Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B

ben de siyah turpla duymuştum ama siyah turpu nerden bulayım şimdi SOĞAN balı deneyeyim birşey kaybetmem:)
Bunu bende deniycem kaçmgündür grip öksürük mahvoldum çok geniz akıntım var o da öksürtüyor mu ne anlamadım gece uyuyamadım hiç çocuk da bayadır öksürükten kurtulamadı havalar bi değişik ya hastalık gitmiyor

Kizlar babaannemin durumu kötüleşiyor maalesef bugun kucuk bir dialize girecek.. akcigerleri su toplamis, boyundan boruyla suyu boşaltacaklarmış herhalde zatürre olmuş sanırım annem ve babam geldi yurtdisindan annem yaninda refakatçı kalıyor.. buralara pek bakamiyorum. Ev islerim de daha tam bitmedi evimle bile ilgilenemiyorum. Rabbim butun hastalarla beraber babaanneme de sifa versin; ve de cok çektirmesin
Cumartesi doktor randevumuz vardi. Ayrintiliyi sormayi unuttum.. benim oglan da normalden iriymis :) yandik:))
23 cm; 300gram olmusuz

Sagol leylacım iyiyim hamdolsun aslında bu sabah anlık bi sancım oldu korkmadım değil..kasık bölgem cok hassas zaten yorulunca hemen baskı oluyor bugunume şükür.
Sen nasılsın kabızlıgın gecti mi
Geçmiş olsun canım...bende iyiyim çok şükür..biraz düzeldi..inşallah tekrarlamaz ya..

Benim kıza her sabah aç karna bir tatlı kaşığı hunnap Keçiboynuzu özü veriyorum öksürüğüne iyi geliyor.başgam ve geniz akıntısı da Öksürük yapıyor akşam ben de deneyeceğim

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim bu arada kendini unutma dikkat et..

B

ben de siyah turpla duymuştum ama siyah turpu nerden bulayım şimdi SOĞAN balı deneyeyim birşey kaybetmem:)
Soğan bal bizde öksürük için yaparız.ama ben soğanı rendeleyip süt süzgecinden suyunu çıkarıyorum bal katıyorum herşeye faydası var antibiyotik gibi oluyor

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım kendine de dikkat et bu arada

Çok geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin inşallah...

Merhaba kizlar, ben hala doguramadim. Kizim cok keyifci.
Gerci duamda da Allah im nasil saglikli dogacaksa oyle gelsin dedim hep ama, belki de beynindeki kist yuzunden sezaryen gelmesi gerekiyordur.
hayırlısı olsun canım haftasonu kuzenim doğurdu 40+1 de hiç ağrı sızı yokto sen dopurmayacaksn bu gidişle diyoduk ki birden açılması başladı suni sancıyla doğum yaptı başka bi kuzenimde 41 haftayı doldurdu suniyle flnda açılması oşmayınca zorunlu sezeryan olmuştu bebekler aağlıklı bi şekilde gelsinde önemli olan o

kızlar ben bu ara okdr çok ultrasona girdim kş bebeğe bi zararı var mıdır acabakendi doktorum baktı ertesi hafta 2 li test için gittiğimde baktık ertesi hafta sonuç almaya gittim cinsiyet için baktık yine bi hafta sonra hastayım diye gittim doktor ilaçtan önce kalp atışını dinlemek istedi yine baktık bu cmt de kendi doktoruma randevum var aklım karıştı çok

Hosbuldum cnm şükür iyi geçti yine yine yine gitmek isterim Allah sağlık verirse inş.rabbim sizlere de nasip etsin ins
Amin canim insallah.

Gecmis olsun canim. Allah sifa versin insallah. Oğluna da masallah 41 kere.

Merhaba kizlar, ben hala doguramadim. Kizim cok keyifci.
Gerci duamda da Allah im nasil saglikli dogacaksa oyle gelsin dedim hep ama, belki de beynindeki kist yuzunden sezaryen gelmesi gerekiyordur.
Az once aklima sen geldin dedim dogurmadi heralde dogursa yazardi. En hayirli zamanda gelsin canim insallah. Senin icin de onun icin nasil iyi olacaksa.
X xDerinMavix senin de cok az kaldi sezeryan olunca tarih net tabii. Geri sayim basladi.

Bu aralar yoğunluktan sadece arada bakabildim topiğe kusura bakmayın. Hasta olan arkadaşlara ve ailelerine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Doğumu yaklaşan arkadaşlar sağlıklı kolay doğumlar olsun. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
LeYLa_21 ablam tedavin hayırlara vesile olsun inşallah. Allahım burdan güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

Aslinda tam net degil tatlim. 18 mayis ama bikac gun obce veya sonra olabilirmis. Tabi bir de enfeksiyondan dolayi erken gelme durumu da olabilir ki umarim olmaz. Hakkimda hayirlisi :)

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Sen nasılsın inşallah iyisindir kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…