- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Cidden mi? Yani test pozitif ciktiktan 2 gun sonra mi
Biz çatlatma ignesinden sonra 4 günde 5 yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden mi? Yani test pozitif ciktiktan 2 gun sonra mi
Hayirli ugurlu ve sonu bebekli olsun insallahSlm kızlar. Dün itibari ile tüp bebek tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.dualarınızı bekliyorum canlar..
Kendi benden cok istiyor bebegi ama kolunu kaldiracak hali yok yarin yapalım dedi ya sabaha kadarda uyumadi hastaneye de gidince yoruldu ve malesef ki su an yumurtam catliyorBiz çatlatma ignesinden sonra 4 günde 5 yaptıkdaya vitamini hem ter attikca iyileşir bişey olmaz
![]()
Amin canım sağolasın..Hayirli ugurlu ve sonu bebekli olsun insallah
Kız tablonu ff e taşı ilk sayfaya ekleyeylimKızlar bir Da benim gebe kaldığım ay ki tablom, vücudumu bildiğim için , ateş ölçme tahmini yumurtlama çatlama günümü, çalışmayı Rtık bırakmam gerektiği konusunda yardımcı oldu. bir de 28 günden sonra her gün ölçmeye çlıştım ki, sabah adetim gelicek mi ona göre ateş ölçüp sabah doktordan randevu alayım diye, malum adetin 3.günü çağrıyorlr. 1 haftaya yakın hep yüksek çıkınca bu gelmeyecek heralde, Leyla ablanın gibi düşünüp, hani vücut kendini hamile mi zannediyor diye test yapmam için yardımcı oldu.
Ay ben onu beceremedim:))) , dpo 522 oldu:)) , grafik tablom Da çıkmadı, programı mecbur sildim, yoksa çok uğraştım , baktım olmuyor Bunu atayım dedim.Kız tablonu ff e taşı ilk sayfaya ekleyeylim
Canim ablacim insallah hayirli haberlerini aliriz. Insallah gelir artik bebisinSlm kızlar. Dün itibari ile tüp bebek tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.dualarınızı bekliyorum canlar..
Regl girmemişsindir ondan öyle olmuştur:))Ay ben onu beceremedim:))) , dpo 522 oldu:)) , grafik tablom Da çıkmadı, programı mecbur sildim, yoksa çok uğraştım , baktım olmuyor Bunu atayım dedim.
Amin gülüm inşallah canım.Allah razı olsun kuzum..Canim ablacim insallah hayirli haberlerini aliriz. Insallah gelir artik bebisin
Sağol gülüm.. 75 lik menogon verdi.. Kutuda iki iğne karıştırıp vuruluyor.bu akşam kalçadan yaptırdım pek sıkıntı olmadı. Bir daha asla koldan vurulmam. Kolumu felç etti sanki ya..LeYLa_21 ablacığım tedavin hayırlı olsun. hangi iğneyi verdi, dozu ne?
Tup bebeğe mi başladın canım hayırlı olsun Rabbim kavuştursun bebeğineSlm kızlar. Dün itibari ile tüp bebek tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.dualarınızı bekliyorum canlar..
Evet canım sağolasın kuzum. Amin inşallah gülüm.. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin..Tup bebeğe mi başladın canım hayırlı olsun Rabbim kavuştursun bebeğine![]()
Öldüm ben
Ya o biraz imkansiz yani Rabbim icin imkansiz yoktur ama yumurta 24 saat yasiyorsa eger o arkadasin yumurtlama gununden emin mi acaba?3gun sonra canim :)))
tabi emin. ates ve dr ileYa o biraz imkansiz yani Rabbim icin imkansiz yoktur ama yumurta 24 saat yasiyorsa eger o arkadasin yumurtlama gununden emin mi acaba?