Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin tüpler yağlı galiba, cumburlop kayıp yerleşmiştir inşşş

Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.

Belki patavatsızdır--- belki bebişi hemencik gelmiştir, o yüzden kolay bulunan birşey olarak düşünüp De öyle konuşmuş olabilir , bu da başka bakışaçısı

Hiç haberimiz yoktu meğer bir senedir istiyorlarmış. Dr.a gitmemiş sadece korunmayı bırakmışlar. Tedavisiz olmuş yani.. Bunu normal karşılıyorum biz de kimseye anlatmadik yaşadıklarımızı ama burda yüz yüze kimse kimseyi tanımasa bile kelimeleri özenle seçip bilmeden de olsa can yakmasın diye uğraşıyor herkes.. Dediğin gibi patavatsızlık yapıp düşünmeden konuştu sanırım. Allah kimseye yaşatmasın inşallah.

Aferin paşaya annesinin sütleri şifa olsun inşallah :) canım sen kendine dikkat et yeter Kaan orda herşeyi hallediyor gibi bir an önce kucaklasmaniz için dua ediyoruz.

Dualarımız savaşçı annesini çok seven kaan la canım.Bu süreci sağ salim atlatmanız için dualarımız sizinle

Allah hepppppp yardimciniz olsun....

Cok cok korkuyorum ama bebisim icin deger
Bizimki sebepsiz infetilite bakalim simdi dr diyecek hemen arkasından tup yapalım diye ama ben yaptirmiycam

aman bakma sen ona kendi korkutuğu için öyle davranmış canım ztn 12. haftaya kdr sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanıo bnm bebişte geç yumurtlamaya bağlı 1 hafta geriden geliyodu çok şükür sonradan yakaladı sen içini ferah tut kızların var biliosundur ztn :) insan bu süreçte okdr pimpirikli oluo ki sürekli takacak bişeyler bulabiliyosun Allah a emanet olsun yavrular

maşallah kaan paşaya iileşsin biran önce annesinin kucağına kavuşsun inşallah

Maşş ikinize de.çok yakında iyileşecek ve kavuşacaksınız.dualarımız Kaan bebekle.

Aferin paşaya annesinin sütleri şifa olsun inşallah :) canım sen kendine dikkat et yeter Kaan orda herşeyi hallediyor gibi bir an önce kucaklasmaniz için dua ediyoruz.
Cahil dosttan akıllı düşman yeğdir.bu arkadaş yaramaz sana canım.hemen terk et onu.

MaşAllah kaan bebeğe ins en kısa zamanda kollarına alırsın rabbim şifa versin canım dualarimzdasinz

Saolun kizlar

Dualarımız savaşçı annesini çok seven kaan la canım.Bu süreci sağ salim atlatmanız için dualarımız sizinle

maşallah kaan paşaya iileşsin biran önce annesinin kucağına kavuşsun inşallah

Maşş ikinize de.çok yakında iyileşecek ve kavuşacaksınız.dualarımız Kaan bebekle.

passionete canım Rabbim en kısa zamanda Kaan bebeğe şifasını versin ve biran önce birbirinize kavuşun.Dualarımız onun için, herşey çok güzel olacak.

MaşAllah kaan bebeğe ins en kısa zamanda kollarına alırsın rabbim şifa versin canım dualarimzdasinz

Ahh kızlarda hiç böyle kaygılarım yoktu hatta biri idrar testinde pozitifi görsün tamam işte hamilesin deyip geçiyorduk :)) Eskiden bu kadar kayıp olduğunu bile bilmiyorduk ki.. Dediğin gibi Allah a emanet hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…