- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
Abla valla her bunyede farklı oluyor. Benim cok kasik agrim batmalarım olmuştu ama baska hicbisey yoktu. Ama sen gecen hamilelikte de baya erken belirtiler yasamistin insallah bebistendir abla.yok yapmadım..dün hcg de çok ince çizgi vardı belki resimde belli olmayabilir ama..bugün tekrar yapsammı bilmiyorum..bugün acayip başım dönüyor canım ya..birde uyku hali bıraksan iş yerinde koltukda uyuyacam ..habire esniyorum ya...bir odadan kendi odama zor geldim..masadan tutunarak yürüdüm...öyleki yani..belirti için erkenmi sence pınarım?
Evet atesi takip ediyorum. Ovulasyon yakindir atesin dusmesi iyi oldu. 11de oluyor senin genelde.Daha iyiyim çok şükür ateş normale düştü Diğerlerini discard ettim çok sevindim Kushi:)maşallah arada gel yaz gelişmeleri
Miraç bey adam olmuş yahuu maşallah onaa :) cumaya heyecan yaptım şimdi kaç gr kilo oldu mu acaba kızımMerhaba kizlar.
Doktora gittim sabah. 14.30'da sonuclari gostericem. Netten baktim enfeksiyon devam ediyor. Hic sasirmadim.
Mirac bey de bas asagi pozisyonda 2619 gram ve 46.7 cm olmus
Cok gecmis olsun canım kötü düşünme hamileyken diş cektiren çok duydum benCanım çok sagolasin. 3)4 gün önce çektirdim. Dişten kurtuldum hamdolsun... Bata iltihapliydi dayanmama imkansızdı.. şimdi kadın doktorumda kontrol gününü bekliyorum bu perşembe günü. Hala her kontrol günü nu yüreğim ağzımda bekliyorumbu psikolojiden kurtulmak lazım . Ama bu seferde düş çektirdim o kafamı kurcalıyor. Hayırlısı olsun. sagolasin sordu gun için.
Sen nasılsın canım? Daha iyisin inşallah?
bende yapıyorum öyle ya da toz zencefille balı karıştırıp boğazımda gezdiriyorum ama hala tam iileşemedim yaben onu bal limon ve ılık suya koydum birde karabiber..ne boğaz ağrısı ne öksürük hiç bişey bırakmadı..ilk defa antibiyotik kullanmadan iyileştim bu karışım sayesinde..herkese tavsiye ederim canım..çok süper...
günaydın canım sen nasılsın ben ehh nispeten ii ama burun akıntımla öksürüğüm geçmedi halsizlikle ağrılar gitti şükürGunaydin kizlar nasilsiniz? Hastalarımız biraz daha iyi mi?
maşallah size bnm doktor baya garantici hiç bi bakarız fln demiyo keseyi 6.6 mm iken gördük kalp atışı için tam 2 hafta sonra çağırdı bebek 1 cm olmuştu öyle yolk sacla fln uğraşmadı yani :)Sizleri takip ediyorum :) iyilesmissin inşallah ateşin düşmüş canım.
LeYLa_21 abla senin çizgi de çekilmiş cokta güzel yere inşallah bu ayı bekliyordur kuzun
@Neslihaann senin tablo da iyi görünüyor
Bizde cuma günü keseyi gördük 5.2mm ve 2920 idi beta. Cuma tekrar gideceğiz. Kalp atışı için erken olabilir duyamayabiliriz ama keseye tekrar bakalım dedi.
şimdi hareketleri hissettiğin için için daha rahattır canım :)Maşallah canım sağlıkla devam etsin sorunsuz geçsin inşallah hamileliğin bu cuma kalp atışı alırsınız artık canım
Ben de cuma gidicem beş hafta sonra hayret ediyorum kendime başlarda günler geçmek bilmiyordu şimdi ileri bile atıyorum kontrolü daha büyük olsun öyle göreyim diye :)
Evet canım o büyük rahatlık oluyor bide sabır geliyor insana doktora gitmişken daha büyük olsun istiyosunşimdi hareketleri hissettiğin için için daha rahattır canım :)
Yok canım ben onun hastası değilim, sadece onun hastasın olanların Tavsiyelerini kullanmıştım, istanbuldayım
bnm kuzenin bebişide doğunca oldu sünnet 40 ı ya çıkmamıştı ya yeni çıkmıştı canım tam hatırlayamadm bizde öyle yaparız heralde sağsağlim alalım da kucağımıza bi arkadaşında erkek bebeğinde anne karnında böbrek büyümesi olmuştu doğduktan sonra da takip edildi ama ameliyat fln olmadı takiple devam ediyolardı
yok yapmadım..dün hcg de çok ince çizgi vardı belki resimde belli olmayabilir ama..bugün tekrar yapsammı bilmiyorum..bugün acayip başım dönüyor canım ya..birde uyku hali bıraksan iş yerinde koltukda uyuyacam ..habire esniyorum ya...bir odadan kendi odama zor geldim..masadan tutunarak yürüdüm...öyleki yani..belirti için erkenmi sence pınarım?
