Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CANım bende mayıs ayında kürtaj oldum 12 haftalıktı son iki adettir düzene oturdu ilk adetim 43 gün sonra geldi çok sinir bozucu bir durum düzene oturması zaman alıyor maalesef kendini oyalayacak bişeyler bulabilirsen zaman geçer

Daha çook var desene.. Çalışıyorum canım evde olsam kafayı yerdim zaten. Sanada çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ne bize ne bir başkasına.. Ben 10 ayda düzene sokmustum zaten döngüyü kolay kolay tekrar rayına oturmaz gibi geliyor. Hormonlarım ne alemde en azından onu öğrenecek zamana gelsem biraz rahatlarım gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Veson benim ates bi garip degil mi ilm defa sabitlendi boyle

Yok zannetmiyorum.Daha önce girilmiş VIP olmayan tablolarda gözüküyor.bende birkaç yerden uğraştım ama Yok bulamadım neyse sonu yeşillensin de çok önemi Yok.

hadi hayırlısı diyelim
Ahhh su agrilarim olmasa

Yok zannetmiyorum.Daha önce girilmiş VIP olmayan tablolarda gözüküyor.bende birkaç yerden uğraştım ama Yok bulamadım neyse sonu yeşillensin de çok önemi Yok.

hadi hayırlısı diyelim
Aynen inşAllah canım saol

Eklentiler

• Screenshot_20171013-174023.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…