- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Allah yardımcın olsun canım inş bebişlerin gelir
Amin canım insAllah saolasin hep birlikte insAllah yardımcın olsun canım inş bebişlerin gelir
Belli olmuyor ki bu hiç gülüm.dpo12 bile negatif gören hamileler var.ama her geçen gün Ümit azalıyor tabi.rabbim yüzünü güldürsün inşallahVeson test yaptim yine yok ümidi kesmeliyim artik dimi 9.gunde çıkmazsa yoktur tahminimce
Hiç belli olmaz bende 7,8 ve 9 da negatif çıktı 11 ve 12 dpoda pozitif oldu grafiğimde vardı ilk sayfadaVeson test yaptim yine yok ümidi kesmeliyim artik dimi 9.gunde çıkmazsa yoktur tahminimce
daha belli olmaz canim.Veson test yaptim yine yok ümidi kesmeliyim artik dimi 9.gunde çıkmazsa yoktur tahminimce
Amin canim. Gec oldu ilk kez bu kadar. İnsallah hepimiz arka arkaya guzel haberler aliriz :)
Amin canim. Gec oldu ilk kez bu kadar. İnsallah hepimiz arka arkaya guzel haberler aliriz :)
Ayyy insallah bu gece de ben aynisini yapacagimbenim de geç oldu bu ay.
amin inşallah canım :)
artık gerek kalmadığı için arkamı dönüp yatıyorum hahahah
Belli olmuyor ki bu hiç gülüm.dpo12 bile negatif gören hamileler var.ama her geçen gün Ümit azalıyor tabi.rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Hiç belli olmaz bende 7,8 ve 9 da negatif çıktı 11 ve 12 dpoda pozitif oldu grafiğimde vardı ilk sayfada
Hayırlısını diliyorum Rabbimdendaha belli olmaz canim.
Pompa arizasi vardir.Kizlar kac saattir bulaşık makinesi ile ugrasiyorum su aliyor yıkıyor ama şu boşalmıyor öylece kaldi ya
Servis aradim gelmedi bakalim ne zaman gelecek?Pompa arizasi vardir.
atesin de sorun yok. bu sekilde sabit devam edebilidr.
Düşebilir de nasip bakalim yarin ne olacakatesin de sorun yok. bu sekilde sabit devam edebilidr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?