- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Perşembe yapmıştım çıkmamıştı. Acaba diyorum cumamı yerleşti yerleşince bi düşme olabiliyo çünkü. İnş adet olmam ya. Pazartesi sabahına kadar beklicemSen test yaptın mı?2 gün kalmış Ateş falan beklemene gerek yok.varsa da yoksa da çıkar artık
Ovulasyondan sonraki 12.günde çıkar testte.bence boşuna bekliyorsun.ya sevinir havalara uçarsın ya da gelecek aya yeniden plan yaparsın.Yumurta çatladıktan sonraki 12 . Gün testte çıkarmı acaba yine 14. Gün sabahı yapçam olmazsam tani. Yalnız ağrı falan bişeyim yok sadece başım ağrıyo ve akıntım arttı
Evet regl için erken,yerleşme kanaması için normalKizlar benim kahverengi lekelenmem var erken degil mi progestan da kullaniyorum amaKhaleesi21 Veson R Rzg14
Regl olamaz canim.iki sey var. Ya yerlesme lekesi ya da iliski kaynakli lekelenme..Kizlar benim kahverengi lekelenmem var erken degil mi progestan da kullaniyorum amaKhaleesi21 Veson R Rzg14
Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözünüz aydın olsun :)valla saygı duyulması gereken bi işmişyaşadım gördüm çok dikişim var bebeğin başı küçük diyoduk hep geçerken öyle bi parçaladı ki beni çok şükür ama ii olsunda yavrum dün gece uyuyamamıştm bugün hala uyuyamadm bebeği emzir gazını çıkart benden ayırdıkları an ağlamaya başlıo kuzum hep meme de ya da kokumda kalsn istio topuk kanı için götürdüler şimdi ağlaya ağlaya gelir kuzum
Evet regl için erken,yerleşme kanaması için normalinş bebişin seninledir
Yerleşme icin erken degil mi?Regl olamaz canim.iki sey var. Ya yerlesme lekesi ya da iliski kaynakli lekelenme..
Yok canım şart değil. Bende dayanamıyorum hiç ve ilk gebeliğimde duş fln almama rağmen tuttu şimdi de az daha amuda kalkcam ama tık yokKuzlar ya ilişkiden sonra illa yatmakmı lazım ben en fazla 10-20 dk yatıyorum. Ondan mı olmuyo acaba. Napim çok sıkılıyorum.
Çok yaşa emi çok güldüm:) inşallah tez zamanda olur hepimizin bekleme süreci çok zorYok canım şart değil. Bende dayanamıyorum hiç ve ilk gebeliğimde duş fln almama rağmen tuttu şimdi de az daha amuda kalkcam ama tık yok
Progestan yapmaz canim. O zaten gebelikte lekenlenme vs olunca verilen bir hap.Yerleşme icin erken degil mi?
Progestan yapmaz dimi. Iliskinin ustunden de 2 gun gecti
Progestandqn değildir yA.yerleşmedir inşallahKizlar benim kahverengi lekelenmem var erken degil mi progestan da kullaniyorum amaKhaleesi21 Veson R Rzg14
saol canm sende sağlıkla kucakla inşallahAllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözünüz aydın olsun :)
okudum isimlerinizi ablaGerçekten bir mucize.. Bende normal doğum yaptım çok şükür... İnşlhh 2.ciyede normal nasip olur. Gözün aydın canm tekrar.. Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmenizi nasip etsin kuzum.. Inşllh bizlerede dua etmişsindir cnm..
saol canm darısı size olsun inşallahTebrik ederim canmrabbim sağlıklı mutlu bir ömür versin
Sağol cnm.. Allah razı olsun.. Şimdi daha yeni zamanla herşey geçiyor ve tekrar istiyor insan gülüm...okudum isimlerinizi abla
ben bidaha cesaret edemem gibi gelio çok zorluydu son kısım :)
amin canım darısı sizlere olsun inşallahCanım gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
teşekkürler darısı sizlere olsun canım :)Allah analı babalı büyütsün inş.çok geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?