- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Ateş her ay aynı gitmez.kesin kuralları yok.olsaydı zaten hayatta 1 ay ölçüm yapar,diğer aylar adetten şu kadar gün sonra yumurtluyorum derdik.olay kapanırdı.psikoloji,hastalık,hava şartları,üzerindeki yorganın kalınlığı vs vs pek çok değişken etkili.Günaydın
KızlarVeson benim ateşim yumurtlama öncesi 36.1 den yukarı çıkmazdı ama bugun 36.3 cikti
Ovulasyon testlerim negatif eminim olmadığına ama neden böyle oldu anlamadim
Olur arada öyle henüz çatlamadı ölçmeye devamGünaydın
KızlarVeson benim ateşim yumurtlama öncesi 36.1 den yukarı çıkmazdı ama bugun 36.3 cikti
Ovulasyon testlerim negatif eminim olmadığına ama neden böyle oldu anlamadim
evet cnm biliyorum seninde geç çatlıyor.benim ateş düştü çatlamış olabilir sanki ama annem babam hasta onlarla uğraşırken eve çok geç geliyoruz moral yok, iş yokkCanim ben de gec yumurtluyorum ki :)
evet cnm biliyorum seninde geç çatlıyor.benim ateş düştü çatlamış olabilir sanki ama annem babam hasta onlarla uğraşırken eve çok geç geliyoruz moral yok, iş yokk
Hafif boğaz enfeksiyonu var ondan olabilir miOlur arada öyle henüz çatlamadı ölçmeye devam
Bana ciddi bir yükseliş gelmedi .iniş çıkışlar olabiliyor yükselmeye devam ederse bir sıkıntı olabilirHafif boğaz enfeksiyonu var ondan olabilir mi
amin cnm amin inş.Ahh canımm yaa bol bol Hz.Yunus suresini okumaya çalış. Rabbim sıkıntılarına bir an önce çare olsun inşallah
Öyle gözüküyorKüçük bir umutla bat bekleyen ben mi kaldım bi
Canim senin gebeliklerinin ikisi de mucizevi iliskiler sonucu oldu. O yüzden aslinda Rabbimin ol deyip oldurdugunu gösterenlerdensin bana göre. Ben yumurtlamamin yaklastigini ilk önce sabit giden düşük ateşten anlıyordum. Diger tablolarini bi karsilastir istersen canim.. yumurtlaman nasil olmuş? Benim gibi sabit dusuk gittikten sonra mi yukseldi? Ya da baska türlü.. sanirim ovulasyon testi de yapiyodun. Ona göre iliski olur canim. Dedigin gibi moral durumun kotuyse de onu dusuncek hali olmuyor insanın... gecmis olsun annene babana.. Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah..evet cnm biliyorum seninde geç çatlıyor.benim ateş düştü çatlamış olabilir sanki ama annem babam hasta onlarla uğraşırken eve çok geç geliyoruz moral yok, iş yokk
Sen nasilsin kelebiş :) bidahaki kontrol ne zaman?Ahh canımm yaa bol bol Hz.Yunus suresini okumaya çalış. Rabbim sıkıntılarına bir an önce çare olsun inşallah
Canim çokta buyuk yukselme degil bence:) enfeksiyondan dolayi olabilir.. takibe devam yarin da yukselise devam ederse yumurtlamadir :)Hafif boğaz enfeksiyonu var ondan olabilir mi
Pozitif bakman güzel.. onumuzdeki ay duzenli bir sekilde olur insAllah canim..ben de regl olmus bulunmaktayim. en azindan luteal fazim duzenine geldi diye mutluyum
Sen nasilsin kelebiş :) bidahaki kontrol ne zaman?
Saglicakla buyusun minnoş:))) guzel sonuclar alirsin insAllahValla burası olmasa unutucam hamile olduğumu :) ctesi randevum var bugünde sağlık ocağında TSH için kan verdim bakalım değerler düşmüş mü? Çok şükür şimdiye kadar zorlamadi inşallah böyle de gider çünkü çalışmam lazım kuzum
Saglicakla buyusun minnoş:))) guzel sonuclar alirsin insAllah
Sağol cnm ALlah razı olsun.moral durumum kötü ama yinede bebek konusunu dusunebiliyirim :-( çok istiyorum ondan sanırım hakkımızda hayırlısı bir tablolarimi inceliyim çok öpüyorum seni, çok sağol inş mucizevi ilişkilerle yine gebe kalabilirimCanim senin gebeliklerinin ikisi de mucizevi iliskiler sonucu oldu. O yüzden aslinda Rabbimin ol deyip oldurdugunu gösterenlerdensin bana göre. Ben yumurtlamamin yaklastigini ilk önce sabit giden düşük ateşten anlıyordum. Diger tablolarini bi karsilastir istersen canim.. yumurtlaman nasil olmuş? Benim gibi sabit dusuk gittikten sonra mi yukseldi? Ya da baska türlü.. sanirim ovulasyon testi de yapiyodun. Ona göre iliski olur canim. Dedigin gibi moral durumun kotuyse de onu dusuncek hali olmuyor insanın... gecmis olsun annene babana.. Rabbim hakkinda hayırlısını versin insAllah..
İnşşş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur sizinkiler.bu psikoloji ile bebiş düşünebilmen bile mucize.sabrının sonu selamet olsun canım.Sağol cnm ALlah razı olsun.moral durumum kötü ama yinede bebek konusunu dusunebiliyirim :-( çok istiyorum ondan sanırım hakkımızda hayırlısı bir tablolarimi inceliyim çok öpüyorum seni, çok sağol inş mucizevi ilişkilerle yine gebe kalabilirim
Bebiş nasıl?alıştın mı anneliğe?anne olmak çok zor ama bir o kadar da güzel...Saglicakla buyusun minnoş:))) guzel sonuclar alirsin insAllah
Arada götürüyorsun valla.10 haftalık olmuşsun.neredeyse cinsiyet belli olacak.ben 11. Haftada öğrenmiştim.bu gidişle doğuracaksın haberin olmayacak.İnşallah canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?