Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnm doktor ayrıntılıyla bnm randevu çakışıosa bana gelmene gerek yok dedi ztn yapıcak doktorda aynı hastane de ondan 20. haftaki randevuma gitmeyip 21de ayrıntılıya gidicem direkt bakalım bizi neler beklio

Siyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyor
işte bu gerçekten önemli bence arkadaşımın doktoruda ölçümleri aldıktan sonra renkli gösterip fotolarıda öyle veriomuş 8. haftasında bile böyle renkli fotosu var minnacıkken bizimki röntgen alien diyom gülüyolar passionete

Hassassan olabilir kaşıntı. Ben süreç sonlanınca bir süre yaşadım. Ama mantar gibi değildi. Sonra geçti kendiliğinden. Sen yine de arada sirke ile dış kısmı korumaya al. Tabi zararlı değilse.

Hani senin ünlü Dr.a sorulacaklar listen var ya, bence ondan hazırla. Bu kalıntı meselesini de ekle çünkü sende öyle bir durum yaşanırsa hazırlıklı olmanda fayda var. Taaa Adana'dan dönüp de bir daha Dr ile iletişim için uğraşma canım

Hayirli kandiller kizlar;
Rabbim edeceginiz duâlari kabul etsin!
Bebek isteyenlere tez vakitte hayirli hamilelikler akabinde saglikli dogum ve bebisler...
hamilelere hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insAllah.. saglikli sihaatli kucaklarimiza almak nasip olsun...
dualasalim!!

Aynen ya arkadasin ilk haftalardan bu yana 4 boyutlu.. ben de birkac haftaya 4 boyutlu doktora giderim meraktan cildiriciiim

Tam alien yaa :) renkli görünce bir şeye benziyor en azından :)

bozma moralini cnm cok da kötü değil sıfır küsür olsa o daha kötü onlarda yumurta bile zar zor olusuyor senin yumurtan varmis cok şükür. baska sorununuz yoksa normal prtokolu deneyebilirsiniz. önce klomen tedavisi sonra aşılama sonra tüp bebek

tedavilik durumdan ziyade cnm elini cabuk tutacaksin arka arkaya pıt pıt bebisleri yapacaksin baska sorun yoksa ilac destekleri ile kolayca hamile kalirsin üzülme. omega, koenzim q10 kullan bi de doktoruna danışarak biesteron ve dhea kullanabilirsin. saglikli yaşa, sağlıklı beslen güzel yumişlerin olsun

Evet cnm vallah benim çok zor geçti Kuss kuş öldüm inşallah senin geçer cnm

Siyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyor

Harbi ya. Bizimkiler alien. Seninki ne guzelmis ya. Valla bizim paramiz buna yetiyor gibi oldu. Benim doktorda bu var.

Canım geçen sene klomenle yarım tablet kullandım ovulasyon oluyordu ama gebelik olmadı. Neyse sonra martta aşılama oldum olmadı.şimdi tüp bebek. Buarada canım seni başka bir topiktw arkadaş söylemişti izmirdeymişsin. Ben de izmirdeyim. Sen nerde tedavi görüyorsun. Bu arada Allah razı olsun senden bebiş felan dedin ya. Sevindim yani

Kizzz hayirli olsun, nasil da sevindim bilsennn ! Kan mi verdin nasil cikti azicik bilgi ver :)
Allah razı olsun CNm.çok şükür oldu inşallah tamamına erişir.
CNm pazartesi ateş düşmeyince önce idrar sonra kan test yaptırdım 661 çıktı tekrarlamadım pazartesi kontrolüm var.:))

Bebeğin sağlığı ne durumda CNm inşallah iyisinizdir

Kafamda soru listesi var henüz kağıda dökmedim:))

Yumurta az ama bitmiş değil kalitesini arttırarak şansını yükseltebilirsin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana da uğraşan tüm herkese de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…