Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla valla her bunyede farklı oluyor. Benim cok kasik agrim batmalarım olmuştu ama baska hicbisey yoktu. Ama sen gecen hamilelikte de baya erken belirtiler yasamistin insallah bebistendir abla.

Daha iyiyim çok şükür ateş normale düştü Diğerlerini discard ettim çok sevindim Kushi:)maşallah arada gel yaz gelişmeleri
Evet atesi takip ediyorum. Ovulasyon yakindir atesin dusmesi iyi oldu. 11de oluyor senin genelde.

Merhaba kizlar.
Doktora gittim sabah. 14.30'da sonuclari gostericem. Netten baktim enfeksiyon devam ediyor. Hic sasirmadim.
Mirac bey de bas asagi pozisyonda 2619 gram ve 46.7 cm olmus
Miraç bey adam olmuş yahuu maşallah onaa :) cumaya heyecan yaptım şimdi kaç gr kilo oldu mu acaba kızım

Cok gecmis olsun canım kötü düşünme hamileyken diş cektiren çok duydum ben
Ben iyiyim hamdolsun sagol cnm
Kendine ve bebişe iyi bak

bende yapıyorum öyle ya da toz zencefille balı karıştırıp boğazımda gezdiriyorum ama hala tam iileşemedim ya

maşallah size bnm doktor baya garantici hiç bi bakarız fln demiyo keseyi 6.6 mm iken gördük kalp atışı için tam 2 hafta sonra çağırdı bebek 1 cm olmuştu öyle yolk sacla fln uğraşmadı yani :)

şimdi hareketleri hissettiğin için için daha rahattır canım :)

Yok canım ben onun hastası değilim, sadece onun hastasın olanların Tavsiyelerini kullanmıştım, istanbuldayım

Anladım canım, bizim DNA hasarı düşünce 6 ay bekleyin sonra tüp için konuşalım demişti, Ondan sordum. O da yönlendiriyor bazen. Biz İstanbul da Fulya Bahçeci de yaptırdık. Orda rapor geçerli olmadığı için rapor olayını hiç düşünmedik. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Erkek bebiş çok topikte, toplu sünnet mi yapsak

Progestan dan dolayı canım, vajinal alırsan bu etkileri olmaz.

maşallah size bnm doktor baya garantici hiç bi bakarız fln demiyo keseyi 6.6 mm iken gördük kalp atışı için tam 2 hafta sonra çağırdı bebek 1 cm olmuştu öyle yolk sacla fln uğraşmadı yani :)

Bizimki daha da beter keseye bakmadı direk kalp atışına çağırmıştı, ah o günler geçmiyordu resmen ya..

amin gülüm inşallah...
bende yapıyorum öyle ya da toz zencefille balı karıştırıp boğazımda gezdiriyorum ama hala tam iileşemedim ya
bilmiyorum valla bana iyi geldi canım..ama günde 3-4 yapıp içmen lazım...
Progestan dan dolayı canım, vajinal alırsan bu etkileri olmaz.
valla ben kızımdan önce adet düzensizliği için vermişti doktorum o zamanda kullandım hiç böyle olmadı..progestandan olsa bir haftadır kullanıyorum neden şimdiye kadar olmadıda bugün oldu?şuan iyiyim geçti.öğleye yakın oldu...

Abla bana da cok etki yapmisti progestan. Kullandiktan 1-2 saat sonra baş donmesi yapiyor; dikkat et birkac gun bakalim..

@kushi neler yapıyorsun? Gelişmeleri yaz
Canım nasılsın? O ballı soğanlı tarifi bende söylemiştim sana aslında. Arkadaşlar oymali falan filan tarif etmişler onu ben bilmiyorum. Ben direk kavanoza biraz bal koyup bir sogani iki üç parçaya ayırıp balin üstüne yerlestiriyorum. 6-7 saat sonra soğanın suyu çıkmış oluyor. Soğanı alıp o suyla bali karisirirp 3-4 saatte bir şurup gibi verince öksürük filan hiç bişi kalmıyor. Geçmiş olsun tekrardan

Merhaba kizlar.
Doktora gittim sabah. 14.30'da sonuclari gostericem. Netten baktim enfeksiyon devam ediyor. Hic sasirmadim.
Mirac bey de bas asagi pozisyonda 2619 gram ve 46.7 cm olmus

Maşallah canım yaaa:)
İnşallah sağlıcakla kucağına al.
Miraç bey baş aşağı pozisyondaymis ona da maşallah. bide dermiş ben nasıl istersem öyle gelirim sana sürpriz yaparmış:)) hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin. Ben şaka yapıyorum sadece. Ama belli olmaz annelik çok manyak bir sey. Kendinde müthiş bir cesaret bulabilirsin. Her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…