Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama kan tahlili yaptirmadan once sıkılmış meyve suyu içmiştim 1 bardak o etkilemis olabilir mi degeri

Yarin giderim doktora. Bakalim ne diyecek. Cok tesekkur ederim benimle ilgilendiginiz icin ☺:KK200::KK68:
Vallahi seker konusunu bilemiyorum.
Ama benim doktorum ilk is D vitaminine baktirdi. 44 kusurdu benim. Sasirdi hatta, turk insaninda bu seviyede olmaz diye. Takviyesi cok kolay.

N NARGIZA_DOVLET CNm değer güzel önemli olan 2 güne bir iki kata yakın artış olması henüz keseyi yA da bebeği görmek için çok erken değer 4000-5000 lere falan yükselmeli.kadın Doğuma gideceksin sanırım dr a tahlillerini göster gereken ilaçları sana verecektir.belki tekrar bir kan tahlili de ister..sonrası sabırla beklemek.:))

N NARGIZA_DOVLET CNm değer güzel önemli olan 2 güne bir iki kata yakın artış olması henüz keseyi yA da bebeği görmek için çok erken değer 4000-5000 lere falan yükselmeli.kadın Doğuma gideceksin sanırım dr a tahlillerini göster gereken ilaçları sana verecektir.belki tekrar bir kan tahlili de ister..sonrası sabırla beklemek.:))
Cok tesekkur ederim ins her sey yolunda gider. :KK200::KK54: :KK9:tekrar kan tahlili yaptirmak istedim cunku cumadan bu yana 2 gun gecti. Ama doktor git dedi isterse tekrar gelirsin dedi.

Evet canım çizgi çekildi zor bir hafta beni bekliyor sabırsızlık diz boyu :KK45: bu ay ovulasyon testi de yaptım kafam çok karıştı anlamadım hiçbir şey umudum da yok zaten olmadı gibi sanki bekliyorum öyle :KK51:
Çizgi doğru yerde duruyor ateş de güzel yükselmiş çalışmada var hadi hayırlısı sonu da yeşillensin inşallah:)

Cok tesekkur ederim ins her sey yolunda gider. :KK200::KK54: :KK9:tekrar kan tahlili yaptirmak istedim cunku cumadan bu yana 2 gun gecti. Ama doktor git dedi isterse tekrar gelirsin dedi.
Ay ne vardı alsaydı tekrar 2 iş çıkartıyorlar işte neyse artık dr un dediklerine göre hareket edersin tebrikler yeniden rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

Ay ne vardı alsaydı tekrar 2 iş çıkartıyorlar işte neyse artık dr un dediklerine göre hareket edersin tebrikler yeniden rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Amin ins :KK9::KK37::KK73: bende anlayamadim. Ustunden 2 gun gecmis almak istemedi bende israr etmeden çıktım odasindan

Akşam iş çıkışı vereceğim. 8 gibi sonuç çıkmış olur. Ama umudum pek kalmadı ateş düşük çıkınca:KK43:
En azından ak mı kara mı anlayacağız
Test yapacağım bu gün sırf negatifi görünce adet gelir diye. Siz sormadan ben söyleyeyim :)
yok cnm gelmedi daha kargo...

yakin takipcinim :KK66:

takipteyim seni de canim. ins guzel sonuc gelir.
Ben de sizi takipteyim:)

Kızlar bir şey soracağım size.
kaldırıp ışığa ya da güneşe tutunca testi t çizgisinin yeri belli olur mu?
testi elimde bakıyorum göremiyorum çizgi.
bir de ışığa tutayım dedim iki çizgi gözüküyor t silik biçimde.
hiç anlamadım.

Kızlar bir şey soracağım size.
kaldırıp ışığa ya da güneşe tutunca testi t çizgisinin yeri belli olur mu?
testi elimde bakıyorum göremiyorum çizgi.
bir de ışığa tutayım dedim iki çizgi gözüküyor t silik biçimde.
hiç anlamadım.
Ya o kisim insani deli eden kismi :KK70:...
Ne kdar bekeldi test? Foto ekler misin

Ya o kisim insani deli eden kismi :KK70:...
Ne kdar bekeldi test? Foto ekler misin

yok az önce yaptım testi beklemedi.
net çıkmıyor ki telefonumla çekeyim dedim ben bile göremedim resimden.
yok ya bence t nin yeri o gölge.
malesef negatif.
zaten olmadığımı biliyordum neyse adet gelir kesin şimdi.

Aa oyle uzun mu surdu.. bilmiyordum canim :/ niye oyle oldu ki? Sezeryan oldu yalniz benim dogumum..
Emzirdiğin zaman regl gecikebiliyor ama garantisi yok tabi, ben iki Doğum yaptım ikisinde de 5 haftada kanamam bitti ilkinde 3 ay emzirdim 4. Ay regl oldum, ikincide 15 ay emzirdim 16. Ay regl oldum :)

yok az önce yaptım testi beklemedi.
net çıkmıyor ki telefonumla çekeyim dedim ben bile göremedim resimden.
yok ya bence t nin yeri o gölge.
malesef negatif.
zaten olmadığımı biliyordum neyse adet gelir kesin şimdi.
gölge varsa bence birşeyler olabilir, ben o kadar negatif test yaptım ama hiç gölge görmedim bembeyazdı

Back
X