canım ben tanıyorum artık hıslerı mesela çöyle oluyor bır bölgede baskı hıssedıyorsun elınle mınıcık bastır orası acıyorsa bebek orada demek. benım ureklı karnımda dolaşıyor valla ve hep aynı yerde uyuyor oraya gecınce anlıyrumkı hareketsızlesecek.epey yol aldın artık hareket hıssedeceksın tabı. içinde balık kayıyormus gıbı oluyor mesela bırde pıt pıt pıt dıye damar atması gıbı o da hıçkırıkmıs bende bazen o kadar cok oluyor ki dısardan görunuyorBende kontrolun ayda bir olmasını seviyorum. .başta iki haftada olunca azıcık büyümüş oluyordu. Ayda olunca sanki kocaman olmuş oluyor:) benimde kontrol perşembe acaip heyecan var.
Birde şu hareketleri hissetsem. Dün akşam acaip bir şey oldu ben uzaniyordum eşim birden geldi ve kafasını karnıma koydu. Eliyle birlikte. Ve içeriden böyle bir karşılık geldi:))) ben hissettim eşim duydu. Şok olduk. Böyle küçük küçük karnima degen bir şey. Eşim kafasını çekince hissedemedim.tekrar koydu tekrar oldu. Ama gene de emin olamadım. Bebiş miydi değil miydi:)?
canım cok sıkılmaya başladı ben çok zor yemek yıyorum hiç iştahım yok resmen beslenememeye başladım geçiştiriyorum sürekli ma içim rahat değil bebek içinzorlasam tamamen tiksineceğim diye hiç zorlayamıyorum
Şanslisin... beni çok etkiliyorbende progesteron kullandım bır kac ay bende hıc bır etkı yaratmamıstı mesela
hiç bir şey yiyemiyorum sadece zorluyorum kendimi . şimdi bır tanıdıgımız oragnık turp sebze falan getırmıs onları dogradım yıyorum ancak bıraz yeşil şeyler yıyeyyım bari diye. sıfır iştahım son 3-5 gundur tamamen böyleCanim asil mesele dogru seyler yiyor musun. Yani amac cok yemek degil zaten dogru yemek.
Bi kere sut ve yumurtayi hic eksik etme. Salata ye meyve ye. Protein ve et cok onemli.
seninde son zamanların gelmeye başladı artık 35 haftaya gırıyorsun. vay be ne cabuk gecmiş daha dün haberini almıştık. darısı sıradaki kızlara inşallah. saglıcakla doğum haberınıde alalım ınsallahAynen oyle tatlim.
Bi dogsa diyorum artik bakalim.
Az kaldi neyse ki.
Ve ben iyi ki yazin hamile kalmamisim. Ya da hamileligimin herhangi bir donemi yaza denk gelmemis.
Onceki gece yatak odasi 26 dereceydi ve beni buun gece ates basti nefes alamadim. Zaten sicaga gelemeyen biriyim. Allah biliyorya iyi denk geldi.
bu arada bebek hangı kiloya gelmiş canım ?Canim asil mesele dogru seyler yiyor musun. Yani amac cok yemek degil zaten dogru yemek.
Bi kere sut ve yumurtayi hic eksik etme. Salata ye meyve ye. Protein ve et cok onemli.
hareket başlaynca sürekli ultrasona gıtme hıssınde kayboluyor kendın bılıyrsun ya ıyı dıye ıcın daha rahat oluyorBende kontrolun ayda bir olmasını seviyorum. .başta iki haftada olunca azıcık büyümüş oluyordu. Ayda olunca sanki kocaman olmuş oluyor:) benimde kontrol perşembe acaip heyecan var.
Birde şu hareketleri hissetsem. Dün akşam acaip bir şey oldu ben uzaniyordum eşim birden geldi ve kafasını karnıma koydu. Eliyle birlikte. Ve içeriden böyle bir karşılık geldi:))) ben hissettim eşim duydu. Şok olduk. Böyle küçük küçük karnima degen bir şey. Eşim kafasını çekince hissedemedim.tekrar koydu tekrar oldu. Ama gene de emin olamadım. Bebiş miydi değil miydi:)?
Türk kahvesi duydum ben de ama o da uykumu kaçırırsa diye korkuyorum çünkü öyle bir durumda uyumak en iyi çözüm oluyorYok canım .inslalah şifa buld. Geçer inşallah. Şeker bala karşı alerjisi olan için filan dir herhalde. Ama şekerin bilindik bir faydası yok. Ama bal eğer de hakiki ise soğanla birlesince antibiyotik gibi oluyor. Benim eşim hasta olunca acil de alırmış soluğu evlendigimizden beridir öksürüge gribe filan bunu yaparım. Daha ne doktor yüzü gördük ne antibiyotik.
