NEDİr bu silik çizgilerden çektiğimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NEDİr bu silik çizgilerden çektiğimiz![]()
Sabah onemli sabah :)
Masallah canim seninki baya belli. Benim boyle degil. İyi dilehine de amin diyim :)
yok canım ben zaten heveslenmiyorum. Zaten geçen ayki kimyasaldan hemen sonra hamile kalabileceğime pek ihtimal vermemiştim. Dünkü negatif test ve bu sabahki ateş düşüşüyle zaten umudum kalmamıştı. Bu değeri görünce aslında biraz panikledim ve korktum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Geçen ay bir çok kişi aynı anda dpo sayıyordu. Şimdi yine birçok kişi dpo sayıyor. İnşallah onlardan güzel haberler alırızBazen kanda hcg çıkabiliyor canım hamile olmasan da.ben de bir kere 2küsür bişey çıkmıştı bi heyecan bi heyecan araştırmıştım.ancak 5in altının hiçbir anlamı olmadığını içim acıyarak öğrendim.hayırlısı diyelim.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim..,
Ayyy çok heyecanlııııı.inş vardır bebiş.halay çekeriz şuracıkta.

Sen sabah yap da kesinlik kazansin...
resmen kirkimiz karisti durumu :) dpo lari hep beraber sayip sonunda regl donemi... Amannnn.yok canım ben zaten heveslenmiyorum. Zaten geçen ayki kimyasaldan hemen sonra hamile kalabileceğime pek ihtimal vermemiştim. Dünkü negatif test ve bu sabahki ateş düşüşüyle zaten umudum kalmamıştı. Bu değeri görünce aslında biraz panikledim ve korktum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Geçen ay bir çok kişi aynı anda dpo sayıyordu. Şimdi yine birçok kişi dpo sayıyor. İnşallah onlardan güzel haberler alırız![]()
Emzirince gelmiyor mu:/ o kismini bilmiyordum bakEmzirdiğin zaman regl gecikebiliyor ama garantisi yok tabi, ben iki Doğum yaptım ikisinde de 5 haftada kanamam bitti ilkinde 3 ay emzirdim 4. Ay regl oldum, ikincide 15 ay emzirdim 16. Ay regl oldum :)
AyyyyySonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)
:)Ayyyyyheyecanlandim!
Ben emzirdiğim sürece regl olmadım, bırakınca hemen başladı hani süt korur dedikleri o oluyor, ama emzirip hemen regl olanlarda var belli olmuyor yani.Emzirince gelmiyor mu:/ o kismini bilmiyordum bak
Sen sabah yap da kesinlik kazansin...
Ayrica olmaz olmaz deme....
Misal tup bebege karar veren ve 7 yildir bebegi olmayan arkadasim dr.a gidecegi ay regl gecikmesiyle gitti. Suprizzzz ikizler. İkiz kizlari 5yasinda :)
Tup bebekle bile bebegin olmaz denen kuzenim 10sene sonra dogal yolla suprizzzzz oglu oldu. Arkasina da kizi :)
Benim de agriyor karnim canim. Sabaha ates cakilip regl de olabilirim. Sabah ola hayrola. Ama sana mucizeni getirir insallah :)Hayatta her şey olur tabi de inşallah benim de mucizem olur. Sabah yapacağım ilk idrarla. Gerçi karnım ağrıyor ateş basıyor sabaha adet de olabilirim.
Ben 25ay emzirdim,6.ay regl oldum.kişisel durumlar bunlarrrrr,genelleme yapılamaz,herkes de farklılık gösterir.Emzirince gelmiyor mu:/ o kismini bilmiyordum bak
Kısmet canım yüne hevesimiz kursağımızda kaldı desenegunaydin. GOZ doktoruna gitmeye karar verdim. hayali cizgiler goruyorum diyecegim...
neyse benim ates cakildi. regl olur bugun arkadaslar.
vallahi bu ay ben de migren agrisini yogun yasadim ve ne yazik ki hic ilac alamadim. dr bana ilk 3 ay mumkunse parol bile icme dedi. bazi arkadaslar patates sariyordu baslarina.Kısmet canım yüne hevesimiz kursağımızda kaldı desene
Benim de çok başım ağrıyo ilaç da alamıyorum belirsizlikten ne yapabilirim siz benden tecrübelisiniz