- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Adetin 4.günü 13 mm yumurta mıııYok canım pko lu değilim.. Sadece büyük bir yumurta vardı adetin 4.günü 13mm olan.. Omu çatladı diye düşündüm.. Cumartesi yumurta takibine gidecem doktora.. Belli olur herşey o zaman...
bnm doktor ayrıntılıyla bnm randevu çakışıosa bana gelmene gerek yok dedi ztn yapıcak doktorda aynı hastane de ondan 20. haftaki randevuma gitmeyip 21de ayrıntılıya gidicem direkt bakalım bizi neler beklioCanim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Yeni sehir size iyi gelecek bence biraz iliskilere dikkat edip dogal deneyin olmadi cok ara verme bekleme bence. Ama hazir izin var gideyim dersen git bir gorus. Cok mutlu oldum senin adina.
Gözün aydin canim maşallah
Benim de oyle canim ama belli yani. Ben de ayrintiliyi 4 gozle bekliyorum. Bak boyle goruntu. Cok cabuk buyuyorlar canim ya sorma
işte bu gerçekten önemli bence arkadaşımın doktoruda ölçümleri aldıktan sonra renkli gösterip fotolarıda öyle veriomuş 8. haftasında bile böyle renkli fotosu var minnacıkken bizimki röntgenSiyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyor
Hassassan olabilir kaşıntı. Ben süreç sonlanınca bir süre yaşadım. Ama mantar gibi değildi. Sonra geçti kendiliğinden. Sen yine de arada sirke ile dış kısmı korumaya al. Tabi zararlı değilse.Evet kızlarda aynı şeyi yazdı şimdi biraz daha rahatladım..belirti aslında kadıklarda değil.baştan beri karın ağrılarım var adet geliyor diye yazıyordum ya o ağrılar devam.biraz bugün kendini hissettirince acaba jel mi yaptı dedim.
Peki bu jel kaşıntı yapacak mı? Az önce biraz çıktı ve arkadından kaşıntı oldu biraz
Aynen ya arkadasin ilk haftalardan bu yana 4 boyutlu.. ben de birkac haftaya 4 boyutlu doktora giderimişte bu gerçekten önemli bence arkadaşımın doktoruda ölçümleri aldıktan sonra renkli gösterip fotolarıda öyle veriomuş 8. haftasında bile böyle renkli fotosu var minnacıkken bizimki röntgenalien diyom gülüyolar passionete
Tam alien yaa :) renkli görünce bir şeye benziyor en azından :)işte bu gerçekten önemli bence arkadaşımın doktoruda ölçümleri aldıktan sonra renkli gösterip fotolarıda öyle veriomuş 8. haftasında bile böyle renkli fotosu var minnacıkken bizimki röntgenalien diyom gülüyolar passionete
Kizzz hayirli olsun, nasil da sevindim bilsennn ! Kan mi verdin nasil cikti azicik bilgi ver :)Geçmiş olsun CNm yeşillensin inşallah
bozma moralini cnm cok da kötü değil sıfır küsür olsa o daha kötü onlarda yumurta bile zar zor olusuyor senin yumurtan varmis cok şükür. baska sorununuz yoksa normal prtokolu deneyebilirsiniz. önce klomen tedavisi sonra aşılama sonra tüp bebek31 yaşındayım canım. Biraz düşük dedi doktorun sekreteri aradı doktorla görüşmedim bile. O kadar üzgünüm ki şuan. Hep herşey normal diyorlardı. Yumurtam gelişiyordu. Ama adetlerim çok düzenli değil.doktorlara sorduğumda hep normal demişlerdi aday tarihlerime.
tedavilik durumdan ziyade cnm elini cabuk tutacaksin arka arkaya pıt pıt bebisleri yapacaksin31 yaşındayım canım. İmkansız değil tabi ki. Rabbim istesin yeter ki. Ama ama inanın elimde olmadan üzülüyorum. Tedavi edilecek bir durum da değilmiş. Belki de bugüne kadar o yüzden olmadı. Bugün berat kandili Rabbime yalvaracağım bu gece bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. Daha önce sebepsiz diyorlardı ve derdim ki nedeni belli olsa keşke de tedavi olsam ama işte şu an o noktadayım. Tek farkla bunun tedavisi yok:) ah ah. Allah ne verirse hayırlısını versin
Takipteyim canım..Evet şimdiki dipi de takip etmek gerek.
