Canım kan verme imkanın yok mu şimdi belki yerleşme düşüşüAyyy bilemedim. Şuan imkansız gibi geliyor. Dün kan testi 2.67 çıkmıştı. Bugün ateş yerlerde..... Kan testi için doktor cuma tekrarlatmamı istemişti. Her ihtimale karşı heparin iğneye başlatmıştı bugün. Cumaya kadar kullan tekrar test yapalım duruma göre bırakır ya da devam ederiz dedi. Cumaya kadar adet gelmezse tekrar kan vereceğim. Ama şuan inanması mümkün değilMeIodi L LaleZar86
ben başladım vallah :) faydası olmaz mıymış :ODemin saglik ocagina ugradim. Hasimato var ya hani ilac icin. Gitmisken agnucastonu (hayit hapi) sordum. İcsen de sadece regl oncesi semptomunu azaltir, o yuzden bosver icme dedi. İcerken gebe kalirsan da zarari olmaz ama kullanma dedi. Bilginiz olsun...
Ben daha once pms yuzunden kullanmistuim...
Ayyy bilemedim. Şuan imkansız gibi geliyor. Dün kan testi 2.67 çıkmıştı. Bugün ateş yerlerde..... Kan testi için doktor cuma tekrarlatmamı istemişti. Her ihtimale karşı heparin iğneye başlatmıştı bugün. Cumaya kadar kullan tekrar test yapalım duruma göre bırakır ya da devam ederiz dedi. Cumaya kadar adet gelmezse tekrar kan vereceğim. Ama şuan inanması mümkün değilMeIodi L LaleZar86
Kan verme imkanım var fakat cumayı beklemek istiyorum. Adet gelmezse yaparım. Yarınki ateşte kendini belli eder zaten.Benim için önemli olan pıhtılaşmaydı. Onun önlemini de alıyoruz artık. Ama ben ihtimal vermiyorum. Cemrenin dediği gibi belki tekrar kimyasal geçirmişimdir. Hayırlısı diyorum. Hepimiz içinCanım kan verme imkanın yok mu şimdi belki yerleşme düşüşü
acaba kimyasal mı geçirdin canım ya?
değerin düşüşe geçmiş olabilir.
testte pozitif de ondan çıkabilir.
ama ben yine de tam tersini düşünmek istiyorum
yani dünki değerin arttığını.
kan testini tekrarla mutlaka.
İnşallah bebektendir canım siz ayağınızı sürüyün de bizde gelelim peşinizdenKan verme imkanım var fakat cumayı beklemek istiyorum. Adet gelmezse yaparım. Yarınki ateşte kendini belli eder zaten.Benim için önemli olan pıhtılaşmaydı. Onun önlemini de alıyoruz artık. Ama ben ihtimal vermiyorum. Cemrenin dediği gibi belki tekrar kimyasal geçirmişimdir. Hayırlısı diyorum. Hepimiz için
Pek ihtimal vermesem de İnşallah öyledir. Keşke birileri sürüsede şu listenin tamamı aşağıya inse.İnşallah bebektendir canım siz ayağınızı sürüyün de bizde gelelim peşinizden
Eki Görüntüle 2059268 Hadi bi ekşın olsun dedimBi de ne göreyim. Acaba?????? Sizde görüyor musunuz? Yoksa tüm topic göz doktoruna mı gitmeli
İnsallah olursun da dr.a gidersin cnm.Acaba havalardan, mevsim geçişinden dolayı mı böyle oldu?
her neden olduysa gelse de yarın izinliyim doktora giderdim ya.
Pozitiffff..Eki Görüntüle 2059268 Hadi bi ekşın olsun dedimBi de ne göreyim. Acaba?????? Sizde görüyor musunuz? Yoksa tüm topic göz doktoruna mı gitmeli
Ayyy bilemedim. Şuan imkansız gibi geliyor. Dün kan testi 2.67 çıkmıştı. Bugün ateş yerlerde..... Kan testi için doktor cuma tekrarlatmamı istemişti. Her ihtimale karşı heparin iğneye başlatmıştı bugün. Cumaya kadar kullan tekrar test yapalım duruma göre bırakır ya da devam ederiz dedi. Cumaya kadar adet gelmezse tekrar kan vereceğim. Ama şuan inanması mümkün değilMeIodi L LaleZar86
İnşallah sizlerin düşündüğü gibi pozitif olur.Ay çok enteresan insanlarız :)) ben 2,67 yi anlayamamıştım zaten hadi inşallah canım
İnşallah dediğin gibidir. Yarın tablom tıklanma rekoru kıracak gibime geliyorİnsallah olursun da dr.a gidersin cnm.
