- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Hadi gözün aydın ateş yükselmediğine göre çatlamamış.Halen catliyor sabaha kadar uyumadim doktor bi tanidik var ona sordum çetin yumurtadir dedi bugun pm kondururum zaten atesimde dusmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın ateş yükselmediğine göre çatlamamış.Halen catliyor sabaha kadar uyumadim doktor bi tanidik var ona sordum çetin yumurtadir dedi bugun pm kondururum zaten atesimde dusmus
Beni bilmeyen mi var :) kk nin en eskilerindenim neredeyse ulen halen cocugum yok kac yildir buralardayim ama :)Ben eskilerdenim :) sizi de biliyorum :)
3 yasinda suan ufakligi. O zaman esinin sperm testi vs olayi vardi. Cok iyi hatirlayamiyorum ama tek iliski ve sonu bebekti :) kismet olunca oluyor....
Bugun tutmayin beniiii :) ucacagim herifin ustune hahahhhHadi gözün aydın ateş yükselmediğine göre çatlamamış.
Demekki gerçekten çetinmiş:)) artık adam hasta falan deme giriş:)Bugun tutmayin beniiii :) ucacagim herifin ustune hahahhh
Ya kasik agrim kesilmedi zaten canikom halen devam
Belki geç çatlayacakBenim ateş yerlerde yine bayramin ilk günü 36 3 e çıkmıştı sonra olcemedim derecemi götürmeyi unutmuşum uc gündür 35 6.35. 7. O civarlarda sanirim bu ay umutlar yine suya düştü![]()
Amin gülüm inşallah canım.Allah razı olsun kuzum..
Sağol gülüm.. 75 lik menogon verdi.. Kutuda iki iğne karıştırıp vuruluyor.bu akşam kalçadan yaptırdım pek sıkıntı olmadı. Bir daha asla koldan vurulmam. Kolumu felç etti sanki ya..
Senin bugun catlama canim sanirim.Bu ay ben de saldım.kozalakla anlaşma sağladık sonunda.ocağa kadar ara vermenin en mantıklısı olduğuna karar verdik.bu ay başlamış bulunduk artık.olmazsa üzülmeyeceğim yani.rahat hissediyorum bu nedenle mikmikler kasmıyor beni.
Tek bir mikmikle hamile kalanı çok duydum,tek atışta 12 den vurursun inş bu ay
Bilemedim ben de.hiç belirti yok.ağrı sızı akıntı vs.akşama mı yapsam opk?Senin bugun catlama canim sanirim.
Yap istersen canim.Bilemedim ben de.hiç belirti yok.ağrı sızı akıntı vs.akşama mı yapsam opk?
Oh masallah. Erken gelirdi gelmezdi derken ooooo madallah gunler bitti :)Kızlar yarin sezeryanla dogum yapacağım. Dualarinizi esirgemeyin...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Kızlar yarin sezeryanla dogum yapacağım. Dualarinizi esirgemeyin...
Ultrason da kaç haftalık görünüyor abla ben 7+1 de kalp atışını duymuştumKızlar kese güzel yolk sac da öyle ama henüz tırtıl ortada yok. Dr 6+3 olmasına rağmen erken dedi ama İzzet Baysal da emriyoyu görmüştük acaba ultrason farkı mı var anlamadım.. serum taktılar grip için.. başka bı yere mi gitsem diye düşünüyorum ne dersiniz?
Ultrason da kaç haftalık görünüyor abla ben 7+1 de kalp atışını duymuştum
karindan mi bakti?Kızlar kese güzel yolk sac da öyle ama henüz tırtıl ortada yok. Dr 6+3 olmasına rağmen erken dedi ama İzzet Baysal da emriyoyu görmüştük acaba ultrason farkı mı var anlamadım.. serum taktılar grip için.. başka bı yere mi gitsem diye düşünüyorum ne dersiniz?
karindan mi bakti?
Hiç sanmıyorum akıntı ve ovulasyon da tam koyuluk olmasa da gördüm siliklesmeyide gördüm ateş yumurtlamadan sonra yükselip sonra düşünce catlamis olma ihtimali yok mu ben gebelik için demiştim yok diye yumurta m catladi bence ilk defa koyulaşıp siliklesti ve ilk defa bu ay akintim oldu bebek istedim su beş aydan beriBelki geç çatlayacak