Kızlar dpo 9 dayım uzayan yapıskan yogun beyaz akıntı geldi iyiye işaret mi sizce daha once
Bende iyiye işaretti bu akıntı, tam gününü hatırlamıyorum ama bende de 9dpoydu sanırım yapışkan beyaz akıntı gelmişti, normalde ovulasyon zamanı gelir derler ama o zaman gelmemişti bende. Sonra zaten testler pozitif çıktı hamile olduğunu öğrendim. Sende de aynısı olur inşallah :)
Test yaptım cıkmadı
Yok canım 10Dpo 9 ama daha dimi?
Belki gec yerlesmistir. Ayy ben dpo 10 da adet oldum ya cildircam bakalim doktor ne diyecek ama ona da nasil anlatcam ates ölçtüm yumurtlama testi yaptim desem bosver bunlari der biraz gelenekselciYok canım 10
Yok canım 10
Erken olabilir CNm biraz aha bekleyelimTest yaptım cıkmadı
CNM annen nasıl oldupassionete canım kaanimiz doğmuş sağlıklı güzel bir ömrü olsun inş.simdi ayrısin evladından ama inş bebeğin sağlığına kavuştuğunda sımsıkı sarılır hiç ayrilmazsiniz.cok öpüyorum sizi ;-)
Hastaneden ciktik cnm 2 ay hiç ayağa kalkmiycak yarın dikişler alınacak inş ayağa kalktığı günü de görürüz.ben perşembe ise basliycam yengem ilgilenicek ben akşamları ilgilencem nasipse.sordugun için çok sağol cnm unutmamissinCNM annen nasıl oldu
Hastaneden ciktik cnm 2 ay hiç ayağa kalkmiycak yarın dikişler alınacak inş ayağa kalktığı günü de görürüz.ben perşembe ise basliycam yengem ilgilenicek ben akşamları ilgilencem nasipse.sordugun için çok sağol cnm unutmamissin
Dün ovulasyon testi yaptım coookk silik çıktı çizgi galiba ya catlamiycak yada 30 larda anca catliycak
ÇOK geçmiş olsun CNm inşallah kısa zamanda toparlar.senin yum zAten 30 lara doğru ancak çatlarHastaneden ciktik cnm 2 ay hiç ayağa kalkmiycak yarın dikişler alınacak inş ayağa kalktığı günü de görürüz.ben perşembe ise basliycam yengem ilgilenicek ben akşamları ilgilencem nasipse.sordugun için çok sağol cnm unutmamissin
Dün ovulasyon testi yaptım coookk silik çıktı çizgi galiba ya catlamiycak yada 30 larda anca catliycak
Çok sağol cnm en önemlisi saglik.patron Birgün ise çağırıp evrak imzalamam gerektiğini söyledi gittiğimde 3 gün yillik iznimi eski tarihli hastanelere gidislerime düşerek geri kalan gunlerime form doldurup imzalattı bende hakkımı helal etmediğimi söyleyip imzalayıp verdim.kimsenin hakkı bende kalmasında onu Allah'a havale ediyorum.ise devam şimdilik ama çok ilerisini göremiyorum güvensizlik yarattı bende.İş olayını hallettin mi canım o kısmı kaçırmışım. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneciğin
Çok sağol cnm en önemlisi saglik.patron Birgün ise çağırıp evrak imzalamam gerektiğini söyledi gittiğimde 3 gün yillik iznimi eski tarihli hastanelere gidislerime düşerek geri kalan gunlerime form doldurup imzalattı bende hakkımı helal etmediğimi söyleyip imzalayıp verdim.kimsenin hakkı bende kalmasında onu Allah'a havale ediyorum.ise devam şimdilik ama çok ilerisini göremiyorum güvensizlik yarattı bende.
Çok sağol cnm en önemlisi saglik.patron Birgün ise çağırıp evrak imzalamam gerektiğini söyledi gittiğimde 3 gün yillik iznimi eski tarihli hastanelere gidislerime düşerek geri kalan gunlerime form doldurup imzalattı bende hakkımı helal etmediğimi söyleyip imzalayıp verdim.kimsenin hakkı bende kalmasında onu Allah'a havale ediyorum.ise devam şimdilik ama çok ilerisini göremiyorum güvensizlik yarattı bende.
Bu arada pıt pitlariniz hayırlı olsun dogana kadar en güzel ritimle atmaya devam etsin inş.
Kizlarrrrrr cooookkkkkk mutluyummmmmmmmm
Ilk defa tup bebege simdilik gerek yok dedi doktorum cooook şükür
Klomen verdi luteal faz uzunlugu icin progesteron verdi bu ay deneyelim önümüzdeki ay adet olmazsan histeroskopi ve laparoskopi yapalim bu ay olmasa da ameliyat sonrasi olacagini dusunuyorum hemde dogal yoldan dedi
Vitaminlere devam edicem teatrio ocean plus folic iod coraspirin glifor kullaniyordum yalnız kilo almistim ver onu dedi:)
Agnucaston var bende onu da kullansam mi napsam :)))))
Ayyy hadi gözün aydın.Çok sevindim. İnşallah ameliyata da gerek kalmadan bu ay gelir Zeynep'inKizlarrrrrr cooookkkkkk mutluyummmmmmmmm
Klomen verdi luteal faz uzunlugu icin progesteron verdi bu ay deneyelim önümüzdeki ay adet olmazsan histeroskopi ve laparoskopi yapalim bu ay olmasa da ameliyat sonrasi olacagini dusunuyorum hemde dogal yoldan dedi
Vitaminlere devam edicem teatrio ocean plus folic iod coraspirin glifor kullaniyordum yalnız kilo almistim ver onu dedi:)
Çok sevindim CNm inşallah ameliyata da gerek kalmazKizlarrrrrr cooookkkkkk mutluyummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?