çok iyi geliyorkushi
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Ablam benim tek olgun yumurta ile normal yolla oldu.
4 olgun yumurta ve asilama ile sansin cok yuksek.
Rabbim daha fazla bekletmesin insallah bu ay mujdeli haberle gel.
Amin gülüm inşallah kuzum.. Sende üzülme yine gelirsin anneni görmeye..Her şey yolunda Leyla ablacım şimdilik ters giden bir durum yok. Yarın disimi cektirecegim onun biraz telaşı var azıcık. Birde hüzün var. Turkuyedeydim şimdi Almanyaya dönüyorum. Gurbet zor ya..annemi arkada bırakmak. Zamanla daha iyi oluruz ınş. Asilamanin kaçıncı günü belli olur bilmiyorum ama döllenme en az 10 gün sürse, 10 günden sonra bakılabilir herhalde. Ama sen orayı dusunmemeye çalış. Dusunmezsen zaman daha hızlı geçer:)) inşallah zaman su gibi akıp geçsin bebisin gelsin:)
Amiiiiiinnn. Inşallah ablaEki Görüntüle 1980746
Rabbim gebelik testindede bu çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah..
Geçmiş olsun canım inşallah tüpe gerek kalmadan kavuşursun yavruna çok bekleymez Rabbim inşallahEvet cnm fena kapıldım henüz atlatamadımsoğan suyu içiyorum iki gündür ateş düştü biraz.dr a gitmedim çekiyorum öyle.bitkisel yollarla halletmeye çalışıyorum.
Bebek için git gel yapacak durumda değilim.zaten direk tüp için gideriz hist yapan Dr a.bizim karar vermemiz tarih belirlememiz gerek.
Bol bol maydanoz Da yiyebilirsin, takviye olarak..Sağol cnm iki kez Yaptım etkisini gördüm gibi.devam edeyim en iyisi.
bide ilk haftalar kasık ağrıları bolca oluyo öksürükte yorudur iice seniEşim ilk gün ilaç içti onunki geçti hemen ben icemedim kaldı.Sanki boğazım yırtılacak gibi oluyor bazen. Öksürurken tüm organlarım yerinden oynuyor gibi. tutunmada sıkıntı olmasa bari.Inşallah iyilesiriz tez vakitte.
Evet olabilir canım ona da dikkat ederim.Sürekli boğazımı ılık suyla ıslatıyorum .
Bilmiyorum canım sormadım hiç okul çıkışı gideceğim sanırım doktora.
soğan ii gelir bencede geçen ekim annelerinde kulak iltihabı olmuş biri ilaç kullanmamak için kulağına soğan suyu damlatıyodu ii geldi demiştiEvet cnm fena kapıldım henüz atlatamadımsoğan suyu içiyorum iki gündür ateş düştü biraz.dr a gitmedim çekiyorum öyle.bitkisel yollarla halletmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?