- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Bakalim nasip Allah dan canım olmazsa adetle aşılama olacağımGecende bendede oldu o golge gibi gri hatta esime de gosterdim oda gordu sanirim bazen ikinci cizginin cikacagi yer belli oluyor ama oyle olup da hamile olanlri da okudum forumda insAllah senin vardir
bu ay ben de yalanci pozitif verdi bu yest canim..Gunaydinnnnn
Napiyorsunuz kizlar nasilsiniz
Tgbptn canim belki de vardır bebis laboquick pek yanılmaz ama
Cnmateş yine yükselişe geçmiş bir kan ver eğer gebelik yoksa söktürücü kullan istersen tabi dr uygun görürse adet göngün gerçekten çok uzadıKızlar cizelgeme bakar misiniz sanirim yine yumurtlama yok degil mi?
Hep boyle oluyor kilo aldigimdan beri ,öncede düzensizdi ama bu kadar olmazdi su kilolari bi verebilsem... Bence gebelik falan yok döngünün başından beri hah yunurtladim yumurtluyorum diye diye kendimi yedim bitirdim biktim artik sokturucuyu iciyorumCnmateş yine yükselişe geçmiş bir kan ver eğer gebelik yoksa söktürücü kullan istersen tabi dr uygun görürse adet göngün gerçekten çok uzadı
Rabbim çok bekletmesin en azından idrar testi yapHep boyle oluyor kilo aldigimdan beri ,öncede düzensizdi ama bu kadar olmazdi su kilolari bi verebilsem... Bence gebelik falan yok döngünün başından beri hah yunurtladim yumurtluyorum diye diye kendimi yedim bitirdim biktim artik sokturucuyu iciyorum
Bazen ovu testi pozitif olduktan sonra da çatlayabiliyor yani ertesi gün yA da bir sonraki gün.sık sık kalkmak da etkiliyor olabilir.ateşi birkaç gün daha takip et bakalımkızlar merhaba bu konuda bilgili olanlardan bir yorum almak istiyorum. 5-6 aydır ateş takibi yapıyorum , son 2 aydır ovulasyon testınde yumurtlama oldugunu yakalıyorum ama ateş yukselmıyor. hangisini baz almak mantıklı? ovulasyon testı takıbı daha dogru geldı cunku o donem yumurtlama agrım ve akıntım da oluyor. dün yumurtlamam oldu teste gore ama ateşim bu sabah da duşuk cıktı anlam veremedım. gece birkaç kere uyanıyorum bazen tuvalete kalkıyorum yanı kesıntısız 3-4 saat uyuyamıyorum bundan dolayı vucut ısıs yanlıs cıkıyor olblrmı? yada atesım yukselmedıgı ıcın yumurtlamamla ılgılı bır sıkıntı var dıyebılırmıyız
bakalım belkı yarın sabah yükselir , ölçmeye başladgm ilk aylar ovu testiyle eşzamanlı ateş de yükseliyordu. şimdi farklılık olunca şüpheye düştüm. birkaç ay snra tüp bebeğe gececgz öncesinde sıkı takıbe alıp çalışıyrz dogal yolla gelirse son son deneyelım dıye:)Bazen ovu testi pozitif olduktan sonra da çatlayabiliyor yani ertesi gün yA da bir sonraki gün.sık sık kalkmak da etkiliyor olabilir.ateşi birkaç gün daha takip et bakalım
Evet bazı basın ovu pozitiften sonra ateş yükselir ama bazen ertesi gün yA da sonraki gün De olabilir ateş yükselene kadar bir süre daha ilişkiyi bırakmayınbakalım belkı yarın sabah yükselir , ölçmeye başladgm ilk aylar ovu testiyle eşzamanlı ateş de yükseliyordu. şimdi farklılık olunca şüpheye düştüm. birkaç ay snra tüp bebeğe gececgz öncesinde sıkı takıbe alıp çalışıyrz dogal yolla gelirse son son deneyelım dıye:)
birinde cıkıp birinde çıkmayınca tereddütte kaldim nasip Allah dan canimGunaydinnnnn
Napiyorsunuz kizlar nasilsiniz
Tgbptn canim belki de vardır bebis laboquick pek yanılmaz ama
Hayırlısı artık Allahdanbu ay ben de yalanci pozitif verdi bu yest canim..
çok sağol cnm ozmn pes etmeden dvm edelim:)Evet bazı basın ovu pozitiften sonra ateş yükselir ama bazen ertesi gün yA da sonraki gün De olabilir ateş yükselene kadar bir süre daha ilişkiyi bırakmayın
Saol canım. Araştırmaya devam. Bi taraftanda doktor doktor gezmek çok yıprattı. Acaba diyorum vücudum tam toparlamadan mı hamile kalıyorum. Ondan mı oluyor? Acaba bi 6 ay korunsam vücudum dinlense....!!!!Zamansiz yolcu canim ya cok uzgunum.. bence yerlesme oluyor ama buyumede sknti oluyor.. pihtilasmayi iyice bi arastirsan? Rabbim tekrarinu gostermesin saglikli gebelikler versin insaAllah.... gecmis olsun
Amin ecmainRabbim çok bekletmesin en azından idrar testi yap
CNm sen kürtaj olmuyorsun ki kimyasal gebelik de korunma gerekmiyor diye biliyorumSaol canım. Araştırmaya devam. Bi taraftanda doktor doktor gezmek çok yıprattı. Acaba diyorum vücudum tam toparlamadan mı hamile kalıyorum. Ondan mı oluyor? Acaba bi 6 ay korunsam vücudum dinlense....!!!!
Evet kürtaj olmuyorum çok şükür. Ama genelde kimyasaldan sonraki aylar hep adet düzenim şaştı. Hatta yumurtlama olmadığı da oldu. Gerçi bi taraftanda vücudum düzene girmese hamile kalamam diyorum. Amannnn ne düşüneceğimi, ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok karışığım...CNm sen kürtaj olmuyorsun ki kimyasal gebelik de korunma gerekmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?