Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
X xDerinMavix 6 gün mü kaldı şimdi ki duruma göre ?
doktorla tekrar konusacagım demıstın degıl mı canım durumun nasıl ? nasıl hıssedıyorsun kendını ?

Sezeryani yapacak doktorla gorusmeye bugun gidicem canim bugun kesinlesecek bakalim.
Dun devlete gitmistim. Iyi diyelim iyi olalim. Senin nasil gidiyor hamilelik canim?

Ya zaten kaşık kaşık yemeyeceğiz sabahları aç karna bir tatlı kaşığı veriyorum kıza.ben de sabah ve akşam şeklinde alsam yeterli olur herhalde
Tuğbacım çin takvimine göre bebeğin cinsiyetine bir baksana.. Bakalım sende tutacakmı? Ben bu ay inşallah hamiş olursam erkek gözüküyor.. Ben sana bakacaktım ama doğum tarihi bilmediğim için bakamadım... Sağlıkla doğsunlar tüm bebişler inşallah gülüm... Rabbim bizede versin inşallah...

bu rüyalar daha doğrusu kabuslar bizi bırakmıcak heralde
Kalbim agzimda uyandim, Allahtan o ara bizim ufaklikta uyanmis rahatladim:)
Sorma yaa dun cok duâ ettim onun etkisinde mi kaldim bilmem. Bir de 2 hamile haberi daha almistim dun cok mutlu olmustum:) hayirlara gelsin insAllah. Kan zaten ruyayi bozarmis:)))

Abla bende kiz cikmisti ama oglum olacakmış:) tam tuttuguna bu yuzden inanasim gelmedi :)) ki zaten iki secenek var, ya kiz ya erkek.. Tutturma olanaklari da bu yuzden %50
Cok duâ ettim ablacim dun senin icinde... bu ara da bereketli donemdeyiz seninde haberini almak icin can atıyorum!

Amin bitanem Allah razı olsun. Ne mutlu bana ki sizin gibi yüreği güzel dostlarım var. Inşallah Rabbim bizede nasip edecek ben inanıyorum Rabbime sonsuz güveniyorum. Zira bu kadar duâyı Yüce Mevlam asla geri çevirmez... Ben namaz kılarken kızım hemen başını kapatır secdasini serer ve benimle namaz kılar. Namaz bitince o duâ eder ben Amin derim.. İlk duâsı Allahım bana kardeş gönder hemde sağlıklı olsun diyor. Inan bunu asla ona öğretmedik çocuk içindeki söylüyor.Rabbim sabimin ettiği duaları da kabul eder inşallah hayırlısıyla gülüm...

Ahh kuzumm ben 8 yastıkla yattığımı bilirim Allah kolaylık versin rahatça geçir inşallah kalan haftalarını..

Benim de kocamın ki duruyor ama doktora sormadan başlamadım aslında zararı olacağını sanmıyorum hatta çok faydalı gibi geliyor bana doktor kullanabilirsin derse her sabah bende 1 kaşık alacam

Yok CNm ben bakmak istemiyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kız erkek benim için farketmez.ama merak ettiysen ben sana Doğum tarihimi yazayım sen bak ama bana söyleme olur mu CNm

Kızlar size de danışmak istiyorum benim kızım Allah izin verirse ismi Alya olacak Arapça sema anlamında ben buna Minel eklemek istiyorum eşim pek sıcak bakmadı Alya Minel semadan anlamına geliyor sizce tek mi kalsın isim kararsız kaldım biraz

İsim çok güzel bence tek kalsın yanına eklenince güzelliği kayboluyor sadece Alya çok hoş geliyor kulağa tabi yine sen bilirsin

Canim Minel'in tek basina bir anlamo yok diye biliyorum ben. Alya tek basina daha guzel benim fikrimce.

masallah canim:) aratarak devam etsin:)

Kizlar ben sabah ozeldeki doktora geldim konustuk.
Normal dogum istemiyorum dedim. Zaten sana normal dogum oneremem de yaptiramam da dedi.
Nst istedi, sezeryan oncesi tahlilleri istedi. Onlari yaptirdim. 13.30'da sonuclari cikacak.
Sezeryan gunumuz de 17 mayis. Saati henuz konusmadik. Sonuclarla beraber detayli konusuruz.

Çok heyecanlı 6 gün var yani Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına aldirsin canim

Nedense ben hep tek isim taraftarıyım şimdi bütün çocuklar iki isimli tek işi. Daha sade ve duru geliyor bana alya güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…