Hosbuldum cnmHos geldin canim. Allah kabul etsin.
Ne demek ablacim Allah senden de razi olsun.
Hosbuldum cnm . Çok yorucu ama çok güzeldi ve hemen yarın ise başlamak da cok zor geliyor. Anlatılmaz yaşanır denir ya aynen öyle cnm kelimeler kifayetsiz kalıyor bazenhoşgeldinn :) nasıl dı ümre
Hosbuldum cnm iyiyim saol sen nasılsın.hayirlisu olsun sağlıkla kucağına alsın insHoşgeldin nasılsın? Kushi var en son:)
Hosbuldum cnmHoş geldin canım.
Sağol cnm ben de ağır bir grip geçirdim.yeni yeni atlatıyorum.Hosbuldum cnm iyiyim saol sen nasılsın.hayirlisu olsun sağlıkla kucağına alsın ins
eh biraz daha iyiyim doktor hiç ilaç vermedi ztn ağrın olursa parol al dedi onu da 2 kere içtim hiç bi işe yaramıyo vazgeçtm içmekten ağrılarm geçti biraz burnun akıo sadece toparladm inşallah :)
eh biraz daha iyiyim doktor hiç ilaç vermedi ztn ağrın olursa parol al dedi onu da 2 kere içtim hiç bi işe yaramıyo vazgeçtm içmekten ağrılarm geçti biraz burnun akıo sadece toparladm inşallah :)
ff benim çizgiyi bir türlü çekmiyor tuğbacım ya ateş düşük seyrediyor başta gripten dolayı hep yüksekti bazı yerleri discartmı etsem ne dersin canım?Sağol cnm ben de ağır bir grip geçirdim.yeni yeni atlatıyorum.
Sağol canım ben daha iyiyim çok şükür..ufak tefek bişeyler var ama buna şükür..sen nasılsın canım?
Bugün biraz kasık ve yumurtalıklarda ağrım var canım ya...Çok şükür canım
Bugün biraz kasık ve yumurtalıklarda ağrım var canım ya...Rabbim inşallah hayra çıkarsın...sen ne karar verdin?
hakkında hayırlısı olsun canım..Rabbim fazla bekletmesin inşallah hiçbirimizi...Bu ay hsg çekildi adet olursam 3. gün tekrar gidicem canım ama aşılama düşünüyor sanırım dr. gidişata bıraktım şimdilik :)
Leyla 13'ünde çatlama olmuş bence. En tepedekini discard etsen ne oluyor ?hakkında hayırlısı olsun canım..Rabbim fazla bekletmesin inşallah hiçbirimizi...
ettim canım bak 8.günü ama yine çizgi çekmedi ya...bu ay ateş gripten dolayı tabloyu mahvetti...10 nisan gecesi saat 2 de çatlama iğnesi oldum..ona göre tam aşılama 12 nisan gündüz saat 14:00 yapıldı..tam o an çatlama olmuş olabilirmi?Leyla 13'ünde çatlama olmuş bence. En tepedekini discard etsen ne oluyor ?
Sagol cnm Allah razı .olsun.şimdiden eşime söylüyorum en fazla 5 sene dayanırım, kabe kokusunu bir kere aldım yine isterim diyorum :)8403BHC canım Allah kabul etsin Rabbim tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin
Abla sanki 13nde catlamis ama bugun yine bir düşüş var sen yine bugun de calis. Baya yumurta vardi. Belki digerleri arkadan geliyordurBugün biraz kasık ve yumurtalıklarda ağrım var canım ya...Rabbim inşallah hayra çıkarsın...sen ne karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?