Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm vaktinde ölçülmediği için sağlıklı ölçüm sayılmaz.adet gelmez daha çok erken endişe etme.iniş çıkışlar olur önemli olan sonuçtur.umarım tablon ay sonunda yeşillenmiş olur
inşallah ya teşekkür ederim

Merhaba benim ateşim 36.9 diye devam ederken bugün 36.7 olmuş adete 3 gün var normalmi. Bide araştırmalarıma göre terleşme anında ateş düşüyo sonra tekrar yükseliyo. Fikrinizi alabilirmiyim

Merhaba benim ateşim 36.9 diye devam ederken bugün 36.7 olmuş adete 3 gün var normalmi. Bide araştırmalarıma göre terleşme anında ateş düşüyo sonra tekrar yükseliyo. Fikrinizi alabilirmiyim
Ciddi bir düşüş Yok gibi düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.

Regl yolda gibi gözüküyor...

Veson canim hep diğer aylarla karsilastiriyorum amma onceki aylarda ovulasyon atesim 36.1 oluyordu simdi 35.8 Ben garipsedim birden dün hele bildigin mecburi miki oldu ya
Bence sen Ateş ölçmeyi bırakmalısın.fazla takıntı yapıyorsun.zaten hissediyormuşsun bu kadar strese ne gerek var.

Sitenin birinde okudun arkadaşın biri yazmış adetten iki gün önce lekelenmesi olmuş ateşi 36.8 den 36.5 a düşmüş ertesi gün 36.7 şeklinde devam etmiş. Hamile olduğunu öğrenmiş. Umut dünyası:) yarın da ölççem düşerse demek adet olcam

Sen mi sakinyumurtan çatlayana kadar bizi çatlatıyorsun
aşk olsun veson ya ama benim yumurtada çatlamak bilmiyor napim benim kadar geç çatlayan yok, ben bir döngü bitirene kadar millet 2 döngü bitiriyor.patlıyorum

çatladıktan sonra sakinleştim cnm hiç test falan yapmıycam bu ay o kadar sakinim düşün artık

Bence sen Ateş ölçmeyi bırakmalısın.fazla takıntı yapıyorsun.zaten hissediyormuşsun bu kadar strese ne gerek var.
Şu çizgiyi çeksin ölçmeyeceğim :) cok fena alışkanlık yapmis

Site gorunumu degismis mi yoksa ben de mi farkli? Ana gebelik sayfasini acinca belli yerde populer konular sabit duruyordu. O duzen bozulmus. Tuhaf geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…