Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen test yaptın mı?2 gün kalmış Ateş falan beklemene gerek yok.varsa da yoksa da çıkar artık
Perşembe yapmıştım çıkmamıştı. Acaba diyorum cumamı yerleşti yerleşince bi düşme olabiliyo çünkü. İnş adet olmam ya. Pazartesi sabahına kadar beklicem

Yumurta çatladıktan sonraki 12 . Gün testte çıkarmı acaba yine 14. Gün sabahı yapçam olmazsam tani. Yalnız ağrı falan bişeyim yok sadece başım ağrıyo ve akıntım arttı

Yumurta çatladıktan sonraki 12 . Gün testte çıkarmı acaba yine 14. Gün sabahı yapçam olmazsam tani. Yalnız ağrı falan bişeyim yok sadece başım ağrıyo ve akıntım arttı
Ovulasyondan sonraki 12.günde çıkar testte.bence boşuna bekliyorsun.ya sevinir havalara uçarsın ya da gelecek aya yeniden plan yaparsın.
Allah gönlüne göre versin...

Aanırım hastalancam çok çok açık kahvemsi akıntı geldi

Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözünüz aydın olsun :)

Kuzlar ya ilişkiden sonra illa yatmakmı lazım ben en fazla 10-20 dk yatıyorum. Ondan mı olmuyo acaba. Napim çok sıkılıyorum.

Yerleşme icin erken degil mi?
Progestan yapmaz dimi. Iliskinin ustunden de 2 gun gecti
Progestan yapmaz canim. O zaten gebelikte lekenlenme vs olunca verilen bir hap.
İnsallah yerlesmedendir. Onun da net na zaman olacagi belli olmaz. Bekleyelim bakalim.

okudum isimlerinizi abla
ben bidaha cesaret edemem gibi gelio çok zorluydu son kısım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…