Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaçırdım sen neden korunuyorsun bakiim
Öğretmenim,şimdi hamile kalırsam Doğum Temmuz'a denk geliyor ve Doğum iznim boşa gidiyor.elimde böyle bir şans varken,çocuk daha bikaç aylıkken işe başlamak istemiyorum.
Tutturdum da sanki işe başlaması kaldı...Allah herkesin gönlüne göre versin.ikilemdeyim ben de.ama aylardır deniyorum olmadı.biraz da sıkıldım,gönlüm yorgun.test yapma telaşına düşmekten ,regl olunca üzülmekten daraldım.stresten 32 günde regl oluyorum.oysa ben 26-27 günde regl olurdum.biraz rahatlamaya ihtiyacım da yok değil.
Yok kız ekim-Mayıs arası herhangi bir ayda doğsa da olur,şubat mart şart değil,o kadar da abartmaya gerek yok.zaten öyle tutturmak büyük şans.benim oğlum Mart'ta doğdu şans eseri.2.dönemi kapattım.6aylıkken başladım okula.senin Doğum me zamana denk geliyor?

Son düzenleme:
Veson ısı tablom çok anormalleşti çok yükselip bugün birden düştü ama uyuyakaldığım için sabah 8'de ölçtüm üstüm açık şekilde uyandım üşümüşüm, bu normal mi ya bi de ben 36.4'te adet oluyorum bugün şimdi adet mi olucam acaba diyr düşünüyorum ama erken daha, çok moralim bozuldu ya

Anladım canim.
32.haftada izne ayrılıyorsun dimi oyle hatirliyorum

Günaydın kizlar
Her ay çatlama oldugunda atesim 36.3 ile 36.4 arasi olurdu bu ay sadece 36.2 ye yukseldi catladigindan ben eminim ama ates berbat gidiyor
Progestana ragmen bu kadar yükseldi ates
Ama ovulasyon atesim de cok düşüktü degil mi Veson
Bu ay hiç umudum yok benim

Rakamlara boşuna takılıyorsun.yumurta kalitesi,gebelik vs ile ilgisi yok ölçümlerin.

Bence bu ateş ölçümü olayına hiç kafa takmayin şöyle ki...
Bu ay oulasyon takibini ultrason ile yaptı doktorum bir yandan ateş ölçümü yaptım evde atesim düşük ama ultrasonda folikul durumu yumurtanın catlansi doktorumun çok hoşuna gitti 11.günü 19 mm olan yumurta 13gunu catlamisti ve o gün bile atesim 36.5ti ki 36.2 ile adet olurum genelde...doktoruma anlattım evet bu yöntem var ama çok hassas ölçümler lâzım oda sıcaklığı üzerinizdeki örtü kıyafet saati ölçüm aletiniz aynı olmalı ufak bir degisiklikten değer değişebiliyor..velhasilikelam:))) siz bence bu artış ile yumurtayı catlattiniz :) sonu bebus olsun hayırlısı ile insaallah
Birde akıntı durumu ben sancı yaşarken yumurta tam çatlama noktasına geldi akşam yumurta akı akıntı olunca sabah ultrasonda çatlamış gördük eğer akıntı ve belirtileriniz oluyor ise insanın vücudu da sinyal veriyor; )

Sizin yumurtlama dönemi sancinizida okudum ovulasyon günleri adım atmakta zorluk çekerim yumurta ne tarafta ise orada ağrım olur yumurtlama oluncada ağrım geçer doluluk hissi kaybolur
Ateşte çok takintiliyim yani sabah ölçüm yapınca artış göremeyince aksama kadar günüm kötü geçiyor negatif olurum birden o yüzden ultrason takibine başladım orada da hislerimde belirtilerimde yanilmadigimi anlayınca rahatladım.hepimizin hakkında hayırlı olan olsun insaallah

6 yıldır ugrasiyorum haliyle biraz anlıyor insan vücut dilinden ben agrim basladi mi anlarım yumurtanın çatladığını ve çatladığını da eminim
Ya bisey dikkatimi çekti termometre değişikliği demis doktor ya ben bu ay derece mi degistirdim ondan olabilir mi

Kuzum benim de kısmet olursa Mart sonu nisan başına denk geliyor .Tüp bebek ile oldu ayarlamadık aslında ama nasip :)Rabbim tamamına erdirir inşallah

Bende çok takıyorum dün nerdeyse oturup ağlayacaktım
Derste aklima gelmiyor tenefüslerde aklimda o derece :)
Bazı korkularım var onlarda etkiliyor yaş 35 oldu onunda etkisi var

Cnm vaktinde ölçülmediği için sağlıklı ölçüm sayılmaz.adet gelmez daha çok erken endişe etme.iniş çıkışlar olur önemli olan sonuçtur.umarım tablon ay sonunda yeşillenmiş olur

10senelik evliyim yas 29oldu:)
7sene herşeyi denedik 2olumsuz aşılama ve bir sürü alternatif tıp vs.en son tupbebek tedavisi tedavi sebep oldu ve 3yasinda oğlum var çok şükür...sebepsiz kısırlık esimde anomi bozukluğu var ama sayısı yüksek olmama ihtimali yok diyor doktorlar ama olmadı ışte nasip oglumdan sonra esimin tahlilleri çok değişti acaba mi dedik tekrar bir çaba ışte kadindogum uzmanim anomi şekil bozukluğu için takviye verdi bakalım sizi cok iyi anlıyorum...
Bebeginize eğer tedavi ile kavusacaksaniz Allahuteala isabetli tedavi ve doktor ile karsilastirsin sizi ve tüm evlad isteyenleri:)

CNm ateş gayet güzel yükselmiş bence sıkıntı Yok .çalışmada var ümitsizlik Yok

CNm ateş gayet güzel yükselmiş bence sıkıntı Yok .çalışmada var ümitsizlik Yok
Veson canim hep diğer aylarla karsilastiriyorum amma onceki aylarda ovulasyon atesim 36.1 oluyordu simdi 35.8 Ben garipsedim birden dün hele bildigin mecburi miki oldu ya

Işte bir sebebe tutununcada takmamak mümkün değil insaallah evlad hasretiniz tez ve hayırlı zaman da yerini evlad sevincine bırakır :)

CNm o kadar olumsuz etkiliyor o zaman ölçme.sonuçta kafamız rahat olsun diye ölçüm yapıyoruz daha çok strese sokuyorsa tablo oluşturmanın bir anlamı Yok.zaten ovu ağrılarından anlıyorum diyorsun.onu takip ederek çalışmanı yap ateş ölçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…