• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence hamiş olabilirsin çünkü tablon benim tablomun hemen altında :anneadayı: güzel haber bekliyoruz senden canım...öbür ayda bize nasip olsun inşallah...:dua:

Ondan bende ümitliyim bu ay akıntı da işaretlemiş aynı benim tabloya benzemiş :)
Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.
LeYLa_21 LeYLa_21 abla tablom senin tablonun altında olunca ben de çok umutlandım.:dua:

Ayy inşallah kızlar. Çok ümitlendirdiniz. Dpo 9 da testim negatifti umudum kırılmıştı. Şimdi tekrar umutlandım.
LeYLa_21 LeYLa_21 abla tablom senin tablonun altında olunca ben de çok umutlandım.:dua:
İlk sayfada benimde tablom var bak istersen bende de 7,8 ve 9 dpoda negatif çıktı 9 ve 10 dpo akıntı işaretlemiştim 11 dpoda pozitif çıktı :)

FF Pazartesi gösteriyor.
Bak bir yaşıma daha girdim.ff test tarihi mi gösteriyor?nerde acep?

İnş hamilesindir ve bize umut olursun canım
Kızlar merhaba bugün doktorda randevumuz varı herşey yolumda çok şükür bebek çok sağlıkla görünüyor ve bir oğlumuz olacak inşallah :)
Okeye dördüncüyü bulmuşsunuz,hayırlı olsun canım

onun tablosu benimkinin altında..kesin hamiş olabilir dimi Veson Veson :-)
aminnn.

bu ay siz öbür ay biz inşallah...hadi bakalım topic canlansın ya...
amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile ;)

insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?
Teşekkür ederim darısı başına :)
Bir kızım daha olsun istiyordum ama doktor erkek deyince yine de çok sevindim :)
içime erkek doğuyordu zaten
saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yani ;) anneye cok duskun oluyorlar cunku.

VIP uyelikte gosteriyor cnm. yoksa gostermez.
Yok test gününü takvimde görebiliyoruz içi beyaz olan pembe çerçeve test tarihi içi renksiz pembe çerçeve ise bat tarihini gösteriyor bazı takvimlerde iki ayrı çerçeve var pembe ben de hep bir tane yani ff bat ve test tarihini aynı güne gösteriyor Khaleesi21 Khaleesi21

Inşallah canım. Ben bu ay kocanın inadından çalışma yapamadım. Yumurtalar heba oldu.. Öbür ayda Inşallah kist falan olmazda tedavi başlar hayırlısıyla..
aminnn.

amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile :KK66:

insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?

saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yani :KK66: anneye cok duskun oluyorlar cunku.
Umutsuzluk yok canım. Inşallah sanada sürpriz olur..
Aynen öyle ben geçen ay yazmıştım birkaç aya müjdeni alırız diye inşallah öyledir:)
Inşallah canım..

Veson Veson L LaleZar86 tesekkur ederim nihayet girdim tablomu paylasiyorum yorum yapmak isteyenler buyursun luften :))
Screenshot_2017-09-21-13-22-15.webp

Kızlarrr benim şirkette gıcık olduğum bi kız var onunda hamile olduğunu öğrendim hemde haftamız bile aynıymış :skandal: Ben 2 arkadaşımdan başkasına söylememiştim kız yönetime bile söylemiş :D

Yok test gününü takvimde görebiliyoruz içi beyaz olan pembe çerçeve test tarihi içi renksiz pembe çerçeve ise bat tarihini gösteriyor bazı takvimlerde iki ayrı çerçeve var pembe ben de hep bir tane yani ff bat ve test tarihini aynı güne gösteriyor Khaleesi21 Khaleesi21
ben mobil app kullanmadigim icin gormedim hic canim. bi kurcalarim..

Inşallah canım. Ben bu ay kocanın inadından çalışma yapamadım. Yumurtalar heba oldu.. Öbür ayda Inşallah kist falan olmazda tedavi başlar hayırlısıyla..

Umutsuzluk yok canım. Inşallah sanada sürpriz olur..

Inşallah canım..
amin diyim canim..

Back
X