Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gittim canım ama kadın doğum yok acildeki Dr ebeler ped takibi yapacak 15 dk da bir gerekirse kadin doğumcu çağırılır progestan iğne yapılır dedi bende istemedim. İzzet Baysal Hastanesi'nde k.dogum acil varmış cogalirsa oraya gidicem ama bel ağrım çok

Bekleme ve direk hastaneye git. Kadin dogum baksin direk mudahele etsin. Bana bu durumda dr.um saban aksam proluton depot igne yaptirdi 5 gun. Sonra da progestan hap. Ped takibiyle olmaz bu is.

Heyecan yapma. Vajinal bakmak isterler musade etmeni tavsiye ederim. Bebegi gorme ihtimalleri olabilir. Ona gore bir yol cizerler.

Canım içini ferah tut. Bol bol dua et. İnşallah herşey yolunda. Bebeğin seninle. Onu hisset, sev okşa karnını. Bol bol dua edeceğiz. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi de haberdar et. Kendine çok dikkat et.

Kızlar çok sağolun kan aldılar kolumda kelebek bekliyorum şimdilik. Son WC de pembe bı damla olunca tedirgin oldum

Kızlar çok sağolun kan aldılar kolumda kelebek bekliyorum şimdilik. Son WC de pembe bı damla olunca tedirgin oldum
Kan sonucuna gore usg ye alirlar seni. Ona gore degerlendirme yaparlar.
İnsallah sorun olmayacak. Sakin ol canim sen. Oglumda kirmiziydi benim. Pnikleme lutfen.

Yok canım fazla gezdik galiba yorgunluktan oldu ama ağrı sızı da olmayınca yatilmiyor ki çok kızıyorum şu an kendime
Hayirrrr kendine kizma. Gezme ile alakasi yok bu durmun.

Bir de regl olsan bu zamanlara mi denk gelecekti? Ben de tam oiyle olmustu. Ustune gorme denen olay yani.

Yok canım benim sat 25 temmuz ağustosta olurdu öyle olsa
Aklina kotu birsey getirme lutfen. Gebelik bu. İlk zamanlari genelde atraksiyonlu oluyor. Buyurken bir damara denk gelmistir vs. Kotu birsey olacagini sanmiyorum inan. Sadece onlem alirlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…