Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu, doguma hazirlik kasilmalari. Pozisyon almasiyla ilbisi yok canim.

Test icin cok erken.

Çok cok fena adet agrim var... sabah kan verdim bhcg degil de rutin kontroller ordan çıktım tramvaya giderken basladi agrim sanki geldi gelcek gibi. Oldum mu acaba okula gitsem de baksam hemen

Çok cok fena adet agrim var... sabah kan verdim bhcg degil de rutin kontroller ordan çıktım tramvaya giderken basladi agrim sanki geldi gelcek gibi. Oldum mu acaba okula gitsem de baksam hemen
regl olacagini sanmam.henuz

beta da bakacaklar mi?

Ya şimdi bu nedir ki? Düne kadar lekelenme vardı gunluk pedle idare edebiliyorum az önce bişey geldiğini hissettim normal pedi alıp koştum WC ye tekrar kanama başladı herhalde diye bildiğiniz yum akıntısı gelmiş hemde bayaa.. hiç normal şeyler yaşamıyorum yaa

bu ay için eleğimi astım bekliyorum mucizeyi haydi rast gele

Zaten yaşadığın da normal bir durum değildi CNm.vücuduna zaman tanı zamanla düzelecek

Ben 32. Haftada 3 gün hastanede yatmıştım bu sertleşmeler yüzünden ama bişey olmadı çıktım. Bebeğin başı yukarıdaydı o zaman 35. Haftaya kadar öyle kaldı 36 da döndü 39+1 de doğdu :) seninki de bence Doğuma hazırlık yapıyordur belki korkacak bir şey yok

Ilk defa bu kadar belirgin kasilma oldu karnimi gorunce bende cok korktum. Gobek deligim ve alt kismi dumduz genc kiz gibiydi ust tarafim kocaman sivri biseydi :) sukur sabaha karsi 4de gecti

hormonlarim duzene girene kadar degisiklikler yasarsin cnm. moralino bizma. 40gune ancak...

hormonlarim duzene girene kadar degisiklikler yasarsin cnm. moralino bizma. 40gune ancak...

Hiç beklemediğim şeyler oluyor kuzum ya.. Kürtaj günüyle ertesi gün kanama oldu bitti, ohh dedim pazartesi tekrar başladı :/ düne kadar damla damla geldi hmm demek ki dr.un dediği gibi bu ay böyle gidecek dedim bugün de böyle oldu.. yetişemiyorum değişikliğe artık. Unutturmuyor ki kendini zaman geçsin aklım hep oramda.
Koca da agucuk bugucuk diye sevmeye başladı iyice sinirlerim bozuldu. Normale dönse şu hayat bir an önce

nefes almaya ihtiyacin var. gez dolas. vakit gecir. keske yasamasak ama yasaniyor ne yazik ki boyle kotu gunler. gececek ama emin ol. sadece zaman lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…