• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.:dua: Orjinal halindeki çizgi gri olunca tereddüt ettim. Pembe görünen resmin renklendirme ayarıyla oynadım. Ama inşallah oradadır ve benimledir. :KK200:
Sen simdi iki saat sivi alma. Wc ye gitme. Sonra test yap. Bak yine pozitif cikacak :)

Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyım:KK17:Eki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Bu çizgi 5 dakika içinde çıkmışsa hamile olduğundan emin olabilirsin bunca yol test yaptım hiç hamile olmadığım halde pozitif çıkmadı (korunurken yapıyordum) yarın sabah tekrar yap daha net çıkması lazım

Polikistik over var bende bes aydir ilk yumurtlamam bu , bende yaptim sabah negatif pzt de kan vermistim o da negatif ama dpo9 du erken sanirim kan için degil mi?
Kanda dpo 9 da çıkması gerek canım.

Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyım:KK17:Eki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Aman aman bebiş gelmiş hoş gelmiş:halay::halay:

Kanda dpo 9 da çıkması gerek canım.

Aman aman bebiş gelmiş hoş gelmiş:halay::halay:
Gectigimiz cumadan beri yani dpo6dan beri ara sira kahve pembe bazen hafif kirmizimsi lekem geliyor pzt yerlesememis olabilir mi ?

Veson Veson bendetablomu eklemek istiyorum ilk sayfaya
IMG_5281.webp

Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu tebrik ederim çok net görünüyor sağlıkla devam etsin inşallah Veson Veson canm beni de LeYLa_21 LeYLa_21 altına taşı lütfen belki banada şans getirir :KK48:
:KK48:Leyla nın altında butterfly vardı tsefem beni Leyla'nın altına al dedi aldım butterfly hamile tsefem hala uğraşıyor.demem o ki öyle kandıramıyoruz :KK70:

Back
X