maşallah size bnm doktor baya garantici hiç bi bakarız fln demiyo keseyi 6.6 mm iken gördük kalp atışı için tam 2 hafta sonra çağırdı bebek 1 cm olmuştu öyle yolk sacla fln uğraşmadı yani :)
Iyi bari canim. Benim de keyfim yok nedense. Boyle halsizim. Ama hersey yolunda şükür.günaydın canım sen nasılsın ben ehh nispeten ii ama burun akıntımla öksürüğüm geçmedi halsizlikle ağrılar gitti şükür
Valla cok mantikli aslinda.Erkek bebiş çok topikte, toplu sünnet mi yapsak
amin gülüm inşallah...Abla valla her bunyede farklı oluyor. Benim cok kasik agrim batmalarım olmuştu ama baska hicbisey yoktu. Ama sen gecen hamilelikte de baya erken belirtiler yasamistin insallah bebistendir abla.
Evet atesi takip ediyorum. Ovulasyon yakindir atesin dusmesi iyi oldu. 11de oluyor senin genelde.
bilmiyorum valla bana iyi geldi canım..ama günde 3-4 yapıp içmen lazım...bende yapıyorum öyle ya da toz zencefille balı karıştırıp boğazımda gezdiriyorum ama hala tam iileşemedim ya
valla ben kızımdan önce adet düzensizliği için vermişti doktorum o zamanda kullandım hiç böyle olmadı..progestandan olsa bir haftadır kullanıyorum neden şimdiye kadar olmadıda bugün oldu?şuan iyiyim geçti.öğleye yakın oldu...Progestan dan dolayı canım, vajinal alırsan bu etkileri olmaz.
Abla bana da cok etki yapmisti progestan. Kullandiktan 1-2 saat sonra baş donmesi yapiyor; dikkat et birkac gun bakalim..amin gülüm inşallah...
bilmiyorum valla bana iyi geldi canım..ama günde 3-4 yapıp içmen lazım...
valla ben kızımdan önce adet düzensizliği için vermişti doktorum o zamanda kullandım hiç böyle olmadı..progestandan olsa bir haftadır kullanıyorum neden şimdiye kadar olmadıda bugün oldu?şuan iyiyim geçti.öğleye yakın oldu...
Valla ben de keyifsizim, biraksalar aksama kadar uyucak moddayim..Iyi bari canim. Benim de keyfim yok nedense. Boyle halsizim. Ama hersey yolunda şükür.
Valla cok mantikli aslinda.
Evet kiz kocaman oldu :)Miraç bey adam olmuş yahuu maşallah onaa :) cumaya heyecan yaptım şimdi kaç gr kilo oldu mu acaba kızım
Canım nasılsın? O ballı soğanlı tarifi bende söylemiştim sana aslında. Arkadaşlar oymali falan filan tarif etmişler onu ben bilmiyorum. Ben direk kavanoza biraz bal koyup bir sogani iki üç parçaya ayırıp balin üstüne yerlestiriyorum. 6-7 saat sonra soğanın suyu çıkmış oluyor. Soğanı alıp o suyla bali karisirirp 3-4 saatte bir şurup gibi verince öksürük filan hiç bişi kalmıyor. Geçmiş olsun tekrardan@kushi neler yapıyorsun? Gelişmeleri yaz
Merhaba kizlar.
Doktora gittim sabah. 14.30'da sonuclari gostericem. Netten baktim enfeksiyon devam ediyor. Hic sasirmadim.
Mirac bey de bas asagi pozisyonda 2619 gram ve 46.7 cm olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?