Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür edeceğim hepinize ama halen inanması zor. Cuma herşey netleşir. Gerçi varsa da halen anlamış değilim. Tablomu yorumlayamıyorum
Maşşş ya inş devamı gelir.çok sevindim.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.senin altında da ben varım.sıra bana gelsinve tüm bekleyen gebedaşlara...

Teşekkür edeceğim hepinize ama halen inanması zor. Cuma herşey netleşir. Gerçi varsa da halen anlamış değilim. Tablomu yorumlayamıyorum
Acaba 2. yumurta 19. gün mü çatladı 18. günkü ilişkiyle mi tuttu?dün dpo 9 oluyor 9 da belli belirsiz olması normal yavaş yavaş netleşmeye başlamış.inş sağlıklı güzel bir hamilelik olur

Ay inşallah bu sefer sağlıklı olur.koyuluk olmuyor diye çok da takma kafaya bence idrarı etkileyen çok etken var.önemli olan kandaki artış hadi hayırlısı

Acaba 2. yumurta 19. gün mü çatladı 18. günkü ilişkiyle mi tuttu?dün dpo 9 oluyor 9 da belli belirsiz olması normal yavaş yavaş netleşmeye başlamış.inş sağlıklı güzel bir hamilelik olur

Ay inşallah bu sefer sağlıklı olur.koyuluk olmuyor diye çok da takma kafaya bence idrarı etkileyen çok etken var.önemli olan kandaki artış hadi hayırlısı

Evet bu daha belirgin

Ayyy hadi inşallah. Sizler yorum yaptıkça inanmaya başladım. Tablomu anlamış değilim. Bu ay 12. Günde solda 26 mm yumurta vardı çatlatma iğnesi yapmadı kendi haline bıraktı doktor. Ama küçük yumurtalarda vardı. 22 gün soldaki çatlamıştı progestoron 27 çıkmıştı. Belki de dediğiniz gibi küçük olanlar büyümüştür. 18. Gündeki ilişki ile olmuşsa normal. Ama daha önce olmuşsa bu işte bi iş var. Neyse topikçe cuma günkü kan sonucunu bekleyelim. Sizlerde benimle beraber heyecanla bekliyorsunuz. Şuan sizden başka kimse bilmiyor. Saolun dostlar iyiki varsınız. Bana hep iyi grldiniz

Güzel haberler alırsun inşallah :)

Hadi hayırlısı :)

Rabbim sağıklısını versin bu defa güzelimm çok çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…