Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla sanki 13nde catlamis ama bugun yine bir düşüş var sen yine bugun de calis. Baya yumurta vardi. Belki digerleri arkadan geliyordur
tamam canım..sağol kuzum...akşamda çalışma yapayım her ihtimale karşı..inşallah Rabbim nasip eder ya..duanızı esirgemeyin gülüm...sen nasılsın pınarım?

çok geçmiş olsun cnm.bende hava değişimi oldum çabuk atlatıp çalışmalara başlasak ne iyi olur.
behice hg canım..Rabbim ziyaretinizi kabul eylesin inşallah...ben sana anne topicindede çok yazdım ama o aralar göremedin sanırım...Rabbim tekrar acı yaşatmasın canım hiçbirimize inşallah...

tamam canım..sağol kuzum...akşamda çalışma yapayım her ihtimale karşı..inşallah Rabbim nasip eder ya..duanızı esirgemeyin gülüm...sen nasılsın pınarım?
Amin ablacim duaciyim. Iyiyim abla allaha şükür zaman cok çabuk geciyor şaşırıyorum geri bakinca 16+4 olduk bugun. Ayrintili ultrason randevusu aldim 20 mayisa iple cekiyorum. Rabbim hepinize nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz. Insallah daha fazla bekletmesin sizleri de

behice hg canım..Rabbim ziyaretinizi kabul eylesin inşallah...ben sana anne topicindede çok yazdım ama o aralar göremedin sanırım...Rabbim tekrar acı yaşatmasın canım hiçbirimize inşallah...
hoşbuldum cnm.amin inş kabul eder rabbim.bana hiç bildirim gelmedi cnm bir aya yakındır hiç girmedim ama yinede gelmesi gerekmez miydi ? amin inş yaşatmaz.tekrar aynı durumları yaşamak istemiyorum, tiroitle ilgili hapı şimdiden kullanıcam, pıhtılaşmalara falan bakıldı onun sonuçlarını bekliyorum sorun varsa hergün iğne vurmam gerekiyormuş göbekten.bu ayın 28 inde evliliğimizin 4. yılı doluyor.zar zor 1 hamilelik oldu o da olmadı bidaha kalırmıyım, ne zaman olur, bu sefer saglıklı olur mu şeklinde aklımda deli sorular.

sen neler yapıosun nasıl gidiyor çalışmalar??

maşallah kuzum...Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah canım...duaların içinde Allah razı olsun gülüm...bakalım sonuç ne olacak..Rabbim ol demiştir inşallah...senin randevunda güzel geçer inşallah...sonucu yaz bize...
O ara sana yazan çoktu..hatta benden sonra yazanlara cevap yazmışsın topici incelemiştim..bazen güncellemeniz var dediğinde tıklamayınca tekrar bildirim atmıyor diye biliyorum ondan kaynaklı olabilir..dua topicinede yazdım..hatta kürtajla ilgili bişeyler sormuşsun onada cevap yazdım..önemli değil canım ya o ara zaten üzüntülüydün ben anlıyorum.aynı yoldan geçtik..ben sorgulamak için demedim sadece bil diye dedim gülüm..Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah... sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize...bende pıhtılaşma baktırdım eğer gebe kalırsam doktor tedbir amaçlı ilaç başlayalım dedim..bu ayda aşılama yaptırdım..inşallah tutar hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin canım...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...sende moralini bozma inşallah hep olumlu düşünki olumlu olsun..

ff benim çizgiyi bir türlü çekmiyor tuğbacım ya ateş düşük seyrediyor başta gripten dolayı hep yüksekti bazı yerleri discartmı etsem ne dersin canım?
Progestanları sil özellikle 12-13-14 teki.çizgi gelmezse 8 i discard et yine çekmezse bugünü de discard et

Valla bence de geçsin gitsin cnm ya balgamlı Öksürük sarı burun akıntısı devam

Soğan şeker yaptın mı? Çok iyi geliyor mutlaka yap canım ya çok iyi bilirim o öksürüğü acı bi kenara insanın sinirleri bozuluyor resmen

Progesteron a çok da takılma geçen seferki gebelikte kaç çıktığını biliyorsun

aşılama mı yaptırdın? aşılama tüp daha önce denememiştin dimi? inşşşşşş tutar hayırlısıyla. devlette mi özelde mi yaptırdın?

Progestanları sil özellikle 12-13-14 teki.çizgi gelmezse 8 i discard et yine çekmezse bugünü de discard et
13 ünü çekti canım ya...sağol kuzum benim..nasıl oldun canım ya?ateşin epey düzelmiş gibi...ben bugün daha iyiyim çok şükür...kızın nasıl oldu onada bulaştı demiştin?

Yok ya yapayım yapayım dedim bir türlü elim değmedi.ecdeki soğanlar koca koca ve yeşillenmiş biraz taze alsam iyi olacak

Farketmez oy ortasını doldur şekeri bardağın üstüne koy süzülsün zaten o yeşil kısmı gidicek oyunca..

Yok canım. Spermin konuşlanması için spermin önce orada olmasını sonra çatlama olmasını ayarlıyor dr. Sen elinle çektirirsin çizgiyi.

aşılama mı yaptırdın? aşılama tüp daha önce denememiştin dimi? inşşşşşş tutar hayırlısıyla. devlette mi özelde mi yaptırdın?
valla daha önce klomenle uyduruk bir aşılama denirse adına şu eski kıl doktorum yapmıştı..çatlama oldumu olmadımı bakmadan yumurta takibine gittim..yumurtalar gayet güzel istersen bugün aşılama yapayım dedi..eşime yok desemde ikna edemedim..ben onu hiç aşılamadan saymıyorum..bu doktorumada güveniyorum epey temkinli..pıhtı testini falan bu yaptı..iyi bir doktor genç inşallah bizimde vesilemiz olur canım...3 aşılama olmazsa tüp dedi...bakalım inşallah bu ilk olacak özelde yaptırdım...inşallah tüpe gerek kalmaz..dualarınızı bekliyorum...26-27 nisan test günü..inşallah pozitifi görmek nasip olur canım...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi bekletmesin daha fazla...

amin cnm inş çok güsel haberler getirirsin bizee :)

Kızlar selam. Deneyimli arkadaşlar ateş tablomu yorumlayabilir mi acaba rica etsem? Sizce yumurtam ne zaman çatlamış benim? Önceki aylarda yaptığım ovulasyon testlerinde genellikle 15. gün çift çizgiyi yakalardım ama bu ay sanki daha mı geç mi yumurtlamışım acaba? Şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• foff.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…