Amin canım ...Allah razı olsun gülüm..İnşallah burda hepimiz güzel haberler paylaşırız...amin cnm inş çok güsel haberler getirirsin bizee :)
Daha iyiyim çok şükür ateş normale döndü.ama şikayetler tamamen geçmedi.sinüzüt oldum burun akıntısı devam ediyor ve balgamlı Öksürük var.kız iyi cnm bu aralar bünye Zayıf düştü hastalıktan ilgilenemedim .okulda yoruluyor eve hasta geliyor.haftasonu gayet iyiydi inşallah hasta olmaz.sen nasıl oldun?13 ünü çekti canım ya...sağol kuzum benim..nasıl oldun canım ya?ateşin epey düzelmiş gibi...ben bugün daha iyiyim çok şükür...kızın nasıl oldu onada bulaştı demiştin?
Aaa ben kürünü bahsediyorsun sandım sen başka tarif veriyorsun o nasıl oluyor ? Ne kadar şeker koyacağım?tam olarak nasıl yapacağım?Farketmez oy ortasını doldur şekeri bardağın üstüne koy süzülsün zaten o yeşil kısmı gidicek oyunca..
15 Nisan gibi geldi ama 13 nisan da olabilir? Ateş iki kez Kademeli olarak yükselmiş test de pozitifi yakalayamadın mı?Kızlar selam. Deneyimli arkadaşlar ateş tablomu yorumlayabilir mi acaba rica etsem? Sizce yumurtam ne zaman çatlamış benim? Önceki aylarda yaptığım ovulasyon testlerinde genellikle 15. gün çift çizgiyi yakalardım ama bu ay sanki daha mı geç mi yumurtlamışım acaba? Şimdiden teşekkürler :)
Ne bileyim geçen seferki gebelikten beri kafamda hep soru işareti kaldı bu progesteronProgesteron a çok da takılma geçen seferki gebelikte kaç çıktığını biliyorsun
15 Nisan gibi geldi ama 13 nisan da olabilir? Ateş iki kez Kademeli olarak yükselmiş test de pozitifi yakalayamadın mı?
Aaa ben kürünü bahsediyorsun sandım sen başka tarif veriyorsun o nasıl oluyor ? Ne kadar şeker koyacağım?tam olarak nasıl yapacağım?
amin cnm Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş.8403BHC canım Allah kabul etsin ziyaretinizi ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah
Allah tez zamanda yeniden sağlıklı hamilelik nasip etsin
geçmiş olsun aman dikkat et kendine ya..havalarda insanı acayip hasta ediyor...bende daha iyiyim çok şükür..düzeldim denilebilir...burun akıntım geniz akıntım kalmadı Allaha şükür...iki gündür kabızlık sorunu yaşadım progestandan dolayı inşallah tekrarlamaz...Daha iyiyim çok şükür ateş normale döndü.ama şikayetler tamamen geçmedi.sinüzüt oldum burun akıntısı devam ediyor ve balgamlı Öksürük var.kız iyi cnm bu aralar bünye Zayıf düştü hastalıktan ilgilenemedim .okulda yoruluyor eve hasta geliyor.haftasonu gayet iyiydi inşallah hasta olmaz.sen nasıl oldun?
ZEHRENUR nasıl oldun canım?son durumun nedir?8403BHC canım Allah kabul etsin ziyaretinizi ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah
Allah tez zamanda yeniden sağlıklı hamilelik nasip etsin
13 te çatladıysa kaçırmış sayılmazsın bekleyip görelimBu ay ovulasyon testi yapmamıştım maalesef
Aksi gibi de söylediğin günlerin hiçbirinde ilişki olmadı tüh. En son 11'inde olmuş. Çok mutsuzum şu anda..
13 te çatladıysa kaçırmış sayılmazsın bekleyip görelim
Sagol leylacım iyiyim hamdolsun aslında bu sabah anlık bi sancım oldu korkmadım değil..kasık bölgem cok hassas zaten yorulunca hemen baskı oluyor bugunume şükür.ZEHRENUR nasıl oldun canım?son durumun nedir?
biz onu siyah turpla yaparızSoğanın ortasını kabak gibi oy alttan bi delik aç, oyduğun kısma şeker doldur bi bardağa delik kısmı aşağı gelecek şekilde oturt. 2-3 saate bir kaşık kadar suyu çıkıyor onu iç canım şifa olsun. Bal koyanlarda var ama bana dokunduğu için şekerle yaptım farkı yok.
ohooo 25 nisana daha 8 gün var daha varsa bile çıkmaz canım sabret birazMerhaba ben telefonumdaki programa kaydediyorum atesimi 5 gundur ayni gidiyor bir derece yukseldi ayin basindan beri gun asiri dediydi dr oda tamam ama bugun test yaptim negatif cikti bat 25 nisan sizce olabilirmi hala sansim devam edeyimmi regle kadar
biz onu siyah turpla yaparızVeson aiyah turbun ortasını oyup içine bal dolduruyosun
Sağol cnm ya iyice psikolojim bozuldu.senin de doğuma az kaldı hadi inşallah sağsalim sona geldin:)Veson yeni gordum canim cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?