Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın
Kızlar Veson benim ateşim yumurtlama öncesi 36.1 den yukarı çıkmazdı ama bugun 36.3 cikti
Ovulasyon testlerim negatif eminim olmadığına ama neden böyle oldu anlamadim
Ateş her ay aynı gitmez.kesin kuralları yok.olsaydı zaten hayatta 1 ay ölçüm yapar,diğer aylar adetten şu kadar gün sonra yumurtluyorum derdik.olay kapanırdı.psikoloji,hastalık,hava şartları,üzerindeki yorganın kalınlığı vs vs pek çok değişken etkili.

evet cnm biliyorum seninde geç çatlıyor.benim ateş düştü çatlamış olabilir sanki ama annem babam hasta onlarla uğraşırken eve çok geç geliyoruz moral yok, iş yokk
Canim senin gebeliklerinin ikisi de mucizevi iliskiler sonucu oldu. O yüzden aslinda Rabbimin ol deyip oldurdugunu gösterenlerdensin bana göre. Ben yumurtlamamin yaklastigini ilk önce sabit giden düşük ateşten anlıyordum. Diger tablolarini bi karsilastir istersen canim.. yumurtlaman nasil olmuş? Benim gibi sabit dusuk gittikten sonra mi yukseldi? Ya da baska türlü.. sanirim ovulasyon testi de yapiyodun. Ona göre iliski olur canim. Dedigin gibi moral durumun kotuyse de onu dusuncek hali olmuyor insanın... gecmis olsun annene babana.. Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah..

Sen nasilsin kelebiş :) bidahaki kontrol ne zaman?

Valla burası olmasa unutucam hamile olduğumu :) ctesi randevum var bugünde sağlık ocağında TSH için kan verdim bakalım değerler düşmüş mü? Çok şükür şimdiye kadar zorlamadi inşallah böyle de gider çünkü çalışmam lazım kuzum

Saglicakla buyusun minnoş:))) guzel sonuclar alirsin insAllah

Sağol cnm ALlah razı olsun.moral durumum kötü ama yinede bebek konusunu dusunebiliyirim :-( çok istiyorum ondan sanırım hakkımızda hayırlısı bir tablolarimi inceliyim çok öpüyorum seni, çok sağol inş mucizevi ilişkilerle yine gebe kalabilirim

İnşşş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur sizinkiler.bu psikoloji ile bebiş düşünebilmen bile mucize.sabrının sonu selamet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…