Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni okuyordum yazdıklarınızı. Tam tebrik ederim yazacaktım sonraki mesajlarını gördüm. Ama ben halen umut var diyorum. Sabah ilk işim tablona bakmak. Takipteyim sizleri. Ben az önce iş çıkışı kan verdim. Bakalım sonuç çıkınca yazarım. Özel hastanenin sitesi yenileniyormuş o yüzden internetten göremeyeceğim. Sürekli telefon ederim artık.Zamansiz yolcu elimizde bi sen kaldin. Aksam guzel haber ver insallah...

yeni okuyordum yazdıklarınızı. Tam tebrik ederim yazacaktım sonraki mesajlarını gördüm. Ama ben halen umut var diyorum. Sabah ilk işim tablona bakmak. Takipteyim sizleri. Ben az önce iş çıkışı kan verdim. Bakalım sonuç çıkınca yazarım. Özel hastanenin sitesi yenileniyormuş o yüzden internetten göremeyeceğim. Sürekli telefon ederim artık.Zaten hastanenin yüm personeli beni tanıyor artık
![]()
Vallahi icime guzel hisler doguyor seninle ilgili :)yeni okuyordum yazdıklarınızı. Tam tebrik ederim yazacaktım sonraki mesajlarını gördüm. Ama ben halen umut var diyorum. Sabah ilk işim tablona bakmak. Takipteyim sizleri. Ben az önce iş çıkışı kan verdim. Bakalım sonuç çıkınca yazarım. Özel hastanenin sitesi yenileniyormuş o yüzden internetten göremeyeceğim. Sürekli telefon ederim artık.Zaten hastanenin yüm personeli beni tanıyor artık
![]()
Geçen ayki kimyasal gebelikte en son beta 3,5 civarıydı ertesi gün kanamam başladı. Belki diyorum beta tamamen sıfırlanmadı??? Olabilir mi??? Geç yumurtlama dicem ama o da tablomdan mümkün görünmüyor. Anlam veremiyorumNiye öyle çıkmış negatif olduğunda hep 1,20 çıkıyodu bende
Geçen ayki kimyasal gebelikte en son beta 3,5 civarıydı ertesi gün kanamam başladı. Belki diyorum beta tamamen sıfırlanmadı??? Olabilir mi??? Geç yumurtlama dicem ama o da tablomdan mümkün görünmüyor. Anlam veremiyorum
Daha önce gebelik olmadığı aylarda baktırdığımda 0,1 çıkıyordu ya da <1.20.Sanmam canım 10 haftalık gebelikteki betanın bile 20 günde sıfırlanması gerekiyormuş. 3,5 olan beta bu zamana kalmaz. Senin vücuttaki normal hcg mi yüksek acaba?
Bazen kanda hcg çıkabiliyor canım hamile olmasan da.ben de bir kere 2küsür bişey çıkmıştı bi heyecan bi heyecan araştırmıştım.ancak 5in altının hiçbir anlamı olmadığını içim acıyarak öğrendim.hayırlısı diyelim.Geçen ayki kimyasal gebelikte en son beta 3,5 civarıydı ertesi gün kanamam başladı. Belki diyorum beta tamamen sıfırlanmadı??? Olabilir mi??? Geç yumurtlama dicem ama o da tablomdan mümkün görünmüyor. Anlam veremiyorum
Hayırlı olsun canım tebrik ederim..,Ama kan tahlili yaptirmadan once sıkılmış meyve suyu içmiştim 1 bardak o etkilemis olabilir mi degeri
Ayyy çok heyecanlııııı.inş vardır bebiş.halay çekeriz şuracıkta.Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)
Daha önce gebelik olmadığı aylarda baktırdığımda 0,1 çıkıyordu ya da <1.20.
Bu degerde ben cekimser kaldim.
Mumkun degil kimyasaldan beta kalmasi canim.Geçen ayki kimyasal gebelikte en son beta 3,5 civarıydı ertesi gün kanamam başladı. Belki diyorum beta tamamen sıfırlanmadı??? Olabilir mi??? Geç yumurtlama dicem ama o da tablomdan mümkün görünmüyor. Anlam veremiyorum
Amin canim insallah.Bazen kanda hcg çıkabiliyor canım hamile olmasan da.ben de bir kere 2küsür bişey çıkmıştı bi heyecan bi heyecan araştırmıştım.ancak 5in altının hiçbir anlamı olmadığını içim acıyarak öğrendim.hayırlısı diyelim.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim..,
Ayyy çok heyecanlııııı.inş vardır bebiş.halay çekeriz şuracıkta.
5 altı normalde negatif oluyor ama. Hiç de böyle 2 küsürlü bir değer de duymadım açıkcası 2 gün daha bekleyelim bakalım
Bende onlardan almistim hem ovu testi hem gebelik testi vardi. Ben ilk kez dpo 10 yaptim negatif çıktı. Sonra dpo 12 de tekrarladim. Benimde ilkinde hafifti ikinci cizgi. Gun geçtikçe koyulasmaya basladi. Silik ciktiysa sende hamiş olabilirsin.Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)

Bende onlardan almistim hem ovu testi hem gebelik testi vardi. Ben ilk kez dpo 10 yaptim negatif çıktı. Sonra dpo 12 de tekrarladim. Bende de hafifti ikinci cizgi belirmisti.Gun geçtikçe koyulasmayaa basladi. Silik ciktiysa sende hamiş olabilirsin.Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.

Bende onlardan almistim hem ovu testi hem gebelik testi vardi. Ben ilk kez dpo 10 yaptim negatif çıktı. Sonra dpo 12 de tekrarladim. Bende de hafifti ikinci cizgi belirmisti.Gun geçtikçe koyulasmayaa basladi. Silik ciktiysa sende hamiş olabilirsin.![]()
NEDİr bu silik çizgilerden çektiğimizkızlar test bekleyince silik çizgi gibi olmuş. sanırım kuruyunca oluştu. çok dikkate almadım.
Sabah onemli sabah :)kızlar test bekleyince silik çizgi gibi olmuş. sanırım kuruyunca oluştu. çok dikkate almadım.
Bende onlardan almistim hem ovu testi hem gebelik testi vardi. Ben ilk kez dpo 10 yaptim negatif çıktı. Sonra dpo 12 de tekrarladim. Benimde ilkinde hafifti ikinci cizgi. Gun geçtikçe koyulasmaya basladi. Silik ciktiysa sende hamiş olabilirsin.![]()
Masallah canim seninki baya belli. Benim boyle degil. İyi dilehine de amin diyim :)Bu ilk yaptigim testti