Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canım kötü düşünme hamileyken diş cektiren çok duydum ben
Ben iyiyim hamdolsun sagol cnm
Kendine ve bebişe iyi bak

Çok sağ ol canım. Herkes öyle diyor. Bende kendime sürekli her şey iyi olacak inşallah diye telkin yapıyorum. Rabbim hepimizizi sağlıcakla bebeklerimize kavustursun. sizlerin haberlerini buradan paylaşalım sevinelim inşallah. Allah biliyor ya isim isim dua ediyorum.hayırlısı olsun.

Evet canım o büyük rahatlık oluyor bide sabır geliyor insana doktora gitmişken daha büyük olsun istiyosun

Bende kontrolun ayda bir olmasını seviyorum. .başta iki haftada olunca azıcık büyümüş oluyordu. Ayda olunca sanki kocaman olmuş oluyor:) benimde kontrol perşembe acaip heyecan var.
Birde şu hareketleri hissetsem. Dün akşam acaip bir şey oldu ben uzaniyordum eşim birden geldi ve kafasını karnıma koydu. Eliyle birlikte. Ve içeriden böyle bir karşılık geldi:))) ben hissettim eşim duydu. Şok olduk. Böyle küçük küçük karnima degen bir şey. Eşim kafasını çekince hissedemedim.tekrar koydu tekrar oldu. Ama gene de emin olamadım. Bebiş miydi değil miydi:)?

O belli belirsiz hisler ilk tekmeyle netlesicek canım artık çok rahat ayırt edebileceksin bir iki haftaya eşim karşı koltuktan izliyor bizi mesajlaşıyoruz çok zevkli bişey :)

Amin kuzum tesekkur ederim.
Yok mumkunse surpriz yapmasin hic sevmem surprizleri :)
Durdugu yerde durmuyor sipa. Bugun nst'de hemsire kalp atisini zor buldu hic durmuyor.
Sen de 17. haftaya gelmissin bile masallah :)

Kiz benim onceki konrolde 1900lerdeydi. 3 haftada 700 gr almis. Hafta ilerledikce kilo da hizlaniyor :)
Son beş hafta haftalık 250 gr alıyorlarmış ortalama hayırlısıyla sonuna yaklaştın darısı hepimize olsun canım zaman geçiyor düşününce uzun gibi ama ben hala bu haftalara geldiğime inanamıyorum

Genelde progestan yapar bu etkileri ama bilmiyorumki canım daha erken diye progestan dedim. sen kendini daha iyi bilirsin. Erken belirti yaşayan iiz vardı, inşallah sende de güzel haberin işaretleridir bunlar.

Dikkatimden kaçmış demekki cnm bir ara gerçekten çok kötü idim.dün akşam oyup Yaptım aynen Dediğin gibi şurup gibi oldu akşam ve sabah kullandım hala Öksürük var ama sanki balgam azaldı gibi.sinüslerim de bugün daha iyi.bugünde bal SOĞAN yapayım bir de Ballı zencefil inşallah şifa olur.çok Sağol cnm.sen de diş çekimini çok kafaya takma hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile.o diş ağrısı bebeğe daha çok zarar veriyor bence

Canım inşallah vardı ama belirtmeden geçemeyeceğim progesteron hamilelik belirtisi yaratan bir ilaçtır. Sen yine de temkinli ol. Dualarım seninle

Amin kuzum tesekkur ederim.
Yok mumkunse surpriz yapmasin hic sevmem surprizleri :)
Durdugu yerde durmuyor sipa. Bugun nst'de hemsire kalp atisini zor buldu hic durmuyor.
Sen de 17. haftaya gelmissin bile masallah :)

Gönlünden geçen en sağlıklı şekliyle gelsin inşallah miraç bey:)

Yaaa birde bana sor 17 hafta hiç geçmek bilmedi:) ama buradan bakınca daha dün gibiydi senin gebelik haberini aldığımizda.zaman acımasız . Ama içindeyken zor geliyor insana. Her şeyin hayirlisi

Aynen oyle tatlim.
Bi dogsa diyorum artik bakalim.
Az kaldi neyse ki.
Ve ben iyi ki yazin hamile kalmamisim. Ya da hamileligimin herhangi bir donemi yaza denk gelmemis.
Onceki gece yatak odasi 26 dereceydi ve beni buun gece ates basti nefes alamadim. Zaten sicaga gelemeyen biriyim. Allah biliyorya iyi denk geldi.

O belli belirsiz hisler ilk tekmeyle netlesicek canım artık çok rahat ayırt edebileceksin bir iki haftaya eşim karşı koltuktan izliyor bizi mesajlaşıyoruz çok zevkli bişey :)

Ahh biran önce biran önce inşallah sağlıcakla o teneleride yasriz inşallah

Amin insallah kuzum benim. Cok sukur fazla zorlamadi hamilelik. Son zamanlar haric :)

Yok canım .inslalah şifa buld. Geçer inşallah. Şeker bala karşı alerjisi olan için filan dir herhalde. Ama şekerin bilindik bir faydası yok. Ama bal eğer de hakiki ise soğanla birlesince antibiyotik gibi oluyor. Benim eşim hasta olunca acil de alırmış soluğu evlendigimizden beridir öksürüge gribe filan bunu yaparım. Daha ne doktor yüzü gördük ne antibiyotik.

Birde canım hani senin migren agrilatlrin oluyordu ya onun için bir şey öğrendim. 15 yıldır baş ağrılarını nigreni böyle geçiriyormuş kadın. Bir bardak ekspresso kahve içip ardından bir bardak limonlu şu. Ağrıyı alıp goturuyormus. Aklında olsun canım tekrardan geçmiş olsun ins

Inşallah canım bi duysak herkese haber vereceğim insanın içi içine sığmıyor ama yinede sabrediyorum bekliyorum. 3 ay kalmış neredeyse seninde o zamanları hiç hayal edemiyorum bile :)
maşallah size bnm doktor baya garantici hiç bi bakarız fln demiyo keseyi 6.6 mm iken gördük kalp atışı için tam 2 hafta sonra çağırdı bebek 1 cm olmuştu öyle yolk sacla fln uğraşmadı yani :)
ben klomen kullanirkende bu doktor takip etmişti. 5 aydır gitmemiştim kendi kendime bitkisel takılıyordum :) doktora dedim ki bana da gosterir misiniz ben ultrasondan anlamıyorum. Sana göstermicez de kime göstericez bak burda dedi. Kadının boynuna sarılasım geldi :)

bu soğanı bende içebilir miyim

kafeinin baş ağrısı kesici özelliği varmış expressoda ağır bi kahve ondan heralde babam belden anestezi olduğunda çok başı ağrıdı doktoru kahve içsin dedi mesela :)

Evet kiz kocaman oldu :)
Bence gecmistir kiloyu 26.haftadaymissin. Benim 27.haftada kiloyu gecmisti :)
canım cok sıkılmaya başladı ben çok zor yemek yıyorum hiç iştahım yok resmen beslenememeye başladım geçiştiriyorum sürekli ma içim rahat değil bebek için zorlasam tamamen tiksineceğim diye hiç zorlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…