Ff bile çizgiyi kaldırmış desene o bile pes etti ne olacak bu halimiz
bildirim mesajını görünce biran heyecan yaptım.hamile haberi sandım yaSelam arkadaşlar yine ben geldim uzun zaman aradan sonra..Hamile kalan arkadaşları ,doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Darısı bizlere olsun inşallah.Bende durumlar aynı hala hamile kalamadım.Özel hastanelere gitmek istemediğimden metini çok duyduğum bir devlet hastanesinde tedaviye başlayacağım.Henüz hazırlık aşamasındayız..Bu zamana kadar yaptırmış olduğumuz testleri haliyle kabul etmediler.Hepsini sil baştan yeniden yaptırıyoruz.Kasım sonu aralık başı gibi tedavi yöntemimiz belirlenecek sonuçlara göre.Bu arada ateş ölçmeye başladım.Veson canım linkimi ekleyebilirsen sevinirim.
https://www.fertilityfriend.com/home/6a1b76
Ateşler düşünce testler de yattı sanırımTest yok mu test
Canım benim 14 gün. Yarın ola hayrola diyorum. Ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi. Ateş de coştu şaşkınım bende.Ff bile çizgiyi kaldırmış desene o bile pes etti ne olacak bu halimiz
bildirim mesajını görünce biran heyecan yaptım.hamile haberi sandım yaama güzel gelişmeler olmuş inşallah sonu da güzel olur CNm
Ateşler de tek tek düşmüş R Rzg14BirAsilAnnesi @zamansız yolcu
M Mother of pearl CNm senin lüteal faz kaç gün normalde?
bildirim mesajını görünce biran heyecan yaptım.hamile haberi sandım yaama güzel gelişmeler olmuş inşallah sonu da güzel olur CNm
çörekotu-bal-tarçın hepsinden bir çay kaşığı kahvaltı öncesi yiyorum.
kahvaltı sonrası agnucaston içiyorum.
gün içinde bir adaçayı içiyorum arada çörekotu çiğniyorum.
akşamları havuç yiyorum.
yumurtam inş erken çatlar, incir kürü de istiyorum ama eşim hala almadı.yanlış yaptığım ya da mutlaka yapmam gereken var mı arkadaşlar ???
:) ah nerde o günler :)yumurtayı erken çatlatayım derken yerinde duramayacaksın dur bu ne yahu hahahha
Aynen seker. Hala olmadim ben de. Hirsimdan 1 saatlik mesafeye yurudum. Oglani attim arabasina tepe yokus duzluk... Ohhh iyi geldi ama regl gelmedi..
Aynen cnm.Ateşler düşünce testler de yattı sanırım
Kismet canim.Ay dusmus hep ateşler.. tühh yaa
Demin saglik ocagina ugradim. Hasimato var ya hani ilac icin. Gitmisken agnucastonu (hayit hapi) sordum. İcsen de sadece regl oncesi semptomunu azaltir, o yuzden bosver icme dedi. İcerken gebe kalirsan da zarari olmaz ama kullanma dedi. Bilginiz olsun...
Ben daha once pms yuzunden kullanmistuim...
Aynen seker. Hala olmadim ben de. Hirsimdan 1 saatlik mesafeye yurudum. Oglani attim arabasina tepe yokus duzluk... Ohhh iyi geldi ama regl gelmedi..
Aynen cnm.
Kismet canim.
ben de hic gormedim 28. gunu cnm... senle ayniyiz bu ay. 1 kere d.kontrol hapi kullandim o zaman oldu iste 30.cu gunde...Bende olmadım hala.
6da çıkınca yine test alacağım.
yarın sabah uyandığımda hala olmamışsam testi tekrarlarım.
28.gün bitiyor rekora gidiyor.
ömrümde geciktirici kullandığım zamanlar hariç kendiliğinden hiç 29 günde adet olmadım.
ben de hic gormedim 28. gunu cnm... senle ayniyiz bu ay. 1 kere d.kontrol hapi kullandim o zaman oldu iste 30.cu gunde...
Ben görüyorum canım ben gözlüğümü taktım da baktımEki Görüntüle 2059268 Hadi bi ekşın olsun dedimBi de ne göreyim. Acaba?????? Sizde görüyor musunuz? Yoksa tüm topic göz doktoruna mı gitmeli
Göz doktoruna gerek yok ben orda bebiş görüyorumEki Görüntüle 2059268 Hadi bi ekşın olsun dedimBi de ne göreyim. Acaba?????? Sizde görüyor musunuz? Yoksa tüm topic göz doktoruna mı gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?