Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen kanda hcg çıkabiliyor canım hamile olmasan da.ben de bir kere 2küsür bişey çıkmıştı bi heyecan bi heyecan araştırmıştım.ancak 5in altının hiçbir anlamı olmadığını içim acıyarak öğrendim.hayırlısı diyelim.

Hayırlı olsun canım tebrik ederim..,

Ayyy çok heyecanlııııı.inş vardır bebiş.halay çekeriz şuracıkta.
yok canım ben zaten heveslenmiyorum. Zaten geçen ayki kimyasaldan hemen sonra hamile kalabileceğime pek ihtimal vermemiştim. Dünkü negatif test ve bu sabahki ateş düşüşüyle zaten umudum kalmamıştı. Bu değeri görünce aslında biraz panikledim ve korktum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Geçen ay bir çok kişi aynı anda dpo sayıyordu. Şimdi yine birçok kişi dpo sayıyor. İnşallah onlardan güzel haberler alırız:dua:

ameliyat tarihi almak için adet olmayı beklerken hamile olmak?
ütopyalar hayaller :KK53:
daha da test yapmam paranoyak oldum :63:
Veson Veson R Rzg14
Sen sabah yap da kesinlik kazansin...
Ayrica olmaz olmaz deme....
Misal tup bebege karar veren ve 7 yildir bebegi olmayan arkadasim dr.a gidecegi ay regl gecikmesiyle gitti. Suprizzzz ikizler. İkiz kizlari 5yasinda :)

Tup bebekle bile bebegin olmaz denen kuzenim 10sene sonra dogal yolla suprizzzzz oglu oldu. Arkasina da kizi :)

yok canım ben zaten heveslenmiyorum. Zaten geçen ayki kimyasaldan hemen sonra hamile kalabileceğime pek ihtimal vermemiştim. Dünkü negatif test ve bu sabahki ateş düşüşüyle zaten umudum kalmamıştı. Bu değeri görünce aslında biraz panikledim ve korktum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Geçen ay bir çok kişi aynı anda dpo sayıyordu. Şimdi yine birçok kişi dpo sayıyor. İnşallah onlardan güzel haberler alırız:dua:
resmen kirkimiz karisti durumu :) dpo lari hep beraber sayip sonunda regl donemi... Amannnn.

Emzirdiğin zaman regl gecikebiliyor ama garantisi yok tabi, ben iki Doğum yaptım ikisinde de 5 haftada kanamam bitti ilkinde 3 ay emzirdim 4. Ay regl oldum, ikincide 15 ay emzirdim 16. Ay regl oldum :)
Emzirince gelmiyor mu:/ o kismini bilmiyordum bak

Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)
Ayyyyy :D heyecanlandim!

Sen sabah yap da kesinlik kazansin...
Ayrica olmaz olmaz deme....
Misal tup bebege karar veren ve 7 yildir bebegi olmayan arkadasim dr.a gidecegi ay regl gecikmesiyle gitti. Suprizzzz ikizler. İkiz kizlari 5yasinda :)

Tup bebekle bile bebegin olmaz denen kuzenim 10sene sonra dogal yolla suprizzzzz oglu oldu. Arkasina da kizi :)

Hayatta her şey olur tabi de inşallah benim de mucizem olur. Sabah yapacağım ilk idrarla. Gerçi karnım ağrıyor ateş basıyor sabaha adet de olabilirim.

Hayatta her şey olur tabi de inşallah benim de mucizem olur. Sabah yapacağım ilk idrarla. Gerçi karnım ağrıyor ateş basıyor sabaha adet de olabilirim.
Benim de agriyor karnim canim. Sabaha ates cakilip regl de olabilirim. Sabah ola hayrola. Ama sana mucizeni getirir insallah :)

gunaydin. GOZ doktoruna gitmeye karar verdim. hayali cizgiler goruyorum diyecegim :KK70:...

neyse benim ates cakildi. regl olur bugun arkadaslar.
Kısmet canım yüne hevesimiz kursağımızda kaldı desene
Benim de çok başım ağrıyo ilaç da alamıyorum belirsizlikten ne yapabilirim siz benden tecrübelisiniz

Kısmet canım yüne hevesimiz kursağımızda kaldı desene
Benim de çok başım ağrıyo ilaç da alamıyorum belirsizlikten ne yapabilirim siz benden tecrübelisiniz
vallahi bu ay ben de migren agrisini yogun yasadim ve ne yazik ki hic ilac alamadim. dr bana ilk 3 ay mumkunse parol bile icme dedi. bazi arkadaslar patates sariyordu baslarina.

Selam arkadaşlar yine ben geldim uzun zaman aradan sonra..Hamile kalan arkadaşları ,doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Darısı bizlere olsun inşallah.Bende durumlar aynı hala hamile kalamadım.Özel hastanelere gitmek istemediğimden metini çok duyduğum bir devlet hastanesinde tedaviye başlayacağım.Henüz hazırlık aşamasındayız..Bu zamana kadar yaptırmış olduğumuz testleri haliyle kabul etmediler.Hepsini sil baştan yeniden yaptırıyoruz.Kasım sonu aralık başı gibi tedavi yöntemimiz belirlenecek sonuçlara göre.Bu arada ateş ölçmeye başladım. Veson Veson canım linkimi ekleyebilirsen sevinirim.

https://www.fertilityfriend.com/home/6a1b76

R Rzg14 yaşasın ateş kardeşliği :KK5:
ikimizinde regli bu gün gelir.
reglim bile bana karşı arkadaş.
gösterip kaçırdı resmen onurumla oynadı.:KK70::KK70::KK70:
2 yıldan sonra ilk defa 28 günde adet olmak nedir ya?
o da bu gün olursam tabi.:işsiz:
Veson Veson

Back
X