inşallah ya teşekkür ederimCnm vaktinde ölçülmediği için sağlıklı ölçüm sayılmaz.adet gelmez daha çok erken endişe etme.iniş çıkışlar olur önemli olan sonuçtur.umarım tablon ay sonunda yeşillenmiş olur
Sen yine de bir çalışma kondur istersen belki ikinci yum falan olur es geçmeyelim:)inşallah ya teşekkür ederim
Ciddi bir düşüş Yok gibi düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.Merhaba benim ateşim 36.9 diye devam ederken bugün 36.7 olmuş adete 3 gün var normalmi. Bide araştırmalarıma göre terleşme anında ateş düşüyo sonra tekrar yükseliyo. Fikrinizi alabilirmiyim
Anladım canımCiddi bir düşüş Yok gibi düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.
Doğru dedin bakalım biSen yine de bir çalışma kondur istersen belki ikinci yum falan olur es geçmeyelim:)
Rabbim çok bekletmesin inşallahAnladım canımne zor bu hamile kalmak ya her ay zaman geçmiyo
Regl yolda gibi gözüküyor...Merhaba benim ateşim 36.9 diye devam ederken bugün 36.7 olmuş adete 3 gün var normalmi. Bide araştırmalarıma göre terleşme anında ateş düşüyo sonra tekrar yükseliyo. Fikrinizi alabilirmiyim
Bence sen Ateş ölçmeyi bırakmalısın.fazla takıntı yapıyorsun.zaten hissediyormuşsun bu kadar strese ne gerek var.Veson canim hep diğer aylarla karsilastiriyorum amma onceki aylarda ovulasyon atesim 36.1 oluyordu simdi 35.8 Ben garipsedim birden dün hele bildigin mecburi miki oldu ya
Sen mi sakinbende ölçmeyi bırakayım mı acabaçok sakin gibiyim ama böyle devam eder inş.
aşk olsun veson yaSen mi sakinyumurtan çatlayana kadar bizi çatlatıyorsun
Merakla tablonun sonunu bekliyorum:)aşk olsun veson yaama benim yumurtada çatlamak bilmiyor napim benim kadar geç çatlayan yok, ben bir döngü bitirene kadar millet 2 döngü bitiriyor.patlıyorum
çatladıktan sonra sakinleştim cnm hiç test falan yapmıycam bu ay o kadar sakinim düşün artık
canım benimMerakla tablonun sonunu bekliyorum:)
Şu çizgiyi çeksin ölçmeyeceğim :) cok fena alışkanlık yapmisBence sen Ateş ölçmeyi bırakmalısın.fazla takıntı yapıyorsun.zaten hissediyormuşsun bu kadar strese ne gerek var.
17.ci gune cekecek ff cizgiyi canim. Artik yorma kendini bu kadar... Yoruldun yahu stres yapmaktan.Şu çizgiyi çeksin ölçmeyeceğim :) cok fena alışkanlık yapmis
Vallahi yoruldum aman çizgiyi çekmezse de kendim çekerim ohhh miss17.ci gune cekecek ff cizgiyi canim. Artik yorma kendini bu kadar... Yoruldun yahu stres yapmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?