Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 leyla abla test günün ne zaman inşallah bu ay bebislerimiz gelir güzel haberler alırız.

Netim yok eşimden bağlanıp ateş giriyorum ff ye bu ff bende resmen bağımlılık yapmış bunu netim bitince anladım giremeyince aklım tabloda kalıyor eşim gitmeden resmini çekiyorum tablonun gün içinde açıp açıp bakıyorum.

Canım çok sagolasin. 3)4 gün önce çektirdim. Dişten kurtuldum hamdolsun... Bata iltihapliydi dayanmama imkansızdı.. şimdi kadın doktorumda kontrol gününü bekliyorum bu perşembe günü. Hala her kontrol günü nu yüreğim ağzımda bekliyorum bu psikolojiden kurtulmak lazım . Ama bu seferde düş çektirdim o kafamı kurcalıyor. Hayırlısı olsun. sagolasin sordu gun için.
Sen nasılsın canım? Daha iyisin inşallah?

Merhaba kizlar, ben hala doguramadim. Kizim cok keyifci.
Gerci duamda da Allah im nasil saglikli dogacaksa oyle gelsin dedim hep ama, belki de beynindeki kist yuzunden sezaryen gelmesi gerekiyordur.

Canım endişe yapma her bebek gelmek için zamanını kendi belirliyor:) pozitif düşün her şey çok güzel olsun inşallah.

test günüm 26 nisan canım...ogün il merkezine gidebilirmiyim bilmiyorum..bakalım hayırlısı..inşallah kuzum ya..Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah...ateşi tabloyu kafana takma fazla canım...benim ilaçlardan dolayı ateşim düşük seyrediyor.hiç takılmıyorum ona..Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah gülüm...

marketlerde de var artık ya :) ama çok acı geliyo bana zencefil
ben onu bal limon ve ılık suya koydum birde karabiber..ne boğaz ağrısı ne öksürük hiç bişey bırakmadı..ilk defa antibiyotik kullanmadan iyileştim bu karışım sayesinde..herkese tavsiye ederim canım..çok süper...

kushi neler yapıyorsun? Gelişmeleri yaz
Sizleri takip ediyorum :) iyilesmissin inşallah ateşin düşmüş canım.
LeYLa_21 abla senin çizgi de çekilmiş cokta güzel yere inşallah bu ayı bekliyordur kuzun

Neslihaann senin tablo da iyi görünüyor
Bizde cuma günü keseyi gördük 5.2mm ve 2920 idi beta. Cuma tekrar gideceğiz. Kalp atışı için erken olabilir duyamayabiliriz ama keseye tekrar bakalım dedi.

Maşallah canım..sağlıkla gelsin yavrun inşallah gülüm...güzel duaların içinde Allah razı olsun inşallah Rabbim bizim içinde OL demiştir...duanı eksik etme...

Maşallah canım sağlıkla devam etsin sorunsuz geçsin inşallah hamileliğin bu cuma kalp atışı alırsınız artık canım
Ben de cuma gidicem beş hafta sonra hayret ediyorum kendime başlarda günler geçmek bilmiyordu şimdi ileri bile atıyorum kontrolü daha büyük olsun öyle göreyim diye :)

Düzenli ölçümle verileri girersen FF kendisi çekiyor. Ve evet kesişim günü ovulasyon günü oluyor. Bu nedenle FF'ye akıntı bilgilerini de girmelisin. Özellikle sulu akıntı ya da uzayan yumurta akı akıntı bereketli günlerde olduğunu ve ovulasyon haber veriyor. Ff bu bilgilere de bakar.

günaydın canım...dpo 13 te kan testi yapılacak hesaplamalarımı göre..ogün idrardada çıkarmıki?yoksa hiç idrar yapmadan stressiz mi gitsem hastaneye..

günaydın canım...dpo 13 te kan testi yapılacak hesaplamalarımı göre..ogün idrardada çıkarmıki?yoksa hiç idrar yapmadan stressiz mi gitsem hastaneye..
Sana da günaydın. İdrarda çıkma olasılığı var ama dediğin gibi çizgi belirmezse ama pozitifse boş bir üzüntü yaşayacaksın. Zor kararlar aslında. Bunun tam tersi idrarda negatif ise kanda da negatif çıkarsa sonuca hazır olacağını sanıyor insan... bence içimden geçen ne ise o gün onu yap. Hiççç zorlama kendini şimdiden şunu ya da bunu yapacağım diye. Zaten dr.lar sadece kan testini kabul ettiğinden o zorunlu yapılacak.

bilmiyorum bakalım...acayip başım dönüyor bugün birde uyku hali var esnemekten ağzım yırtılacak o derece...ardaşın odasına çay içmeye geçmiştim..kendi odama zor geldim..başım dönüyor ya...

Ben de iyiyim ablacim havalar garip sadece bir ruhum daraliyor ne okula gelesim var ne is yapasim var. Boyle enteresan bir haldeyim. dun baya silinmişti testin bugun yaptin mi?
yok yapmadım..dün hcg de çok ince çizgi vardı belki resimde belli olmayabilir ama..bugün tekrar yapsammı bilmiyorum..bugün acayip başım dönüyor canım ya..birde uyku hali bıraksan iş yerinde koltukda uyuyacam ..habire esniyorum ya...bir odadan kendi odama zor geldim..masadan tutunarak yürüdüm...öyleki yani..belirti için erkenmi sence pınarım?

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Hastalarımız biraz daha iyi mi?
Daha iyiyim çok şükür ateş normale düştü Diğerlerini discard ettim çok sevindim Kushi:)maşallah arada gel yaz gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…