Pozitiffff..
Bence degerin artiyor senin. Aslinda dun yukselme ihtimalinden dolayi cekimserim demistim. Bence kimyasal degil canim. Degerin yukseliyor, sen bekle cumayi, o zamana ver kan.
İnşallah sizlerin düşündüğü gibi pozitif olur.
İnşallah dediğin gibidir. Yarın tablom tıklanma rekoru kıracak gibime geliyor. Ben de çok merak ediyorum yarınki ateşi.
Aslında iyi fikir. Bugün yaptığım testten bir tane daha var. Sabah onu yapayım. Diğer günlerde de aynı markadan alıp yaparımYerinde olsam her sabah hususi idrar testi yaparim. İlk idrarla. Koyulasmayi takip ederim :)
Aynen cnm. Ama hep ayni miktar idrar kullan. 3se_3; 4se 4..o bile etkiler cizgiyi...Aslında iyi fikir. Bugün yaptığım testten bir tane daha var. Sabah onu yapayım. Diğer günlerde de aynı markadan alıp yaparım
Bence daha yeni yerleşme olmuştur o yüzden kan değerin düşük çıkmış olabilir çünkü test çok silik ama pozitif bence yarın sabah ilk idrarla tekrar yap eğer hamileysen biraz daha koyu çıkması lazımAyyy bilemedim. Şuan imkansız gibi geliyor. Dün kan testi 2.67 çıkmıştı. Bugün ateş yerlerde..... Kan testi için doktor cuma tekrarlatmamı istemişti. Her ihtimale karşı heparin iğneye başlatmıştı bugün. Cumaya kadar kullan tekrar test yapalım duruma göre bırakır ya da devam ederiz dedi. Cumaya kadar adet gelmezse tekrar kan vereceğim. Ama şuan inanması mümkün değilMeIodi L LaleZar86
Benimde ayni sekilde olmustu. Sabah yaptim silikti. Aksamina yaptim daha belirgin cikmisti. Yani bende yapmani tavsiye ederimAslında iyi fikir. Bugün yaptığım testten bir tane daha var. Sabah onu yapayım. Diğer günlerde de aynı markadan alıp yaparımAslında dayanamayıp farklı markalarla da denerim
Bencede pozitif... Hayırlı olsun canım.. Yine benim teorim tuttu. Tablon benimkinin hemen altında dimiİnşallah sizlerin düşündüğü gibi pozitif olur.
İnşallah dediğin gibidir. Yarın tablom tıklanma rekoru kıracak gibime geliyor. Ben de çok merak ediyorum yarınki ateşi.
Sevinmek için çok erken diye düşünüyorum abla. Tablom geçen ay seninkinin altındaydı. Kızlar da sen de gebe kalabilirsin dediniz doğru çıktı maalesef kimyasal oldu. Bu ay da halen tablom seninkinin altında. İnşallah bu sefer güzel sonuçlanırBencede pozitif... Hayırlı olsun canım.. Yine benim teorim tuttu. Tablon benimkinin hemen altında dimiVeson
Hayırlısıyla pozitif olur inş, bu gece uyku yok sana:)Sevinmek için çok erken diye düşünüyorum abla. Tablom geçen ay seninkinin altındaydı. Kızlar da sen de gebe kalabilirsin dediniz doğru çıktı maalesef kimyasal oldu. Bu ay da halen tablom seninkinin altında. İnşallah bu sefer güzel sonuçlanırSen bu ay tedaviye başladın. Elimizi çabuk tutmamız lazım. Çünkü tablon en kısa zamanda aşağıya inecek inşallah
Leyla abla naptın, kaç yumurtan oluştu, nasıl gidiyor tedavi?Bencede pozitif... Hayırlı olsun canım.. Yine benim teorim tuttu. Tablon benimkinin hemen altında dimiVeson
İnşallah hayırlısı olmuştur. Aslında iyi uyumam lazım. Malum sabahki ateş önemli. Ateşi etkileyecek herhangi birşey yapmamam lazım.Hayırlısıyla pozitif olur inş, bu gece uyku yok sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?