Ya geçen aydan kaldı yada adete yakın yumurtladım.bilmiyorum yani...
Adetin 4.günü 13 mm yumurta mııı
Evet cnm vallah benim çok zor geçti Kuss kuş öldüm inşallah senin geçer cnmAçık konuşayım bende aynı 2 sene geçmeden 2. İcin çalışmalara başlarım diyordum ama anamm hamilelik hiçte kolay değilmiş en azından şimdilik değil inşallah geçer bu bulantı halleri seni çok iyi anlıyorum canım
İnşallah cnm inşallahKontrol pazartesi o zaman anlayacağız inşallah herşey yolundadır.
Maşallah kuzeye:)
Yok canım sperm sayısı iyi. Aşılama da yaptık olmadıCNm bu sebeplerden ötürü tüp denilmiş yoksa imkansız değil.ilk bebek yaş ilerliyor ve amh rezervin biraz düşük eşinde bir sıkıntı var mı
Siyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyor
işte bu gerçekten önemli bence arkadaşımın doktoruda ölçümleri aldıktan sonra renkli gösterip fotolarıda öyle veriomuş 8. haftasında bile böyle renkli fotosu var minnacıkken bizimki röntgenalien diyom gülüyolar passionete
Canım geçen sene klomenle yarım tablet kullandım ovulasyon oluyordu ama gebelik olmadı. Neyse sonra martta aşılama oldum olmadı.şimdi tüp bebek. Buarada canım seni başka bir topiktw arkadaş söylemişti izmirdeymişsin. Ben de izmirdeyim. Sen nerde tedavi görüyorsun. Bu arada Allah razı olsun senden bebiş felan dedin ya. Sevindim yanibozma moralini cnm cok da kötü değil sıfır küsür olsa o daha kötü onlarda yumurta bile zar zor olusuyor senin yumurtan varmis cok şükür. baska sorununuz yoksa normal prtokolu deneyebilirsiniz. önce klomen tedavisi sonra aşılama sonra tüp bebek
Allah razı olsun CNm.çok şükür oldu inşallah tamamına erişir.Kizzz hayirli olsun, nasil da sevindim bilsennn ! Kan mi verdin nasil cikti azicik bilgi ver :)
İyi bari doğurana kadar da unutabilirdin:))bn bi kaç hafta öncesine kadar yani karnım çıkına kdr inanamadm nerdeyse hep aklımda uçup gidiyodu
Kafamda soru listesi var henüz kağıda dökmedim:))Hassassan olabilir kaşıntı. Ben süreç sonlanınca bir süre yaşadım. Ama mantar gibi değildi. Sonra geçti kendiliğinden. Sen yine de arada sirke ile dış kısmı korumaya al. Tabi zararlı değilse.
Hani senin ünlü Dr.a sorulacaklar listen var ya, bence ondan hazırla. Bu kalıntı meselesini de ekle çünkü sende öyle bir durum yaşanırsa hazırlıklı olmanda fayda var. Taaa Adana'dan dönüp de bir daha Dr ile iletişim için uğraşma canım
Yumurta az ama bitmiş değil kalitesini arttırarak şansını yükseltebilirsin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana da uğraşan tüm herkese de nasip etsin inşallah31 yaşındayım canım. İmkansız değil tabi ki. Rabbim istesin yeter ki. Ama ama inanın elimde olmadan üzülüyorum. Tedavi edilecek bir durum da değilmiş. Belki de bugüne kadar o yüzden olmadı. Bugün berat kandili Rabbime yalvaracağım bu gece bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. Daha önce sebepsiz diyorlardı ve derdim ki nedeni belli olsa keşke de tedavi olsam ama işte şu an o noktadayım. Tek farkla bunun tedavisi yok:) ah ah. Allah ne verirse hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?