Birde canım hani senin migren agrilatlrin oluyordu ya onun için bir şey öğrendim. 15 yıldır baş ağrılarını nigreni böyle geçiriyormuş kadın. Bir bardak ekspresso kahve içip ardından bir bardak limonlu şu. Ağrıyı alıp goturuyormus. Aklında olsun canım tekrardan geçmiş olsun ins
Bu kadarcıktan zarar gelmez herhalde bir yemek kaşığı çıkıyor ancak:)bu soğanı bende içebilir miyim
Türk kahvesi duydum ben de ama o da uykumu kaçırırsa diye korkuyorum çünkü öyle bir durumda uyumak en iyi çözüm oluyor
hiç bir şey yiyemiyorum sadece zorluyorum kendimi . şimdi bır tanıdıgımız oragnık turp sebze falan getırmıs onları dogradım yıyorum ancak bıraz yeşil şeyler yıyeyyım bari diye. sıfır iştahım son 3-5 gundur tamamen böyle
seninde son zamanların gelmeye başladı artık 35 haftaya gırıyorsun. vay be ne cabuk gecmiş daha dün haberini almıştık. darısı sıradaki kızlara inşallah. saglıcakla doğum haberınıde alalım ınsallah
bu arada bebek hangı kiloya gelmiş canım ?
bn yumurta hiç sevmem ztn 6 buçukta evden çıkıyorum peynir domates fln yapıorm ekmek arası poğaça fln yemiyim diye yumurta yalan oluo öyle haşlıyımda bi lokmada yutayım çıkmadan fln hayatta yapamam haftasonu yiyorum sadece :) ama peynir süt yoğurt onlara bayılıyorum tabi meyve sevmem ama zorla bi tane yiyorum ceviz hiç atlamıyorum balıktan tiksindim açıkcası yemiyorum ama et tavuk yiyebiliyorumCanim asil mesele dogru seyler yiyor musun. Yani amac cok yemek degil zaten dogru yemek.
babam nescafeleri fondipliyoduEn az kafein Türk kahvesinde varmış canım o yüzden hazır kahve baş ağrısına daha iyi geliyor. Geç saat içmiyorum bende ama gün içerisinde mutlaka içiyorum, bana da dr.um söylemişti.
oyy maşallah annesiii kilosu ıyı gıdıyor yanıCanim hala bulantin var mi ondan mi istahin yok? Yine de yemeye calis bebegin senden besleniyor sonucta.
Esim de hep diyor daha dun gibi diye ama baya baya sonuna geldik cok sukur.
Amin canim insallah.
Bugun 2619 gram cikti ultrason olcumunde tatlim.
7 gündür kullanıyorum..ilk defa başım döndü canım...eskidende kullanmıştım..hiç etkilememişti beni...hayırlısı bakalım...Abla bana da cok etki yapmisti progestan. Kullandiktan 1-2 saat sonra baş donmesi yapiyor; dikkat et birkac gun bakalim..
amin gülüm inşallah..Allah razı olsun denizcim...Genelde progestan yapar bu etkileri ama bilmiyorumki canım daha erken diye progestan dedim. sen kendini daha iyi bilirsin. Erken belirti yaşayaniiz vardı, inşallah sende de güzel haberin işaretleridir bunlar.
Allah razı olsun kuzum..dua eden dilleriniz dert görmesin inşallah gülüm...hepimizin yüzü gülsün inşallah...Canım inşallah vardı ama belirtmeden geçemeyeceğim progesteron hamilelik belirtisi yaratan bir ilaçtır. Sen yine de temkinli ol. Dualarım seninle
yok canım ben alttan hiç atmadım..hep ağızdan oral alıyorum..ama olsaydı 7 gündür etki ederdi..bakalım yarında olacakmı?şimdilik iyiyim...Rabbim hayırlısıyla haftaya pozitifi görmeyi nasip etsin...LeYLa_21 canım sen ılacı alttan aldıgın halde mı bu belırtıer oluyor ? agızdan alırsan herkeste bunlar oluyormus ona göre ben 1 defa agızdan aldım bana olmamıstı ama hemen ben fıtıl gıbı kullanıma gectım hıc farketmedım bıle kullandıgımı . eger alttan aldıgın halde böyle oluyorsa o ilaçtan değidir
beni 2009-2010 yılında hiç etkilemedi canım...progestandan olduğunu düşünmüyorum..öğleden sonra hiç olmadı zaten..öğleye yakın oldu ya aclıktan kan şekerim düştü yada bebişten bakalım hayırlısı hakkımızda...LeYLa_21 beni de 1 hafta sonra çarpmıştı kızların sayesinde alttan da kullanıldığını öğrenmiştim :))
bu soğanı bende içebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?