Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ama ne kadar kilolu olmak risk degil?
Bana kilodan dolayi riskli oldugunu soyledi. Gittigim 3 doktor da ayni seyi soyluyor ama devlettekiler planli sezeryani kabul etmiyor.

Kızlar dedim demedim anımsayamadım, vallahi yoğunluktan herhalde her şeyi unutur oldum.
Berat kandilinde ettiğimiz tüm dualar hayırla bizlere dönsün, bebek isteyenlerimizin yüzü bebek haberi ile gülsün, Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, gebeleriniz sağlıkla gebeliklerini tamamlasın, doğumu bekleyenlerimiz bir avazda yavrularına sağlıkla kavuşsun, hastalarımız şifa bulsun, her birimiz annelik için sağlıkla kalalım eşlerimiz anlayışlı olsun, evlerimiz bereketli olsun, batanımız milletimiz yücelsin, aydınlık yarınlara kavuşsun, gelecekte vatan toprağımızı çocuklarımız da görsün, narış hızı hanemizden, çevremizden, toplumumuzdan yana olsun daha ne diyeyim... hepimizin dualarını Allah kabul etsin

Çok çok çok amin

Rabbim bütün dualarını kabul etsin kuzumm aminn

kızlar ben size bir şey soracagım saçma gıbı olacak ama kendı kendıme anlayamadım bunu bir türlü

hani ağırlık kaldırmamız gerekiyor ya bundan kasıt ne ne kadar ağırlık normal ?

Merhaba kızlar. Benim biraz kafam karıştı. Benim adetlerim cok cok düzenlidir. Saati bile şaşmaz o derece. Ama bu iki aydır hayatımda ilk defa 3 gün öne geldi. Dün adetim bitti ama benim kasık ağrılarım kesilmedi. Uyku hali, sinir ve kasıklarımda sanki adet olmadan önce olduğu gibi bir dolgunluk ve gaz var. Evde gebelik testi yok. Öğlen ovu testi yaptım pozitife yakın çıktı. Sizce bu ne olabilir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Ah kızlar hamile arkadaşlar inşallah rahat rahat sonuna erersiniz ilk dört ay bulantı kusma bölük uykular sonra bi süre rahat geçti derken haftalardır gece uykusu yine haram oldu ise gidiyorum iki saat uykuya dalabildiysem kendimi dinlenmiş sayıyorum iyice zorlanmaya başladım sağdan sola dönerken uyanıyorum nefesim yetmiyor sanki yatak beni boğuyor Allah im hayırlısıyla son haftaları da atlatmayi nasip etsin

Bu aralar hava değişiminden etkileyebiliyor döngüler.erken yumurtlayacak olabilirsin yapmaya devam et

Az kaldı biraz daha sabır.

kızlar bu hafta bana acayip bi yorgunluk geldi erkenden uyuyorum uyusamda dinlenemiyorum bahar yorgunluğumu oldu noldu anlamadm umarm tekrar hastalanmıyorumdur gerçi iş yerinde bi arkadaş izne ayrıldı onun işleride bana kaldı diye çok yoruluyorum
bide evde eşime keçiboynuzu özü almıştm hamile kalınca içmeyi bıraktı adam ben içsem zararı olmaz faydası olur dimi

Ben de iki gündür aksırık burun akıntısı soğuk mu aldım anlamadım.teatrio bayağı iyi geliyordu takviye olarak şimdi onu da kestim bünye zayıf düşecek diye endişeliyim.ben de mi başlasam keçiboynuzu özüne olur mu ki zararı ??olmaz herhalde ya üzüm pekmezi gibi o da keçiboynuzundan yapılan bir pekmez diye düşünüyorum

dimi ya bence de olmaz bizim fabrikada havalar ısındı diye kaloriferde kapatıldı oda bigün soğuk bi gün sıcak yine hasta olcam die korkuyorum valla 3 haftada zor iileşmiştim

internette biraz baktım anne içinde bebek içinde pekmezlerin hepsi faydalıdr diyo sadece annede şeker varsa dikkat edilmesi gerekir diye bi uyarı var

internette biraz baktım anne içinde bebek içinde pekmezlerin hepsi faydalıdr diyo sadece annede şeker varsa dikkat edilmesi gerekir diye bi uyarı var
Ya zaten kaşık kaşık yemeyeceğiz sabahları aç karna bir tatlı kaşığı veriyorum kıza.ben de sabah ve akşam şeklinde alsam yeterli olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…