- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
4 desemCanim normalde bana da su icsem yarar. Ama hamilelikte bekledigimden az aldim. Sen ne kadar aldin ki burcunun 17lerde benim 2 kilo falandi.
Gecmis olsun ablacim. Nazli kizimiz yine hasta.
cibi35 canim doktora gitme şansın varsa git bir. Onemli olmayabilir ama yine de progesteron falan da verebilir. Dikkat wt kendine. Yoruldun mu?
Cnm kendini hiç boşyere suçlama bu iş biraz nasip işi sen önlemini al sonrası duaYok canım fazla gezdik galiba yorgunluktan oldu ama ağrı sızı da olmayınca yatilmiyor ki çok kızıyorum şu an kendime
Cok tesekkur ederim.
cibi35 cnm sen ne yaptın ?
Sizin adınıza çok sevindim Inşaallah hayırlısı ile sagselamet huzurlu sağlıklı hamilelik geçirir ve evladiniza kavusursunuz :) hep güzel haberler verirsiniz insaallahKan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Çok şükür.Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Geçmiş olsun canım sanada.. Bizimki dondurmadan ve sıcaktan oldu sanırım..Abla bende ayniyim.. butun gun hapşırdım ve burun sildim.. bogazlarim kabarmış
Canim normalde bana da su icsem yarar. Ama hamilelikte bekledigimden az aldim. Sen ne kadar aldin ki burcunun 17lerde benim 2 kilo falandi.
Gecmis olsun ablacim. Nazli kizimiz yine hasta.
cibi35 canim doktora gitme şansın varsa git bir. Onemli olmayabilir ama yine de progesteron falan da verebilir. Dikkat wt kendine. Yoruldun mu?
Gecmis olsun canim.
Çok sağolun kızlar.. Çok yoruldum bugün valla. Kuzum iyileşsinde başka bişey istemiyorum..Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Sizin adınıza çok sevindim Inşaallah hayırlısı ile sagselamet huzurlu sağlıklı hamilelik geçirir ve evladiniza kavusursunuz :) hep güzel haberler verirsiniz insaallah
Çok şükür.. Bol bol dinlen. Haftaya da o güzel kalbinin sesini duyacaksın Allahın izniyle. Teyzeleri de dört gözle bu güzel haberi bekliyor
Geçmiş olsun canım sanada.. Bizimki dondurmadan ve sıcaktan oldu sanırım..
Çok sağolun kızlar.. Çok yoruldum bugün valla. Kuzum iyileşsinde başka bişey istemiyorum..
Sağol canım epeydir hasta olmuyordu. Hava değişimi etkiledi sanırım birazda.. İlaçlar iyi gelmezse götürürüm canım.. Sende dinlen kendine ve bebeğine iyi bak. Zorla elde ediyoruz inşallah sağlkla devam etsin. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama yine olmadı üstüne birde kızım hasta olunca çok kötü oldum...Leyla canım sizede çok geçmiş olsun iyi bı kbb doktoruna götür kızı
bununla geçmiş olsun canım yorma kendini progestancılar kervanına hoşgeldin :)Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Cok sukur. Bak bu bahane ile minisi de gormussun :)Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Canımmm çok geçmiş olsun.her şey yolundaymış,sevindim.haftaya kalp atışını duyarız inş.dikkat et yorulma.Aminn canlar inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler yavrular nasip etsin hepimize
Geçmiş olsun canım.insanın çocuğu hasta olunca her şeyden vazgeçiyor.Allah şifa versin.kreş sezonu açılıyor bizimde.şimdiden paniklerdeyim.geçen yıl helak oldu çocuk,her hafta hasta mı olunur ?bebişlere sağlık sıhhat dolu günler diliyorum.Sağol canım epeydir hasta olmuyordu. Hava değişimi etkiledi sanırım birazda.. İlaçlar iyi gelmezse götürürüm canım.. Sende dinlen kendine ve bebeğine iyi bak. Zorla elde ediyoruz inşallah sağlkla devam etsin. Ben bu ay çok umutlanmıştım ama yine olmadı üstüne birde kızım hasta olunca çok kötü oldum...
Çok şükür CNm inşallah herşey yolunda ilerler.Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Çok sevindim canim sağlıcakla devam etsin insAllah!! Kalp atisini da gorursun onumuzdeki hafta insAllah.,.Kan değerleri normal çıktı pıhtılaşma yokmuş bir sürü tetkik yapmışlar böbrekler dahil herşeye bakılmış. HCG 7500 lere ulaşmış ama kalp atışı henüz yok dedi. Progestan verdi günde 1 tane haftaya mutlaka kontrol dedi birde dinlenecekmisim. Kesenin şekli de güzelmis çok şükür içerde bir kanama alanı falan yok. R Rzg14Zamansiz yolcu ZehreNur H Hayalimi_yasarken Elcanki LeYLa_21 passionete hepinize teşekkür ederim kızlar
Gecmis olsun...Dogum arefesi nasil bir hastalıktırgribal enfeksiyon + baş ağrısı + reflu.. mahvetti vbeni.. oturdugum yerde ter atıyorum.. kendimi okuyarak biraz daha uyuyum da iyice terliyip uzerimde atayim insAllah... midem nasıl yanıyor anlatamam... saat 13:45 randevum var da bugun de dogurma potansiyeli yok bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?