- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Hayırlı olsun cnm bence var:)
Teşekkür edeceğim hepinize ama halen inanması zor. Cuma herşey netleşir. Gerçi varsa da halen anlamış değilim. Tablomu yorumlayamıyorumOhaaahamilesin sen lan
Maşşş ya inş devamı gelir.çok sevindim.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.Teşekkür edeceğim hepinize ama halen inanması zor. Cuma herşey netleşir. Gerçi varsa da halen anlamış değilim. Tablomu yorumlayamıyorum
Acaba 2. yumurta 19. gün mü çatladı 18. günkü ilişkiyle mi tuttu?dün dpo 9 oluyor 9 da belli belirsiz olması normal yavaş yavaş netleşmeye başlamış.inş sağlıklı güzel bir hamilelik olurTeşekkür edeceğim hepinize ama halen inanması zor. Cuma herşey netleşir. Gerçi varsa da halen anlamış değilim. Tablomu yorumlayamıyorum
Ay inşallah bu sefer sağlıklı olur.koyuluk olmuyor diye çok da takma kafaya bence idrarı etkileyen çok etken var.önemli olan kandaki artış hadi hayırlısıEvet sabah biraz yüksek çıkınca ümitlenmedim değil. 2 tane Test yaptım sabah. Biri dünkü markanın aynısıydı. Akşamki testle aynı görünüyordu. Diğeri farklı marka onda daha belirgindi çizgiler. Uygun olduğum bi zamanda fotosunu atarım. Yarın sabahda aynı markalarla tekrar denerim.
Evet bu daha belirginAlbi marka sanki daha net gibi
İnşallah olmazsınBilmiyorum ki yapar galiba kist falan yoksa cuma gidecem konuşmaya adet olursam
Darısı yarın sana olsun:)Hayırlı olsun cnm bence var:)
Alttaki dün akşamki ile aynı marka
Bal gibi hamilesin işteAlbi marka sanki daha net gibi
Acaba 2. yumurta 19. gün mü çatladı 18. günkü ilişkiyle mi tuttu?dün dpo 9 oluyor 9 da belli belirsiz olması normal yavaş yavaş netleşmeye başlamış.inş sağlıklı güzel bir hamilelik olur
Ay inşallah bu sefer sağlıklı olur.koyuluk olmuyor diye çok da takma kafaya bence idrarı etkileyen çok etken var.önemli olan kandaki artış hadi hayırlısı
Evet bu daha belirgin
Ayyy hadi inşallah. Sizler yorum yaptıkça inanmaya başladım. Tablomu anlamış değilim. Bu ay 12. Günde solda 26 mm yumurta vardı çatlatma iğnesi yapmadı kendi haline bıraktı doktor. Ama küçük yumurtalarda vardı. 22 gün soldaki çatlamıştı progestoron 27 çıkmıştı. Belki de dediğiniz gibi küçük olanlar büyümüştür. 18. Gündeki ilişki ile olmuşsa normal. Ama daha önce olmuşsa bu işte bi iş var. Neyse topikçe cuma günkü kan sonucunu bekleyelim. Sizlerde benimle beraber heyecanla bekliyorsunuz. Şuan sizden başka kimse bilmiyor. Saolun dostlar iyiki varsınız. Bana hep iyi grldinizBal gibi hamilesin işte
Hayırlı olsun testin koyuluğu pek önemli değil benim testlerde hiç çok koyu olmadı, bazılarında çok hcg hormonu oluyor bazılarında az. Az olması daha iyi aslında fazla şikayetin olmaz benim gibi
Güzel haberler alırsun inşallah :)Hiç üşenmemiş herkese tek tek yazmışsın. Teşekkür ederiz. inşallah dediğin gibi olur. Doktorum yarın için kanda baktırmamı söyledi. Ona göre hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacak. Coraspirin zaten 3 aydır aralıksız kullanıyorum. Yarın iş çıkışı kan vereceğim. Ak mı kara mı belli olacak. Akşam sonuç çıkar çıkmaz yazarım.
Hadi hayırlısı :)Evet sabah biraz yüksek çıkınca ümitlenmedim değil. 2 tane Test yaptım sabah. Biri dünkü markanın aynısıydı. Akşamki testle aynı görünüyordu. Diğeri farklı marka onda daha belirgindi çizgiler. Uygun olduğum bi zamanda fotosunu atarım. Yarın sabahda aynı markalarla tekrar denerim.
hayırlı olsun canım :)Albi marka sanki daha net gibi
amin inşİnşallah olmazsın
Saol canım inşallah. Senin de tedavin hayırlı olsun. Güzel haberlerle gel inşallah.Hadi hayırlısı :)
Saol canım. Bence sen de testini tekrarla. İnşallah vardırhayırlı olsun canım :)
Amin hepimiz güzel haberler veririz inşallah.. :)Saol canım inşallah. Senin de tedavin hayırlı olsun. Güzel haberlerle gel inşallah.
Saol canım. Bence sen de testini tekrarla. İnşallah vardır
Bende çocuk için uğraşıyorum.paylaşımlardan faydalanmak için bu topiği takip ediyorum 1 yıldır .pasif üye yani .Amin canım inşlh..
Sağol canım Amin inşlh. Seni tanıyamadım?
Ayyy hadi inşallah. Sizler yorum yaptıkça inanmaya başladım. Tablomu anlamış değilim. Bu ay 12. Günde solda 26 mm yumurta vardı çatlatma iğnesi yapmadı kendi haline bıraktı doktor. Ama küçük yumurtalarda vardı. 22 gün soldaki çatlamıştı progestoron 27 çıkmıştı. Belki de dediğiniz gibi küçük olanlar büyümüştür. 18. Gündeki ilişki ile olmuşsa normal. Ama daha önce olmuşsa bu işte bi iş var. Neyse topikçe cuma günkü kan sonucunu bekleyelim. Sizlerde benimle beraber heyecanla bekliyorsunuz. Şuan sizden başka kimse bilmiyor. Saolun dostlar iyiki varsınız. Bana hep iyi grldiniz
LeYLa_21 tedavin hayırlı olur inşallah. Bende 28 ekimde başlıycam. :)
Teşekkürler canım inşallah.. sen nasılsın?Hayırlı olsun tedavin canımm sonu bebiş olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?