Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Veson cnm çarş regl gelmezse test yapmayı düşünüyorum. Gribi tam atlatamadığımdan ateş artmış olabilir diye düşünüyorum. Hiçbir belirti olmadığı için de ümitli değilim işin açıkcası.
Hadi hayırlısı inşallah prşpeşe pozitif testler görürüz

Canim sen nasil oldun? Gorundun mu doktora tekrar?

cibi35 cibi35 CNm beta verdin mi hiç kürtajdan sonra bak bakalım sıfırlıyor mu? Parça varsa sıfırlamaz

Gitmedim kızlar ya hiç içimden gelmiyor.. ara ara lekelenme devam ediyor. Önce ağrı oluyor sonra bir defaya mahsus akıntı şeklinde kanama oluyor. Sanırım 40 günü bekleyip regl gelmezse gidicem. Birde herkes parça kalsa aktif kanaman olur kesilmez diyor.
Dün eşime ateş ölçsem anlarım aslında dedim ama o döngüye tekrar gireriz diye istemiyor. Bu sabah gizli ölçtüm 36.2 çıktı.

Gitmedim kızlar ya hiç içimden gelmiyor.. ara ara lekelenme devam ediyor. Önce ağrı oluyor sonra bir defaya mahsus akıntı şeklinde kanama oluyor. Sanırım 40 günü bekleyip regl gelmezse gidicem. Birde herkes parça kalsa aktif kanaman olur kesilmez diyor.
Dün eşime ateş ölçsem anlarım aslında dedim ama o döngüye tekrar gireriz diye istemiyor. Bu sabah gizli ölçtüm 36.2 çıktı.
Tamam canim. Ama agrin artarsa mutlaka gorun...

Tamam kuzum sabah test yapacak mısın? :)

R Rzg14 sabah test bekliyorum bende senden. Süpriz belirti inşallah hayırlara vesiledir.

İnanmazsiniz testim yok :)
Yarin gelecek ama. Kargoda suan. Gelince yaparim...

Ben 3 gebelik yasadim... Hepsinde de regl belirtilerimin hepsi oldu. Tek fark gogusteki kahve halkanin acimasi ve buyumesiydi. Bugun de ayni sey olunca biraz umitlendim. Ne diyim insallah bu ay vardir da saglikla devam eder...

Ben 3 gebelik yasadim... Hepsinde de regl belirtilerimin hepsi oldu. Tek fark gogusteki kahve halkanin acimasi ve buyumesiydi. Bugun de ayni sey olunca biraz umitlendim. Ne diyim insallah bu ay vardir da saglikla devam eder...
Bende o belirtiden anladim iki gebeligimi de. Insallah vardir! Yarin bende guzel haver beklicem senden Allahin izniyle

Ya benim de testim yok yani öyle test stoklayan biri de olmadım hiç de ama bir tane olsa sırf adet gelsin diye yapardım bu gün. Test yapınca haberini bekliyorum.

SLm kızlar yazmıyorum ama okuyorum:))
LeYLa_21 LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun sonu be iş olsun inşallah
@Tugbanusta gülüm senin sonucu da merakla bekliyorum test günün ne zaman?
mina retriever mina retriever cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
@NARGIZA_DOVLET tekrardan hayırlı olsun ateş de gayet güzel gidiyor
@Mother of pearl cnm senin ateş de güzel ilerliyor test günün ne zaman?
@Frdglr çizgi çekilmiş hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah
R Rzg14 sen çoktan test yapmaya başlamışsındır diye düşünüyorum
@8403BHC umarım yum bu ay erken çatlar
cibi35 cibi35 CNm beta verdin mi hiç kürtajdan sonra bak bakalım sıfırlıyor mu? Parça varsa sıfırlamaz
@Zamansiz yolcu test negatif çıkmış ama ben geçen ayın tablosuna benzettim nedense inşallah pozitife döner
BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi CNm bir cetvel oluştursana takip ederken zorlanıyoruz:)
Amin canım inşallah..

Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
İyi geceler.

İnşallah canım ya.. ben de kaç ay belirti sandığım şeylerin aslında gebelikte olmadığını görmüş oldum. Adet olacağım gün yataktan bel ağrısıyla uyanirdim aynı şeyi yaşadım gebe kaldığım ayda. Hiç belli olmuyor ama göğüsteki farklılık en önemli belirtiydi bende de ;)

Back
X