Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar spinal sezeryan oldum dun gece yani ayin 22sinde ama sutum gelmiyo. Sıktırınca zoraki bi su gibi 1 damla sivi geliyo o kadar. Yazik cocuk aglayip duruyo napcam ben moralm cok bozuk

Kizlar spinal sezeryan oldum dun gece yani ayin 22sinde ama sutum gelmiyo. Sıktırınca zoraki bi su gibi 1 damla sivi geliyo o kadar. Yazik cocuk aglayip duruyo napcam ben moralm cok bozuk
Sakin bozma moralini. Yilmadan emzir. Yarim saate bir mutlak meme ver. İnan sakir sakir gelir sutun. Suan normal korma. Ben epidurl spinal kombin sezeryan oldum. 24saatten sonra artmaya basladi sutum. Mama verdiler hastanede mecbur .

Sakin bozma moralini. Yilmadan emzir. Yarim saate bir mutlak meme ver. İnan sakir sakir gelir sutun. Suan normal korma. Ben epidurl spinal kombin sezeryan oldum. 24saatten sonra artmaya basladi sutum. Mama verdiler hastanede mecbur .
Emzirmeye calisiyorum ama hep kanadi meme uclari cok zormus yaa bide surekli uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor kafayi yicem... bizde annemle mama hazirladik verdik o sekilde braz idare ediyo ama max 1 saat uyuyo sonra yine araniyo :( yrn dusa gircem bakalim etkisi olcak mi

Emzirmeye calisiyorum ama hep kanadi meme uclari cok zormus yaa bide surekli uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor kafayi yicem... bizde annemle mama hazirladik verdik o sekilde braz idare ediyo ama max 1 saat uyuyo sonra yine araniyo :KK43: yrn dusa gircem bakalim etkisi olcak mi
Meme ucu krei kullan mutlaka. Her emzirme snrasi sur cnm. Sadece bu donemin gecici oldugunu bil....

Emzirmeye calisiyorum ama hep kanadi meme uclari cok zormus yaa bide surekli uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor kafayi yicem... bizde annemle mama hazirladik verdik o sekilde braz idare ediyo ama max 1 saat uyuyo sonra yine araniyo :KK43: yrn dusa gircem bakalim etkisi olcak mi
Simdi ayva zamani. Bu tarifimi yap cfanim. Hem silmeden bebegi de emzirebilirsin. Hastane hemsiresi demisti arkadasima. Ben cok faydasini gormustum.

Ayva cekirdeklerini cay bardagina koy. Uzerine 1 parmak kadar (parmagi yatay tutunca olan yukseklik kadar) bildigimiz su koy. Agzini kapat. Ertesi gune jellesir su. Onu her emzirme sonrasi meme ucuna sur.

Süt için kendine en az 15gün süre ver.yediklerine dikkat et.havluyu sıcak suya batırıp boynundan göğüslerine doğru sıcak kompres yap.dereotu saplarıyla beraber ve bol yeşillik,sarı üzüm,boza müthiş süt yapar.humana stil tea lerden bol bol iç.gilaboru suyu ve soda karışımı da çok iyi süt getirir.olmadı mı?gnc de bira mayası tabletleri var.hem kalitesini gem sütü arttırır.sabırlı ol pes etme.değil süt gelmesi fışkırır Allah’ın izniyle.Rabbim inanmayanların çocuklarını bile aç bırakmamışken sana süt vermemesi için sebep yok,unutma.

İnşallah canım ya.. ben de kaç ay belirti sandığım şeylerin aslında gebelikte olmadığını görmüş oldum. Adet olacağım gün yataktan bel ağrısıyla uyanirdim aynı şeyi yaşadım gebe kaldığım ayda. Hiç belli olmuyor ama göğüsteki farklılık en önemli belirtiydi bende de :KK66:
Vallahi ben bu ay regl olmaya acayip motive etmisim kendimi :KK70:.. Hic takilmadim belirti vs diye canim. Ama iste gogusler boyle olunca biraz heveslendim :)

SLm kızlar yazmıyorum ama okuyorum:))
@LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun sonu be iş olsun inşallah
Tgbptn Tgbptn gülüm senin sonucu da merakla bekliyorum test günün ne zaman?
mina retriever mina retriever cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
N NARGIZA_DOVLET tekrardan hayırlı olsun ateş de gayet güzel gidiyor
@Mother of pearl cnm senin ateş de güzel ilerliyor test günün ne zaman?
F Frdglr çizgi çekilmiş hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah
R Rzg14 sen çoktan test yapmaya başlamışsındır diye düşünüyorum
@8403BHC umarım yum bu ay erken çatlar
@cibi35 CNm beta verdin mi hiç kürtajdan sonra bak bakalım sıfırlıyor mu? Parça varsa sıfırlamaz
@Zamansiz yolcu test negatif çıkmış ama ben geçen ayın tablosuna benzettim nedense inşallah pozitife döner
@Cemre Yaman CNm bir cetvel oluştursana takip ederken zorlanıyoruz:)

Evet canım çizgi çekildi zor bir hafta beni bekliyor sabırsızlık diz boyu :KK45: bu ay ovulasyon testi de yaptım kafam çok karıştı anlamadım hiçbir şey umudum da yok zaten olmadı gibi sanki bekliyorum öyle :KK51:

Merhaba kizlar ben adete 3 gun kala kan tahlili yaptirmistim. Daha doktora gidemedim. 47.98 çıktı. Bu deger normal mi ilk defa yaptirdim ve ilk gebeligim olacak ins
Reglden 3gun oncesi icin gayet guzel. Artis daha onemlidir ama. Kan verdigin yerde istersen bir kez daha kan berip artisa bakabilirsin.

Back
X