Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi genler CNm ? Sualandorocının dozu yeterli olmayabilir bence de dr ne diyecek bakalım

Oy

Oyle tabi hep ondan zaten tereddutteyim ,ama bir yanimda bosa umitleniyorsun diyor bes aydr catlamak bilmeyen yumurtlarim var dongum iki aya yaklasti
Cok haklisin canim. Regl olamamak da kotu bebek var mi diye beklemekte.

MTHRF C667T.... Heterozigot
PAI-1 4G/5G......Homozigot
BETA FIBRINOJEN 455G>A... Homozigot
GPIII A. L33P.... Heterozigot
İlk iki gendeki mutasyonlarin benimle ayni canim..

Suan cok uzgunsun biliyorum ama icimde kalmasin. O zaman yazmamistim simdi yazaim. Baska doktorlarla da gorusmeni tavsiye ederim. Ben son 1 yilda kac doktora gittiysem ki en az 5 farkli doktor, hepsi de kanda betahcg pozitif olur olmaz igne baslanacak demisti. Hatta oglumda da doktorum, "ben kalbi atsin diye igneyi veriyporum. Daha sonrasi icin verilmesinin bir anlami yok" deyip erkenden baslatmisti igneye...

Cok haklisin canim. Regl olamamak da kotu bebek var mi diye beklemekte.
Hemde cok insanin psikolojisi alt ust oluyor dusenli bi adetimolsa bu ay olmadi obur ay dersin boyle uzadikca acaba acaba insan kendini yiyip bitiriyor sonra hoop ümitler suya cok sıkıcı ve yorucu bi durum Rabbim baska dert vermesinde napalim

Demistim onceden sanirim. Pcos lu arkadasim iki sefer gebelik yasadi. İkisinde de d.kontrol ilavi verdi dr.u. diger ay hop gebe kaldi.

Demistim onceden sanirim. Pcos lu arkadasim iki sefer gebelik yasadi. İkisinde de d.kontrol ilavi verdi dr.u. diger ay hop gebe kaldi.
Evet soylemistin ,ben bekarken kullandim sadece kullandigim ay adet olurdum sonra.ki ay yine gecikirdi yinede bunuda deneyim bakalim denemekten bisey.cikmaz. herhangi bir hap olur mu ki arkadasina bi.sorar misin? Adi.ne.imis hapin?

Aslında bu süreçte çok fazla doktora gittim. Kadın doğum, genetik uzmanı, hematolog... Bunlardan çoğu hafif düzey pıhtılaşma olduğunu ilaca bile gerek olmadığını söyledi. Önemseyen doktorlar da öncesinden hapa başlamamı kese veya kalp atışıyla iğneye başlamamız gerektiğini söyledi. Tekrardan başka doktorlarla görüşeceğim. Dediğiniz gibi belkide kullandıklarım yeterli gelmiyordur.

Geçmiş olsun cnm, ne düşünsen üzülsen haklısın,, bana da doktorum değerim iki katına çıkınca başlattı.. ama ilk 500 ile öğrendim -sonrasında 1000 oldu ozaman başlattı. Benim ayrıntılı bakılmadı genlere sadece sn bazında bakıldı.. bir de kimyasalım var; önlem amaçlı başlatıyorum, istersen 3 ay dolunca bırakabilirsin dedi..kendisi tüp bebek doktoru ile ünlü..

Evet soylemistin ,ben bekarken kullandim sadece kullandigim ay adet olurdum sonra.ki ay yine gecikirdi yinede bunuda deneyim bakalim denemekten bisey.cikmaz. herhangi bir hap olur mu ki arkadasina bi.sorar misin? Adi.ne.imis hapin?
Canim bu durumu doktorla kontrollu sekilde yaparsan daha iyi olur. İlac vs sana uygun olani tavsiye eder.

Canim. Hepsini gecelim, pai geni kalp damar sistemi hastaliklarina yatkin oldugumuzu gosteren gen. Biz de o hasta. Kalp doktoru bana, bu durumun onemli oldugunu, viciuduma pihti atmamasi icin gebelikte mutlaka igne kullanmam gerektigini soyledi. Yani sadece bebek icin degil, bizim sagligimiz icin de sart. Simdi uzgunsun ozur dilerim, ama sicagiyla yazmka istedim.

Önemseyen doktorların dediği de oydu. Bebeği bırak senin sağlığın için önemli. Bu yüzden ömür boyu ilaç kullanmam gerektiğini söylediler. Sorun şu benim 3 kimyasalımda da değer 25 lerin üzerine çıkmadı. Yani aslında doktorların dediği gibi gebelik testi için adetin geçmesini beklesem zaten bir kaç gün gecikmeyle kanamam başlıyor. Erken baktığım için öğreniyorum onda da dpo ya göre hep düşük değerler çıktı. Sanki başka bişey varmış gibi geliyor. Ayrıca ilk gebeliğim 9. Haftaya kadar geldi. Değerler. 2 katına çıktı. Kese göründü. O zaman hiçbirşey kullanmadım. Kalp atışı oluşmadı ve gelişimi durdu ama onda kromozom anomolisi çıktı. Senin doktorunda kese oluşunca iğneye başlatıyor dimi? Bu arada teşekkür ederim hepinize. Sağolun çok yakından ilgilenip derdimi paylaşıyorsunuz. Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. İyiki varsınız. Söylediğiniz herşeyi kafama yazdım bi dahaki görüşmelerimde tek tek soracağım doktorlara

Canim benim uzuldum ya

Bu ay yoksa obur ay denerim insallah

Canim. Benim durumda syle.
İlk bebekte sorunlar bilinmiyordu. 8+1de kalbi durdu. İkinci de aspirin verdiler, 8+3te gelisimi durdu.
Oglumda cok arastirdim. Pihti testlerim de elimdeydi. Ben kendim 1.5ay once aspirine basladim. Arkoadasimin doktoru da elevit ve folbiol kullan demisti. O sira gebe kaldim. Ama hemen kan vermedim. Her gun idrar testi yaptim. O sira 5 doktorla gorustum. Arkadasimin doktoru aaspirin icme hemen kes dedi. Kalp atisindan soinra dedi. Bu doktorlardan 2 si onemsemedi 3u hemen igne vs dedi. Ben de sonun da erol beyi buldum. 5+5ti ona gittigimde ve keseyi ilk onunla gordum. Bana hemen aapirin ve igneye basla dedi. Ben kalbi atsin diye veriyorum igneyi dedi. Yoksa sonradan onemi olmaz dedi...
Suanki durumum su. Yine erol beye gidiyorum. Oncesinde de devley hastanesindeki 3, baska ozeldeki 1 doktorla daha gorustum. Hepsi de birak keseyi, kanda betahcg pozitif olur olmaz igne direk dedi. Yani kese vs beklemeyecegim.

Benim suan aspirin kullnma sansim kalmadi, alerjim olustu. O yuzden de suan yumurtlamadan sonra igneye basliyorum. Regl olursam birakiyorum..

Buarada pihtilasma topiginde igneyi hic birakmadan komple kullananlar var. Yani belki sana da oyle birsey tavsiye edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…