Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba 2. yumurta 19. gün mü çatladı 18. günkü ilişkiyle mi tuttu?dün dpo 9 oluyor 9 da belli belirsiz olması normal yavaş yavaş netleşmeye başlamış.inş sağlıklı güzel bir hamilelik olur
Klomen mi kullandı?2.yum nasıl oldu atlamışım o kısmı.doğal yoldan yumurta sayısınınarttoracak bir yöntem var mı?

Bende çocuk için uğraşıyorum.paylaşımlardan faydalanmak için bu topiği takip ediyorum 1 yıldır .pasif üye yani .
Biri bizi gözetliyorrrrree
LeYLa_21 ne alemsin gizli takipçilerin bile var.hamile kal da şu Tr rahata ersin

Hadi hayırlısı kendini iyi hissediyorsan başlaman güzel.. gelsin bebişler

2 yumurta çatlatmak için klomene gerek yok cnm sanırım bünye ile alakalı hamile kalan bir arkadaşımız bir ayda iki yumurta çatlatıyordu ve çift yumurta çatlattığı bir ay hamile kaldı.aktardan bir karışım almıştı tam hatırlamıyorum ama M ile başlıyordu adı MeLoDi miydi missdincer miydi masmaviyim miydi Melissa81 mıydı bütün M leri saydım

İştahaaa gel iştahaaa

Özlüyorum kız valla kısa da olsa çok mutluyduk İnşallah sağlıklısı da nasip olur hepimize

Hadi hayırlısı kendini iyi hissediyorsan başlaman güzel.. gelsin bebişler

İyi hissediyorum ama koca takibe karşı.. ufak ufak işlemeye çalışıyorum şimdiden bak takiple bile 10 ay sürdü şimdi takipsiz nasıl olacak diye ama çok kararlı görünüyor. Bakalım gizli saklı başarabilecek miyim

Evet canım bu ay clomen kullanmıştım. 12. Gün Solda Yumurta 26mm olunca çatlatma iğnesi yapmayıp akışına bıraktık. O zaman bir kaç tane küçük yumurta vardı. Ama çok küçüktü mm sini söylemedi bile. 22. Gün kontrolde solda sıvı gördü yumurtan çatlamış dedi. Progestoron sonucuda 27 çıkmıştı. Belki de 19 da küçük olanlar çatlamıştır. Yoksa 26 mm yumurta çatladıysa çok önceden çatlamıştır. O zaman da bir terslik var gibi geliyor. Kafada deli sorular....

Aminnnn.... İnsallah sonu guzel olsun....

İnşallah CNm inşallah.hamile kalmakla iş bitmiyor ki.rabbim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

LeYLa_21 tedavin hayırlı olur inşallah. Bende 28 ekimde başlıycam. :)

Sağolun kızlar.. Amin inşallah canlar..

Bana hemen o karışım lazımmmmm.kimsen m arkadaş bi yardımcı ol.

Veson test yaptım negatif regl olcak gibi karnım ağrıdı sabah olmayınca ümitlenmiştim. Akşam yaptığım için olabilir mi dicem ama dpo14 te her türlü belli olurdu heralde.

Merakla bekliyorum canim:) insAllah sağlıklı gebeliklerin olurrrrr
İnşallah. Ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Korkuyorum. Dün akşam birkaç damla pembe akıntı oldu. Bu beni biraz tedirgin etti. Bi tarafımda iyi düşünüyor. " Bunca yaşadığım acılardan sonra Rabbim bana en sağlıklısını en güzelini nasip edecek" diyorum. Hakkımızda hayırlısı

Zamansiz yolcu:) hayırlı olur insaallah canım bu bekleyisinin sonu.iğne kullaniyordun degil mi yazını okuyunca yazmak istedim kızkardeşim pihtilasma için iğne kullanırken yada aspirin içerken ilk başlarda pembe lekelenme damla şeklinde ara ara akıntıları oldu tedirgin olmaman için yazdim:) Allahuteala hayırlı sagselamet huzurlu sağlıklı bir gebelik versin ve bebeğine kavuştursun...darisi tüm bebis isteyen kızlara insaallah.bekleme süreci biraz yorar ama olsun insaallah sağlıkla devam etsin bu güzel gidişat hayırlı haberlerini alalım.her ne yaşıyor isek bizim için hayır vardır eğer kaderde varsa Rabbimiz korur teslim ol içini ferah tut

Evet canım hem iğne hem de hap kullanıyorum. İnşallah dediğin gibidir. Yazını okuyunca biraz rahatladım çok saol. Artık bi yerden sonra teslim olmak lazım. Dua edip bekleyeceğiz. Rabbim tüm isteyenlere ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Lekelenmeni doktorunu arayip danisir misin canim.
Ben 6+3/7+2 arasinda her gun yasadim. O yuzden sabaha aksam proluton depot igne oldum 5gun. Sonra progestan hap kullandim. (Aspirin ve clexane igne zaten kullaniyordum)....
Onlem amacli birseyler sana da verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…